Citrix Password Manager

Nogle af fordelene med en Citrix Password Manager løsning fra Contest

Citrix Password Manager

Citrix Password Manager eksperter

  • Hurtigere, automatiserede brugerlogins
  • Centraliseret administration af adgangskoder
  • Styrket applikationssikkerhed
  • Forenklet brugeradgang
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Vil du gerne styrke din applikationssikkerhed og øge hastigheden for brugerlogons? Så er du kommet til det rette sted…

Styrk applikationssikkerhed og øg hastigheden for brugerlogons uden applikationsudvikling, med Citrix Password Manager

Citrix Password Manager øger applikationssikkerhed for alle applikationer, uanset om de leveres af Citrix XenApp eller er deployeret på desktoppen. Din organisation kan nu centralisere administration af adgangskoder med IT for større kontrol, samtidigt med at dine brugere oplever øgning i produktivitet ved hurtige, automatiserede logons til web-, Windows- og host-baserede applikationer.

Citrix Password Manager

Citrix Password Manager for XenApp giver single sign-on adgang uanset hvordan eller hvor brugere forbindes til deres applikationer, og gør brugere i stand til at genindstille deres egne Windows-adgangskoder eller låse op for deres konto via Citrix Web Interfacet.
Sammenkoblede logons er nu muligt for alle typer af applikationer (Windows, Web og host-baseret), leveret af Citrix Presentaiton Server og tilgået via web-brugerfladen.

Citrix Password Manager er også forbedret med større applikationskompabilitet og udvidbare applikationsdefinitioner for at gøre SSO-muliggjorte applikationer hurtigere og mere effektive. Administration kan nu udføres via Active Directory Group hvilket giver større fleksibilitet og lettere deployering, processen med at ændre adgangskoder er simplificeret og der gives øjeblikkelig bekræftelse, og brugere med mere end en Windows-konto kan nu benytte deres SSO-brugernavne på tværs af deres forskellige konti.

En mulighed for at løse dine forretnings- og IT-udfordringer

Citrix Password Manager ændrer fundamentalt den typiske tilgang til at styre flere adgangskoder, og centraliserer styring af adgangskoder og flytter denne opgave til IT-afdelingen.

Resultatet med Citrix Password Manager?

  • Applikationssikkerhed er styrket – Citrix Password Manager fjerner behovet for at medarbejdere skal finde flere adgangskoder ved at automatisere styring af adgangskoder og centralisering af det med IT.
  • Brugeradgang er simplificeret – Logon-processen er fuldt automatiseret – brugere logger simpelthen blot på en enkelt gang og Citrix Password Manager autentificerer brugeren til alle andre adgangskodebeskyttede applikationer.
  • Antallet af helpdesk-opkald falder – Med Citrix Password Manager automatiseres almindelige adgangskode-relaterede hændelser og gøres usynlige for slutbrugeren. Brugere kan også genindstille deres egne primære Windows-adgangskoder – hvilket fjerner mange tidskrævende og dyre helpdesk-opkald.
  • Platform-support gøres bredere – Citrix Password Manager understøtter Windows-, web- og host-baserede applikationer, uanset om applikationen leveres af Citrix XenApp eller er deployeret til desktoppen.
  • Implementering bliver let – Med stærke konfigurationsværktøjer, en opgave-baseret styringskonsol og ingen nødvendig scripting, er Citrix Password Manager let konfigureret i dit eksisterende miljø.

Som en enkeltstående løsning til styring af adgangskoder, leveret af Citrix XenApp eller nogle af de andre Citrix-produkter, eller integreret med tredjeparts-produkter, øger Citrix Password Manager applikationssikkerheden, øger hastigheden på applikationslevering, simplificerer brugeradgang, og giver mulighed for overholdelse af regler.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).