Microsoft Windows Vista

Der er kommet en ny version af Microsoft Windows.
Klik her for at læse mere – Microsoft Windows 8

Windows Vista er udviklet til virksomheder i alle størrelser og på tværs af alle brancher. Windows Vista, der er beregnet til at hjælpe dig med at opnå omkostningsbesparelser og større driftseffektivitet i forbindelse med installation af skrivebordsbilleder, administration og sikkerhed, gør en forskel i ethvert virksomhedsmiljø.
Windows Vista hjælper også pc-brugere med at blive mere effektive i deres arbejde ved at tilbyde forbedrede tilslutningsmuligheder med avanceret integration på tværs af teknologier, netværk og systemer samt hurtig adgang til oplysninger, der er bedre organiseret.
Windows Vista er et operativsystem, der sikrer, at dine PC’er kører problemfrit og sikkert. I Windows Vista kan du finde nye effektive måder at søge efter og anvende oplysninger på, og operativsystemet indeholder forbedrede muligheder for at forbinde integrerede teknologier, netværk, systemer og personer, så du kan koncentrere dig om at lede din virksomhed.

Sikkerhed med Microsoft Windows Vista
Sikkerhed er fundamental for Windows Vista-arkitekturen. Du kan trygt opnå dine forretnings- og databehandlingsmål når du ved at Windows Vista yder bedre beskyttelse mod den nyeste generation af sikkerhedstrusler samt sikrer effektiv centraliseret styring af sikkerhedsfunktioner. Ved hjælp af indbygget systemintegritetssikkerhed hjælper Windows Vista med at forhindre at dine data bringes i fare på grund af malware og spoofing. Ved hjælp af Windows Vista kan du også beskytte dataene på virksomhedens pc’er mod uautoriseret adgang, hvis de skulle forsvinde eller blive stjålet.

Mobile PC’er med Microsoft Windows Vista

Windows Vista gør det lettere at bruge computere og netværk, mens du er på farten. Det er hurtigere, lettere og mere sikkert end tidligere at tilslutte computeren til en lang række hardwareprodukter og netværk, og synkronisering af data mellem computere og enheder er simpel. Windows Vista indeholder mange nye funktioner, der er specielt udviklet til mobilbrugeren.

Deling
I Windows Vista er deling af oplysninger mellem brugere endeligt gjort nemmere. Windows Vista har gjort det nemmere at dele filer, mapper og computere på det samme netværk på den måde du ønsker det.

Faxning og scanning med Microsoft Windows Vista
Fax- og scanningsfunktionerne samles i Windows Vista via Windows Fax- og scanning. Det er nu lige så nemt at sende og modtage fax via pc’en, som hvis du udførte de samme opgaver på en faxmaskine, især i forbindelse med digitale dokumenter.

Indbygget diagnosticering
Windows Vista indeholder nye og forbedrede funktioner, der kan hjælpe dig med at løse mange almindelige problemer, ofte inden der opstår fejl eller datatab. Hvis der opstår en harddisk- eller systemfejl, indeholder den nye indbyggede diagnosticeringsfunktion brugervenlige sikkerhedskopierings- og gendannelsesteknikker, så du hurtigt er oppe at køre igen.
Oversigt over Windows Vista operativsystemudgaverne
For at sikre at din virksomhed får netop den udgave af Windows Vista der passer til dine behov, er der lavet tre forskellige udgaver til virksomheder.
Windows Vista Business
Uanset hvor stor din organisation er, kan Windows Vista Business hjælpe dig med at reducere omkostningerne til PC-styringen, forbedre sikkerheden, øge produktiviteten og med at have en bedre forbindelse til systemet.
Windows Vista Enterprise
Windows Vista Enterprise er udviklet til at imødekomme behovene i større globale organisationer med meget komplekse IT-infrastrukturer. Windows Vista Enterprise hjælper dig med at reducere IT-omkostningerne, samtidig med at det giver yderligere beskyttelseslag til følsomme data.
Windows Vista Ultimate
Hvis du vil have alle de bedste virksomhedsfunktioner, alle de bedste mobile funktioner og alle de bedste underholdningsfunktioner til hjemmet, som Windows Vista kan tilbyde, er Windows Vista Ultimate løsningen for dig. Med Windows Vista Ultimate skal du ikke gå på kompromis.

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).