Contest nyheder

Er du interesseret i at være opdateret med nyheder og kampagner fra Contest? Tilmeld dig venligst vores nyhedsbrev eller nyheds-feed nedenfor.
For at gøre nyhedsbrevet endnu mere attraktivt for dig, trækker vi løbende lod om spændende præmier for de der er tilmeldt nyhedsbrevet.

Blog: Klik her…

RSS Nyheds-feed: Klik her Newsfeed

Synes om os FacebookSynes om os på Facebook

Følg os på TwitterFølg os på Twitter

Contest Nyhedsbrev-tilmelding: Udfyld venligst felterne nedenfor:

NB.: Nyhedsbrevet er kun for virksomheder med gyldigt SE-/CVR-nummer. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen. Contest A/S forbeholder sig retten til at framelde brugere fra nyhedsbrevet.

Efter at have indsendt denne formular, vil du modtage en email som du skal bekræfte. Dette er for at sikre at ingen andre tilmelder dig til listen.

Vi tager din privathed seriøst og du kan altid afmelde dig hvis du ønsker det.

 

Seneste nyheder

Behovet for IT-sikkerhed i forretningsverdenen

Behovet for IT-sikkerhed i forretningsverdenen

Behovet for IT-sikkerhed i forretningsverdenen

Behovet for IT-sikkerhed i forretningsverdenen

Behovet for IT-sikkerhed i forretningsverdenen

Det virker som om at der nu om stunder ikke går en uge uden nyheder, der omhandler en form for sikkerhedsbrud hos en eller anden stor organisation. Virksomheder er nu stærkt afhængige af IT til at gemme data og anden kritisk information, og der er folk derude der vil gøre næsten alt for at få fat i det. Disse virksomheder falder nogen gange (men ikke altid) af på den i forhold til sikkerheden og mener at deres netværk er helt sikkert, men uden konstant overvågning og korrekt sikkerhed på plads er der personer, der kan snyde sig gennem de mindste huller der skaber et katastrofalt brud på sikkerheden.

Hvis ret skal være ret, gør den hastighed som teknologien forbedres med det hårdere og sværere for virksomheder at følge med IT-sikkerheden. Flere og flere data går i skyen, og netværkene udvides med en enorm hastighed, da nye enheder og brugere tilføjes dagligt. Det hele skaber en logistisk udfordring, og det bliver sværere for en allerede stresset IT-afdeling at holde styr på alt hvad der foregår.

Der er dog en løsning derude, og det er en der er overkommelig.

Lav en aftale med en ekstern IT-virksomhed med fokus på IT-sikkerhed

IT-services har høj efterspørgsel i dag, især med så meget information der nu gemmes i skyen. Nogen har en ide om at dette ikke er den sikreste måde at gemme sådanne data på, og det opfordrer kun potentielle hackere til at forsøge at afsløre alle huller i sikkerheden. Dit cloud computing system kan gøres sikkert, men det kræver et højt niveau af årvågenhed og kontrol. Kort sagt skal du vide at nogen beskytter dine data og dit netværk når alle i bygningen er gået hjem fra arbejde.

Når du hyrer en IT-virksomhed com Contest A/S, der har specialister inden for IT-sikkerhed, vil de generelt starte med at se på din eksisterende opsætning for at se om der er områder der kan give adgang til systemerne. De vil meget hurtigt blive sikret, og der vil komme et system på plads, der giver dig den maksimale sikkerhed.

Hvis du har været opmærksom på de sikkerhedsbrud der skete i fortiden, har du sikkert set hvor hurtigt forbrugere og kunder mister troen på det selskab der blev angrebet. Et brud på data kan koste millioner af kroner og kunne potentielt være dråben der fik bægeret til at flyde over. Er du parat til at læne dig tilbage og håbe at dit netværk er sikkert, eller er du villig til at lave en lille investering for at have ro i maven i forhold til at vide at det er helt sikkert? Det er en meget lille pris at betale for at få et IT-konsulentfirma, der giver den rette beskyttelse for alle dine kritiske data.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

At arbejde med Microsoft Dynamics XAL

At arbejde med Microsoft Dynamics XAL

At arbejde med Microsoft Dynamics XAL

At arbejde med Microsoft Dynamics XAL

At arbejde med Microsoft Dynamics XAL

Hvis der er en ting du kan sige om teknologi, er det at det aldrig står stille. Hardware og software der er nyt og spændende i dag, kan hurtigt blive forældet når noget nyere og bedre kommer frem. At sige at noget er forældet, er dog nogen gange misvisende, da mange ting, der falder ind i den kategori, faktisk stadig er meget effektive og meget anvendelige. Virksomheder vil ofte beslutte at fortsætte med at bruge de testede systemer, normalt fordi omskiftning til noget nyt ville være dyrt, og det ville kræve meget tid at træne eksisterende medarbejdere.

Derudover er ældre systemer nogen gange i brug af historiske årsager.

En løsning, som mange virksomheder bruger i dag, kaldes Enterprise Resource Planning (ERP), som basalt set er et netværk af integrerede systemer, der anvendes inden for organisationen. Et stykke software der rutinemæssigt blev brugt til denne funktion, var Microsoft Dynamic XAL. Det tilbydes nu ikke længere af Microsoft, men der er stadig en række virksomheder der baserer sig på det i forhold til deres daglige forretning. Det kan skabe en potentiel udfordring for disse virksomheder, men det er en der hurtigt kan løses.

Behovet for IT-fagfolk når du bruger Microsoft XAL

Udfordringen der opstår, er at finde et passende niveau af support til eventuelle problemer der måtte opstå når du bruger XAL. Da Microsoft ikke længere tilbyder systemet, kan det være lidt svært at få hjælp fra dem. Ja, det er meget sandsynligt at de har teknikere i organisationen, der kan svare på disse spørgsmål, men der er en risiko for at de ikke vil være tilgængelige, hvilket betyder at din virksomhed er nødt til at sidde og vente indtil de har tid til at vende tilbage til dig. Det er noget, der absolut ikke er en mulighed.

Selvom du har internt IT-personale, kan du nu være i en position hvor de medarbejdere der arbejder der, kun har lidt viden om Microsoft Dynamics XAL-opsætningen. Hvis der opstår et problem, der ligger uden for deres vidensniveau, er du tilbage ved startpunktet og leder efter en person fra Microsoft til at vende tilbage til dig, hvilket, som vi allerede har diskuteret, måske ikke sker så hurtigt som du har brug for, for at få din virksomhed tilbage op at køre igen.

Den bedste måde at løse dette problem på er at hyre en IT-virksomhed, der har erfaring med at håndtere Microsoft Dynamics XAL-konfigurationer og -problemer. Da de altid er til at få fat på, vil der altid være nogen til rådighed til at håndtere eventuelle problemer, hvilket betyder at mængden af nedetid du skal opleve, er minimal. Du har sandsynligvis investeret mange penge for at få XAL-systemet på plads til at starte med, så det er vigtigt at du finder en måde at beskytte den investering på. Det betyder, at du skal tale med et IT-firma, der har ekspertisen til at holde din virksomhed kørende på alle tidspunkter.

Hvis du på et tidspunkt gerne vil migrere din Microsoft XAL til en anden nyere løsning, kan den samme IT-virksomhed også hjælpe.

Contest A/S har mange års erfaring med at hjælpe kunder med Microsoft Dynamics XAL (og de nyere løsninger også) og vil også kunne hjælpe dig.

Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Lær mere om Microsoft Windows Azure Server Hosting

Lær mere om Microsoft Windows Azure Server Hosting

Lær mere om Microsoft Windows Azure Server Hosting

Lær mere om Microsoft Windows Azure Server Hosting

Lær mere om Microsoft Windows Azure Server Hosting

Mængden af teknologi, som den gennemsnitlige virksomhed bruger dagligt, er intet mindre end forbløffende. Der findes utallige softwareprodukter, datamængder og enheder inden for den samme organisation, og de skal alle sammen knyttes sammen i et enkelt håndterbart bundt. Langt de fleste virksomheder gør dette nu ved at flytte alt til skyen og køre det hele på en enkelt platform. Microsoft Windows Azure server hosting er en af de mest populære muligheder for at gøre dette, og det er nemt at forstå hvorfor.

Det er samlingspunktet for et bredt udvalg af integrerede cloud services, der alle hostes i sikre datacentre over hele verden. Information og data fra disse servere kan hentes hvor som helst fra, ved hjælp af en hvilken som helst type enhed, og det er noget der er meget nyttigt for virksomheder af alle former og størrelser. Alle mulige forskellige operativsystemer er kompatible inden for Azure-verdenen, hvilket betyder at virksomheder ikke er begrænset til at klare sig med bare en enkelt. At kunne bruge de enheder, du vil have, og stadig være i stand til at få alt på ét sted, er et stort plus for alle, uanset størrelsen på din virksomhed eller organisation.

Kom godt i gang med Microsoft Windows Azure

Grunden til at Azure er blevet så stort et hit hos virksomheder, er at det er relativt let at integrere med en eksisterende IT-opsætning. Når det er sagt, er det i virkeligheden kun tilfældet hvis du har en IT-leverandør der har de rette evner og erfaring på dette område. At flytte til skyen er en ting, men at overgå til cloud computing-tjenester uden nogen form for bump på vejen er ganske anderledes. Du skal også tænke på hvad du vil gøre hvis der er nogen form for problemer der skal klares. Har din IT-leverandør solidt arbejdskendskab til Azure-platformen, og er den viden nok til at få dem til at tage sig af alt, hvad der kan opstå?

Det er sjældent at du vil finde et system eller netværk der er 100% perfekt, og der vil være ting der opstår, der skal løses. Når disse ting sker, skal du være sikker på at du har en IT-konsulent, der kan komme på opgaven med det samme og få problemet rettet så hurtigt som muligt. Den eneste måde virkeligt at sikre at du får dette, er ved at have et professionelt IT-firma som Contest A/S til din rådighed.

Disse typer af problemer sker sjældent når det passer bedst, hvilket betyder, at dine eksisterende IT-folk, hvis du har nogen, måske ikke klar til at tage sig af det, når disse problemer opstår. At have en professionel IT-virksomhed du kan regne med, er ensbetydende med ro i sindet i forhold til at vide at alle problemer hurtigt vil blive taget hånd om, uanset hvornår de måtte opstå. Hvis du ikke har denne mulighed, kan det resultere i, at meget tid og penge bliver spildt, hvilket let kunne have været undgået.

Derudover gælder det selvfølgeligt også om at finde en IT-leverandør der kan hjælpe med at sætte din Azure op, så du minimerer risikoen for problemer.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse indenfor Microsoft Windows Azure server hosting, og vil helt sikker også kunne hjælpe dig og din organisation.

Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Sådan finder du den rigtige IT-konsulent

Sådan finder du den rigtige IT-konsulent

Sådan finder du den rigtige IT-konsulent

Sådan finder du den rigtige IT-konsulent

Sådan finder du den rigtige IT-konsulent

Virksomheder bliver mere og mere afhængige af teknologi for at være mere effektive, og for at levere et serviceniveau der holder dem foran konkurrenterne. Jo mere teknologi der bruges, jo mere har du brug for at sikre at det er håndteret på den rigtige måde. Problemer kan opstå, hvilket er grunden til at så mange virksomheder vælger at køre med en in-house IT-afdeling eller lad en af ​​de almindelige medarbejdere håndtere IT efter bedste evne. Det er dog ikke altid den mest omkostningseffektive eller bedste vej at gå, men den gode nyhed er at der er IT-konsulenter derude, der er klar til at arbejde for en brøkdel af prisen for en fuldtidsansat medarbejder, plus de vil normalt få arbejdet gjort meget hurtigere og bedre.

Vælg den rigtige IT-konsulent

Mens der er masser af IT-konsulenter derude at vælge imellem, vil ikke alle af dem være kompatible med de specifikke behov i din virksomhed, herunder kulturelle. Før du hyrer en konsulent, er der nogle spørgsmål som du har brug for at have besvaret. Den første ting du skal finde ud af er deres niveau af viden og ekspertise i forhold til de systemer som du kører i din virksomhed. De kan meget vel være kloge nok, men hvis de ikke har praktisk kendskab til dine systemer, vil de ikke arbejde godt for dig.

Den IT-virksomhed du vælger bør dele en lignende personlighed og måde at tænke på med din virksomhed. Du ønsker ikke at der er gnidninger, når IT-konsulenterne kommer ud til din virksomhed, og du har brug for dem til at være i stand til at arbejde godt sammen med de eksisterende medarbejdere i din virksomhed. Det siger også sig selv at du også skal være på udkig efter en virksomhed der værdsætter etik og ærlighed over alt andet. De skal trods alt potentielt arbejde med dine følsomme data, så du vil være sikker på at du kan stole på dem til at gøre dette implicit.

Du vil sjældent støde på en IT-konsulent, der ikke er klog og erfaren, men du har måske sværere ved at finde en der tænker ud over hvad der sker lige her og nu. Snarere end blot at fokusere på den aktuelle opgave, bør de også være i stand til at hjælpe dig med at vokse og nå dine ambitioner som virksomhed. De bør være i stand til at anbefale systemer og software, der kan integreres i din eksisterende infrastruktur, så du har en IT-opsætning der er skalerbar.

Endeligt er du også nødt til at sørge for at den IT-konsulent du vælger, er en der er altid villig til at lære. Teknologi ændrer sig bogstaveligt talt natten over, og din IT-konsulent skal være opdateret på alle disse ændringer og være i stand til at tilpasse sig når de kommer. Hvis du kan finde en konsulent der kan dække alle de førnævnte punkter, vil du have fundet en vinder. Du vil have fred i sindet ved at vide at dit netværk og systemer er sikre, moderne og klar til at håndtere hvad din virksomheds vækst byder dem.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Administration af enheder med Microsoft Intune

Det er ikke så længe siden at den gennemsnitlige medarbejder altid kun ville kunne logge ind på deres computer på kontoret for at få deres arbejde udført. Den måde hvorpå virksomheder nu opererer har ændret sig dramatisk, og det er ikke ualmindeligt at medarbejdere arbejder på farten, eller fra en række forskellige steder. Grunden til at alt dette nu er muligt er blandt andet på grund af det øgede antal mobile enheder. Den gennemsnitlige medarbejder har nu ofte også en arbejdssmartphone, -tablet og -bærbar. Afhængigt af virksomhedens størrelse, er der en masse udstyr at administrere og holde sikker, og det er her hvor Microsoft Intune kommer ind i billedet.

Intune er en del af det voksende marked for mobile virksomhedsenheder, som gør det muligt for alle disse forskellige enheder at være forbundet via et stort netværk. At have en vis form for standardisering er blot én fordel, men Intune gør det også lettere for virksomhederne at have et ekstra niveau af sikkerhed, da enheder kan fjernstyres, hvilket kan være nyttigt til at øge sikkerheden, og også hvis de bliver tabt eller stjålet. I takt med at forsøg på brud på netværkssikkerheden bliver mere og mere almindeligt, er denne form for software afgørende.

At hyre en professionel IT-virksomhed til at hjælpe med Microsoft Intune

Microsoft Intune giver den enkelte medarbejder mulighed for at have flere forskellige enheder integreret i systemet, hvilket er fantastisk, men som også kan give lidt af en hovedpine, hvis du ikke er helt sikker på hvordan du håndterer dette. Processen er ganske ligetil, men det kræver en vis form for teknisk snilde, som, lad os se det i øjnene, ikke alle i virksomheden vil have. Forkert opsætning af bare en enkelt enhed, kan skabe et problem, hvilket er grunden til at dette er noget der bør overlades til de professionelle.

Du vil gerne være sikker på at enhederne er integreret ordentligt fra starten, men du vil også ønske at sikre at virksomhedens data gøres sikker, og at der kun er givet administrative rettigheder til de medarbejdere der har ret til at have det. Databeskyttelse og overholdelse af regler er en stor del af hvad Intune leverer, men det hele afhænger af at alt bliver sat helt rigtigt op.

En professionel IT-virksomhed, såsom Contest A/S, kan hurtigt og nemt tage sig af alt dette for dig, hvilket også er med til at sikre dig at medarbejderne ikke bruger tid på at rode rundt med en platform og grænseflade, der rækker ud over deres IT-kunnen. Når alt kommer til alt, er dette personer, der er hyret til et bestemt formål, hvilket ikke var til at tage sig af deres virksomhedens IT-problemer.

At have en aftale med en IT-virksomhed er en smart idé, da det er meget mere omkostningseffektiv end at opretholde en intern IT-afdeling, som der måske ikke altid er behov for eller er tilgængelig på det rigtige tidspunkt. En uafhængig IT-virksomhed er altid klar, og kan hurtigt give dig den hjælp du har brug for når det handler om så vigtig software som Microsoft Intune. Beskyttelsen af dine vigtige virksomhedsdata kan afhænge af det.

Contest A/S har mange års erfaring med Microsoft Intune og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed. Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

Teknologien bag Microsoft Office 365

En af de største forskelle mellem en arbejdsplads i dag og en fra omkring et årti siden er at mængden af papirbunker der ligger rundt omkring er helt anderledes. Medmindre en papirkopi er helt nødvendigt, er de fleste af de dokumenter der laves i dag i digital form. I stedet for at blive placeret i et arkivskab, eller en anden form for fysisk opbevaring, ender disse dokumenter nu i skyen. Det gode ved denne opsætning e, at kritiske data kan hentes hvor som helst fra, ved hjælp af alle mulige forskellige enheder. For mange virksomheder er det Microsoft Office 365 som driver det hele.

Med Office 365 kan du gøre alle mulige forskellige ting, fra at lave basale dokumenter, håndtere din email, opdatere din kalender, til at sammensætte komplekse regneark på en måde der er let for alle at læse. Det kan bruges som et samarbejdsværktøj på store projekter, med alle på kontoret i stand til at logge ind og få hvad de har brug for fra skyen.
Det er et stykke software, der har en masse bevægelige dele, og det betyder at du har brug for at vide hvad du gør når det sættes op og vedligeholdes. Mens der er nogle ting der kan varetages af den enkelte bruger, er der andre emner, der er en hel del mere kompliceret at håndtere.

At have din Microsoft Office 365 håndteret af en professionel IT-virksomhed

Det kan være fristende at forsøge at sætte din Office 365 op selv, men du vil hurtigt opdage at du har brug for professionel hjælp, da du ellers kunne lave en fejl. Nogle er nemme at rette, men andre kan føre til katastrofale problemer, hvis de ikke håndteres ordentligt.

Du har behov for at få ordnet tingene med det samme og på en måde så det passer til din situation. Nutidens erhvervsliv kører i høj grad efter devisen at tid er penge, og jo længere du venter på at få løst et problem, jo mere kan det potentielt koste dig.

At have en professionel IT-virksomhed, som Contest A/S, til at administrere din Office 365-pakke betyder at du har den hjælp du har brug for, det øjeblik du har brug for den. De vil kende til alle de almindelige problemer, såvel som dem der er af mere kompleks og problematisk natur. Da de har erfaring med alt dette, kan de generelt have dig op og køre igen på ingen tid overhovedet. Vi taler om kritiske, måske endda følsomme, virksomhedsdata her, og det er noget der skal meget håndteres på den helt rigtige måde.

Hvad der kan komme som noget af en overraskelse er at denne form for IT-support ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Det er faktisk som regel meget overkommeligt, og er noget der i virkeligheden skal ses som en investering snarere end en udgift. Hvis din virksomhed er stærkt afhængig Microsoft Office 365, som så mange er, så er du nødt til at sørge for, at du har en IT-virksomhed, der kan sikre at den er korrekt installeret og vedligeholdt.

Contest A/S har mange års omfattende uddannelse og erfaring med Office 365 og kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed. Kontakt os med det samme for at høre nærmere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Fordelene ved at hyre IT-konsulenter

Fordelene ved at hyre IT-konsulenter

Fordelene ved at hyre IT-konsulenter

Fordelene ved at hyre IT-konsulenter

Fordelene ved at hyre IT-konsulenter

Enhver virksomhed, uanset størrelse, er altid på udkig efter måder at strømline budgettet på for at blive mere økonomisk ansvarlig. Mens mange ser på IT som et område, hvor de ikke har råd til at være sparsommelige er det modsatte er faktisk ofte tilfældet. Det kan være dyrt at have en fuldtidsansat IT-medarbejdere om bord, især hvis de kun bliver brugt på mindre end regelmæssig basis. En måde at klare dette problem på, er ved at hyre eksterne IT-konsulenter til at komme og tage sig af dine behov. De kan se på din eksisterende opsætning og give ideer til hvordan du enten kan strømline det, eller gøre det på en meget mere effektiv måde.

IT-konsulenter kan spare dig penge

Mange virksomheder hører ordet “konsulent” eller “specialist”, og forestiller sig at de er nødt til at punge en masse penge ud for de leverede ydelser. Virkeligheden er at IT-konsulenter ofte vil tage en timesats for det udførte arbejde, hvilket er en væsentlig besparelse i forhold til at have en fuldtidsansat IT-medarbejder, der skal betales for ferier, sygefravær og for de arbejdstime hvor der ikke er noget at lave. En IT-konsulent vil være der, når det er nødvendigt, og vil kun tage sig betalt for de leverede arbejdstimer på at få din infrastruktur kørende eller opgraderet.

En IT-konsulent kan spare dig tid

Hvad gør du hvis der er et netværksproblem når en af dine IT-medarbejdere ikke er tilgængelig? Du er generelt nødt til at vente på at kommer i gang med at arbejde på opgaven, hvilket betyder tabt tid og produktivitet. IT-konsulenter er normalt altid til rådighed med kort varsel, og kan hjælpe dig med at få dit system op at køre igen, mens de arbejder på at rette eventuelle problemer. Det er generelt meget kort tabt tid som du har med at gøre, og det betyder et minimum af nedetid for dine medarbejdere og kunder.

IT-konsulenter kan forbedre produktiviteten

Der er virksomheder derude, der beder deres ansatte om at sikkerhedskopiere data eller genstarte en server, da disse er ting som nogle måske tror kan læres ved at se en YouTube-video. De største spørgsmål her er dog om opgaven bliver udført korrekt eller ej, og hvem der vil udføre arbejdet for den person der forlader sine projekter mens de udfører opgaver som de i virkeligheden ikke er kvalificerede til at udføre. Når du hyrer IT-konsulenter til at tage sig af disse emner, tillader du dine medarbejdere at fokusere på det de blev ansat til at lave til at starte med. Det betyder at produktiviteten faktisk vil stige, og det betyder også at du kan fokusere på at opbygge din virksomhed, mens de professionelle tager sig af alle de andre aktuelle emner vedrørende din IT.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Hvordan du optimerer din virksomhed med den rigtige IT-Infrastruktur

Hvordan du optimerer din virksomhed med den rigtige IT-Infrastruktur

Hvordan du optimerer din virksomhed med den rigtige IT-Infrastruktur

Hvordan du optimerer din virksomhed med den rigtige IT-Infrastruktur

Hvordan du optimerer din virksomhed med den rigtige IT-Infrastruktur

Virksomheder bliver mere og mere afhængige af teknologi til at få arbejdet gjort, især når du tænker over at verden er mere eller mindre online døgnet rundt. Uanset om virksomheden er en lokal virksomhed med et lille kundegrundlag eller en stor virksomhed med et globalt netværk af kunder, er en solid IT-infrastruktur påkrævet for at holde virksomheden kørende døgnet rundt. At sikre at den rette infrastruktur er på plads, er ofte noget der er lettere sagt end gjort, men der er en måde hvorpå virksomheder kan få den bedst mulige IT-løsning.

At få den rigtige IT-infrastruktur på plads

Der er nogle virksomheder der vil ansætte deres egne IT-folk til at tage sig af ting, men mange lærer hurtigt at de betaler for mere end de har brug for. Selv når dit netværk er oppe at køre perfekt, er du stadig nødt til at betale løn til dit personale, og det kan hurtigt blive meget dyrt, når du medregner ting som feriepenge, sygefravær, overarbejde, og mere. Det er grunden til at virksomheder, store som små, skifter til en ekstern IT-virksomhed, og alt dette begynder med indledende research.

En god IT-virksomhed vil komme ind og se på din nuværende opsætning for at se hvordan det kan forbedres. De vil vise dig hvordan du optimerer din virksomhed med den rette IT-infrastruktur, og vil også vedligeholde den og udføre regelmæssige eftersyn efter behov. Fremfor at skulle udbetale penge til flere forskellige personer og enheder, ender du med kun at betale en, og de vil altid være der når du har brug for dem. Når hyrer professionelle til at sætte tingene ordentligt op i starten, behøver du ikke at bekymre dig om tilstanden af dit netværk, da du kan være sikker på det vil være godt vedligeholdt.

Hvorfor har din virksomhed brug den rigtige IT-infrastruktur?

Vi lever nu i en verden hvor dine klienter og kunder forventer at kunne få fat i dig, når de ønsker det. Hvor meget forretning tror du at du ville miste hvis din hjemmeside, email eller telefon-system var nede i en længere periode? Service nu om stunder skal være hurtig og pålidelig, og folk vil gå videre til din konkurrent på et øjeblik, hvis de ikke kan få hvad de har brug for fra dig.

Der er også dine medarbejdere at tænke på, når det kommer til din virksomheds netværk. Flere og flere personer pendler eller arbejder på farten eller hjemmefra, og det betyder at de skal være i stand til at komme videre og få deres arbejde udført, når tiden passer. Ikke at være i stand til dette resulterer i et fald i produktiviteten, hvilket endnu engang gør ondt på din bundlinje.

Forretning i dag udføres ved lysets hastighed, og hvis din IT-infrastruktur stadig sidder fast i den mørke middelalder, vil du blive efterladt af konkurrenterne. Tal med en professionel IT-konsulentvirksomhed i dag, og find ud af hvordan de kan hjælpe dig med at koncentrere dig om din kerneforretning, mens de tager sig af den teknologi der kører den.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Contest tilbyder nu kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. med Boxcryptor

Boxcryptor krypterer dine data på din enhed, før den er synkroniseret til skyen. Derved er den højest mulige beskyttelse af dine data sikret. Softwaren kan bruges sammen med Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, og mange andre cloud-udbydere. Du beholder fuld kontrol over indholdet i din sky, da det er krypteret med førende AES-256 og RSA-kryptering, før synkronisering.

Hvad er Boxcryptor

Boxcryptor er en brugervenlig krypteringssoftware optimeret til skyen. Det giver mulighed for sikker brug af cloud-lagerservices uden at det går ud over komfort. Boxcryptor understøtter alle større cloud-lagerudbydere (såsom Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, etc.). Med Boxcryptor er dine filer beskyttet fra det øjeblik du sender dem til din cloud-udbyder. Du kan slappe af, velvidende at dine oplysninger ikke kan falde i de forkerte hænder.

Hvordan kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. fungerer med Boxcryptor

Boxcryptor laver et virtuelt drev på din computer, som giver dig mulighed for at kryptere dine filer lokalt, før du uploader dem til dine valgte skylagre. Den krypterer individuelle filer og skaber ikke samlinger. Enhver fil der tilføjes en krypteret mappe i Boxcryptor-drevet bliver krypteret automatisk, før den er synkroniseret til skyen. For at beskytte dine filer, bruger Boxcryptor AES-256 og RSA krypteringsalgoritmer.

Læs mere om Boxcrypter her – Boxcryptor…

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Tre spørgsmål du skal stille når du hyrer IT-virksomheder

Nu om stunder, når det kommer til at drive forretning, er det at sikre at du har et effektivt og pålideligt IT-system på plads helt afgørende, primært på grund af det faktum at computere og moderne teknologi i almindelighed begge spiller så vitale roller i forretningsverdenen. Du kan købe den mest sofistikerede, pålidelige, bedst sælgende, attraktive og funktionelle IT-system i hele verden til din virksomhed, men det er bestemt ingen garanti for at du ikke vil have nogen tekniske udfordringer, eller vil vide hvordan du bruger det på den mest optimale måde.

På grund af dette, er det værd at hyre IT-virksomheder til at hjælpe med IT-delen af din forretning, så du kan fortsætte med at drive din virksomhed og lede dine medarbejdere, og overlade den tekniske del af tingene til eksperterne.

At finde de rigtige IT-virksomheder til de forskellige aktuelle opgaver er dog er langt lettere sagt end gjort, så for at hjælpe dig på vej, er her et kig på tre spørgsmål du bør stille, når du hyrer IT-virksomheder til din organisation.

Hvor dygtig er du og dine medarbejdere til at arbejde sammen med andre?

Dette er et af de vigtigste spørgsmål at stille og få afklaret tidligt, da du har brug for at sikre at livet i din virksomhed kører så gnidningsfrit og så drama-frit som muligt. Jo flere medarbejdere du har, jo mere relevant bliver dette spørgsmål, da der vil være tidspunkter hvor de vil dele lokaler, og der kan de forstyrre hinandens arbejde, og de bliver nødt til at kommunikere klart og koncist med hinanden. Hvis du får nogen svar, der giver dig indtryk af at de i virkeligheden ikke fungerer godt sammen med andre, bør du nok kigge videre. På den anden side, hvis alle er venlige og fungerer sammen, bliver moralen højnet, og arbejdsmiljøet bliver meget mere behageligt og meget mere produktivt.

Kan du vurdere eksisterende IT-systemer?

Når du stiller dette spørgsmål, bør din potentielle IT-leverandør være i stand til at kommunikere det faktum at de er kvalificerede og fuldt ud i stand til at vurdere funktionaliteten af dine systemer, rapportere om deres tilgængelighed og undersøge deres funktionalitet. Går vi lidt videre, bør de ikke kun være i stand til at vurdere dine systemer, de skal også være i stand til at komme med nyttige forslag til hvad der kunne gøres for at forbedre dem.

Er I en af de mere erfarne IT-virksomheder?

Husk, du kan have alverdens uddannelser og kvalifikationer, og selvom de ser godt ud på papiret, og helt sikkert giver en fordel, er det på IT-området ofte erfaring, der er en virksomheds bedste værktøj at have til rådighed. Jo mere erfaren virksomheden er, jo mere pålidelig burde de være, da hver opgave og job, de nogensinde vil have udført, vil have givet værdifuld erfaring og viden. Hver gang de er stødt på et problem og fundet en løsning, vil de ved den næste virksomhed der har det samme problem vide præcis hvad de skal kigge efter, og endnu vigtigere hvad de skal gøre for at løse problemet. Hvis IT-virksomheder har erfaring, er det som regel et godt tegn.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: