Citrix

Nogle af fordelene med en Citrix-løsning fra Contest

Citrix

Citrix Eksperter

 • Adgang hvor som helst og når som helst
 • Højere produktivitet og serviceniveau
 • Store besparelser og større fleksibilitet
 • Frigør ressourcer
 • Øget IT sikkerhed
 • Virtualisering af dine systemer
 • Adgang hvor som helst og når som helst  

Citrix – Gør IT relevant for forretningen

Vil du gerne gøre din IT-infrastruktur fleksibel, øge sikkerheden, virtualisere dine systemer, og give skræddersyet levering af applikationer og informationer til nøjagtigt de brugere der har brug for det? Så er du kommet til det rette sted.

I stedet for at begrænse IT-afdelingerne til kun at modernisere deres systemer og optimere forretningsprocesser, gør Citrix IT relevant for din virksomhed.

Citrix er et infrastruktursystem, der giver adgang til serverbaseret programafvikling, samt virtualisering og streaming af applikationer på forskellige klienter, herunder via almindelige desktops, internetbrowsere og tynde klienter. Med Citrix kan du lettere skabe en reel on-demand IT-infrastruktur. Citrix giver brugere adgang til den information og de applikationer, som de har brug for – når som helst og fra hvilken som helst platform.

Citrix giver IT fleksibiliteten til at ændre sig på kommando, uden at ændre det overordnede miljø. Med Citrix kan IT følge med din virksomhed, håndtere flere udfordringer på samme tid og drive produktivitets- og profitabilitetsinitiativer på tværs af virksomheden og på tværs af forretningsenheder. Det er derfor at IT-afdelinger i over 200.000 virksomheder i hele verden i dag stoler på Citrix.

Citrix giver dig en ny og anderledes tilgang. Citrix er den første løsning på markedet der leverer applikationer og desktops til enhver bruger, når som helst og hvor som helst, fra en sikker central lokation. Citrixs markedsførende teknologier til applikationslevering gør din IT i stand til dramatisk at forbedre sin styrke, samtidigt med at den muliggør den bedste ydelse og højeste sikkerhed til de laveste omkostninger.

Vil du vide mere om Citrix?

Læs mere om mulighederne med Citrix og de enkelte produkter.
De overordnede produkter indenfor Citrix er

 • Citrix XenApp (tidligere Presentation Server)
  Klient- og server-side applikationsvirtualisering, for optimal applikationsydelse og fleksible leveringsmuligheder.
 • Citrix XenDesktop
  Den hurtigste måde at provisionere, styre og levere virtuelle desktops.
 • Citrix XenServer
  Den mest enkle og effektive måde at virtualisere servere på og levere dynamiske datacentre.
 • Citrix Essentials for XenServer
  Udvider avanceret styring af server-virtualisering til Citrix XenServer-miljøer.
 • Citrix Password Manager
  Giver single sign-on adgang uanset hvordan eller hvor brugere forbindes til deres applikationer.
 • Citrix Access Gateway
  SSL-VPN der sikkert leverer enhver applikation med politikbaseret SmartAccess-kontrol.
 • Citrix EdgeSight
  Overblik over applikationsydelse og -tilgængelighed som oplevet af slutbrugerne.
 • Citrix Branch Repeater (tidligere WANScaler)
 • Højtydende applikationslevering til brugere på fjerne kontorer.
 • Citrix NetScaler
  Gør applikationer og cloud-baserede services i stand til køre flere gange hurtigere.
 • Citrix XenClient
  Hypervisor til klientsiden, der muliggør at køre virtuelle desktops direkte på klient-enheder.
 • Citrix VDI-in-a-box
 • Bundler alle VDI-kernefunktionaliteterne ind i en enkel virtuel enhed.
 • Citrix XenApp Fundamentals (tidligere Access Essentials)
  Enkel, kosteffektiv løsning til fjernadgang for små og mellemstore virksomheder.

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).

Se også: Citrix licenser