Microsoft Windows

Microsoft Windows 8 startskærm

Microsoft Windows eksperter

Nogle af fordelene med en Windows løsning fra Contest:

  • Stabil platform for applikationer og data
  • Unik og flot grænseflade
  • Øget produktivitet
  • Større fleksibilitet
  • Øget sikkerhed
  • Højere produktivitet og serviceniveau

Vil du gerne gøre dine brugere mere produktive, fleksible og mobile? Så læs videre her om Microsoft Windows 8…

Skabt til forretning

Microsoft Windows bygger på et solidt fundament af hastighed og pålidelighed. Windows er fantastisk for virksomheder, da det er designet til at levere de oplevelser folk vil elske, og de enterprise-klasse kapaciteter, som organisationer har brug for.
Windows er klar til forretning – den leverer den styrke og genkendelighed, du ønsker, sammen med nye måder for folk at interagere med dine forretnings-apps, og understøttelse af flere mobile enheder.

Windows – Personlig startskærm

Hvert felt på startskærmen i Microsoft Windows er koblet til en person, en app, et websted, en mappe, en afspilningsliste, og hvad der ellers er vigtigt for dig. Fastgør så mange felter som muligt til startskærmen, og flyt dem rundt, som du har lyst.
Det er ikke den sædvanlige mur af statiske ikoner: Felterne animeres med de nyeste informationer. Statusopdateringer, email, vejrudsigter, tweets med mere – du kan se dynamiske opdateringer, før du overhovedet åbner den enkelte app.

En velkendt måde at arbejde på

Windows lader dig vælge hvordan du vil arbejde ved at indbygge det velkendte PC-skrivebord, som du kender i dag. På dette skrivebord, er de velkendte indstillinger og funktioner, som du brugte i tidligere versioner af Windows stadig, men forbedret.

Træk eller tryk

Virksomheder har brug for fleksibilitet og valg med hensyn til hvordan de arbejder. Windows er designet til både berøring og mus og tastatur, så du kan skrive, trække eller klikke dig vej gennem dagen med nye niveauer af produktivitet. Og uanset enheden, vil du opleve hurtige og flydende måder at skifte mellem et regneark og en præsentation, forbindelse til dine kunder, organisere dine konto-filer, og i sidste ende, få mere lavet.

Personlig og transportabel

Vær ikke begrænset til dit kontor. Windows er cloud-forbundet, så din PC kommer med alle de ting, der gør Windows din. Log ind på enhver Windows-enhed med din Microsoft-konto, og du er straks forbundet til de personer, filer og indstillinger, der betyder mest for dig.

En ny type arbejde

Windowss flotte, hurtige og flydende design er perfekt til en ny serie af forretningsfokuseret hardware: fra kompakte tablets med touchskærm og letvægts-notebooks, til desktops og store, kraftige maskiner. Disse enheder af næste generation er tyndere, hurtigere og klar til at arbejde.

Arbejder godt sammen med andre

Produktiviteten vil stige enormt, eftersom du er i stand til at arbejde effektivt med de velkendte desktop apps du kender og holder af. Windows passer let ind i din nuværende IT-infrastruktur og -miljøer. Plus, periferiudstyr som printere og scannere arbejder nemt med Windows, hvilket gør integration i din forretning let.

En oplevelse, flere enheder

Uanset hvordan du vælger at arbejde, eller hvilken enhed du vælger at arbejde fra, giver Microsoft Windows dig en hurtig, flydende oplevelse. Uanset om du opretter et dokument på din højtydende bærbare, redigerer et dokument på en anden enhed, eller giver en præsentation på din tablet, hjælper Windows dig med at få mest muligt ud af din hardware.

Forenklet IT-administration

Administrer dine enheder, IT-sikkerhed og IT-politikker lettere med domain join og Group Policy. Domain join forbinder Windows enheder til din virksomheds netværksdomæne for nem administration af enheder. Group Policy hjælper med at håndhæve regler for adgangskoder og IT-politikker, samt gør administration af brugeradgang nemt.

Nulstil med et klik

Nulstil nemt dine Windows-enheder for nye medarbejdere, eller hvis du bare har brug for en frisk start. Med et enkelt klik kan du nulstille din PC til de oprindelige producent-indstillinger, rengøre den for tidligere indstillinger, profiler og præferencer. Så det tager mindre tid og mindre bøvl at få en ny medarbejder op at køre.

Nem styring med Microsoft Windows Intune

Du kan nemt styre alle dine enheder med Windows Intune. Læs mere her – Microsoft Windows Intune.

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).