Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere

Nogle af fordelene med en serverbaseret løsning fra Contest

Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere

Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere eksperter

  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Sikker fjernadgang til virksomhedens systemer
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Større fleksibilitet
  • Besparelser
  • Løsninger med bl.a. Microsoft og Citrix 

Vil du gerne have en serverbaseret løsning og infrastruktur der passer til netop dine behov? Så er du kommet til det rigtige sted…

Uden let og sikker adgang til data og applikationer kan virksomhedens medarbejdere ikke skabe resultater og værdi for virksomheden.
Når medarbejdere har adgang til information og applikationer – uanset hvor de befinder sig (eksempelvis ude hos kunder eller som hjemmearbejdspladser) – bliver de mere produktive og i stand til at holde et højere serviceniveau, hvilket smitter af på bundlinien.

Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere

Indenfor serverbaserede løsninger, tilbyder vi bl.a. løsninger på baggrund af produkter fra Citrix. Citrix er et infrastruktursystem, der giver adgang til serverbaseret programafvikling, samt virtualisering og streaming af applikationer på forskellige klienter, herunder via almindelige desktops, internetbrowsere og tynde klienter.
Med Citrix kan du lettere skabe en reel on-demand IT-infrastruktur. Citrix giver brugere adgang til den information og de applikationer, som de har brug for – når som helst og fra hvilken som helst platform, dette kan eksempelvis være ude hos kunder, fjernkontorer eller som hjemmearbejdspladser.
Med en Citrix-løsning formindsker virksomheden desuden sine udgifter til drift og vedligeholdelse af IT-systemerne, hvilket giver større overskud til at udvikle forretningen. Citrix giver IT fleksibiliteten til at ændre sig på kommando, uden at ændre det overordnede miljø. Med Citrix kan IT følge med virksomheden, håndtere flere udfordringer på samme tid og drive produktivitets- og profitabilitetsinitiativer på tværs af virksomheden og på tværs af forretningsenheder.
Contest A/S er Citrix Solution Advisor Gold og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. For nærmere info om disse produkter, se de services vi tilbyder vedr. IT-sikkerhed.

Serverbaserede løsninger fra Contest A/S inkluderer også Microsoft Windows Server. Microsoft Windows Server 2012 gør dig i stand til at øge stabiliteten og fleksibiliteten i din server IT-infrastruktur.
Nye værktøjer til virtualiseringcloud, web-ressourcer, styringsforbedringer og strålende Windows 8 integration hjælper med at spare tid, reducere omkostninger, og give en platform for et dynamisk og effektivt styret datacenter.
Stærke værktøjer, så som Internet Information Services (IIS), opdateret Server Manager og Hyper-V platforme og Windows PowerShell forenes for at give dig større kontrol, øget effektivitet og evnen til at reagere på forretningsbehov hurtigere end nogensinde før.
Vi tilbyder ofte som en naturlig del af Microsoft server-løsningerne, Microsoft Exchange og Microsoft Exchange Online, samt cloud-infrastruktur via Microsoft Windows Azure.

Som nævnt kan en del af en Citrix-løsning være opsætning af tynde klienter på brugerens arbejdspladser, samt adgang til virksomhedens systemer via hjemmearbejdspladser. Sammen med Citrix, kan applikationer og data dermed administreres centralt, hvilket giver større sikkerhed, samt mere overskud og frigørelse af ressourcer i IT-afdelingen. Med tynde klienter skal der også bruges færre ressourcer på opsætning af nye maskiner, da der ikke er nogen PC-konfiguration. Ved evt. tyveri, er tynder terminaler ikke særligt attraktive, da ingen følsomme data er lagret på dem, samtidigt med at enheden ikke kan fungere alene. De tynde terminaler bruger desuden kun omkring 3,5 Watt og har en længere levetid en traditionelle klienter, som eksempelvis PC’er. Det betyder besparelser i strøm og investeringer i nyt udstyr, og kan dermed frigive ressourcer til andre projekter.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: