Microsoft Windows Azure Eksperter

Nogle af fordelene med en Microsoft Windows Azure løsning fra Contest

Microsoft Windows Azure Eksperter

Microsoft Windows Azure Eksperter

  • Åben og fleksibel cloud-platform
  • Opbyg og administrer hurtigt og nemt maskiner og programmer
  • Hosted og leveret af Microsoft
  • Integrer med dit eksisterende IT-miljø

Microsoft Windows Azure er en åben og fleksibel cloud-platform, der giver dig mulighed for hurtigt at opbygge, installere og administrere programmer på tværs af et globalt netværk af datacentre, der drives af Microsoft. Du kan bygge programmer ved hjælp af et hvilket som helst sprog, værktøj eller struktur. Og du kan integrere dine offentlige skyprogrammer i dit eksisterende it-miljø.

Contest A/S har stor erfaring med etablering af Windows Azure-løsninger og kan helt sikkert også hjælpe dig. Læs mere om mulighederne nedenfor.

Nem skalerbarhed med Microsoft Windows Azure

Windows Azure tilbyder en SLA på 99,95 % pr. måned og giver dig mulighed for at bygge og køre programmer med høj tilgængelighed uden at fokusere på infrastrukturen. Det sørger for automatisk opdatering af operativsystemer og tjenester, indbygget justering af belastning og robusthed over for hardwarefejl. Den understøtter en installationsmodel, der gør det muligt for dig at opgradere dit program uden nedetid.

Windows Azure gør dig i stand til let at skalere dine programmer til enhver størrelse. Det er en fuldt automatiseret selvbetjeningsplatform, hvor du kan klargøre ressourcer i løbet af få minutter. Du kan elastisk udvide eller indskrænke dit forbrug af ressourcer ud fra dine behov. Du betaler kun for de ressourcer, dit program bruger. Windows Azure er tilgængelig på flere datacentre over hele verden, og det giver dig mulighed for installere dine programmer tæt på kunderne og dine lokalkontorer.

Infrastruktur med Microsoft Azure

Windows Azure leverer infrastruktur efter behov, som skaleres efter og tilpasses dine skiftende forretningsbehov. Uanset om du opretter nye programmer eller kører eksisterende, får du den absolut bedste ydeevne og mest vidtrækkende support.
Med Windows Azure kan du få nye virtuelle Windows Server– og Linux-maskiner op at køre på minutter og regulere din brug, i takt med at dine behov ændres. Med en pay-as-you-go-tilgang betaler du kun for det, du bruger, og du bliver aldrig straffet for at ændre konfigurationen af din virtuelle maskine.

Test og udvikling

Windows Azure gør det muligt for dig at udvikle og teste programmer hurtigere til reducerede omkostninger og med fleksibiliteten til at installere i skyen eller lokalt.
Selvklargør hurtigt så mange virtuelle maskiner, som du skal bruge til programudvikling og test i skyen, uden at skulle vente på hardware, indkøb eller interne processer. Opret forbindelse globalt til dine lokale netværk med Virtuelt netværk på Microsoft Azure, skaler trygt op og ud, og generér belastning, så programmer kan leveres hurtigere.

Dataadministration

Windows Azure giver den rette løsning til dine databehov, fra SQL-database til BLOBS og tabeller. Udnyt eksisterende kompetencer, og få skalerbarhed, fleksibilitet og omkostningseffektivitet ved at anvende Windows Azures datatjenester.

Webprogrammer

Azure giver sikker og fleksibel udvikling, udviklings- og skaleringsmuligheder til webprogrammer i alle størrelser. Udnyt dine eksisterende værktøjer til at oprette og installere programmer uden at skulle tænke på administration af infrastruktur.
Produktet giver en driftssikker og professionel infrastruktur til sikker hosting af websteder med høj tilgængelighed som standard. Gør let dit websted sikkert med understøttelse af både et SNI- og et IP-baseret SSL-certifikat. Byg robuste, sikre og moderne virksomhedsprogrammer med adgang til vigtige Windows Azure-tjenester som Active Directory, SQL Database og Service Bus. Windows Azure holder din infrastruktur opdateret ved automatisk at opdatere din webserver og dit operativsystem. Kør dit websted på et netværk af globale datacentre med en garanteret SLA og mulighed for support 24/7.

Lager, sikkerhedskopiering og genoprettelse

Windows Azure leverer skalerbare, holdbare løsninger til skylager, sikkerhedskopiering og genoprettelse af alle data, store som små. Det virker sammen med den infrastruktur, du allerede har, så du får en billigere sammenhængende forretningsstrategi og den lagerplads, som kræves af dine skyprogrammer, herunder ustruktureret tekst eller binære data såsom video, lyd og billeder.

Identitets- og adgangsstyring

Windows Azure Active Directory leverer identitetstjenester på virksomhedsniveau, som er med til at strømline katalog- og adgangsstyring i skyen, giver en problemfri logonoplevelse til cloud-ressourcer og øger sikkerheden med Multi-Factor Authentication.
Windows Azure Active Directory er en omfattende skyløsning til identitets- og adgangsstyring. Administrer brugerkonti, få enkeltlogon på tværs af Windows Azure, Microsoft-onlinetjenester som f.eks. Microsoft Office 365 og en verden af ikke-Microsoft SaaS-programmer. Udvid og synkroniser dine lokale kataloger, og klargør brugerkonti direkte til dine SaaS-programmer. Aktivér Multi-Factor Authentication til Windows Azure for at give bedre adgangsbeskyttelse.

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).