SafeWord 2008 – Tokens til Citrix, VPN, Outlook Web Access, Windows

Nogle af fordelene med en SafeWord tokens løsning fra Contest

SafeNet SafeWord tokens

SafeWord 2008 eksperter – Til Citrix, VPN, Outlook Web Access, Windows

 • Sikker login på dine systemer
 • Kontrol brugeradgang til dine systemer
 • Nem to-faktor sikkerhed
 • Engangskoder med tokens
 • Højere produktivitet og serviceniveau

Vil du gerne have sikker to-faktor sikkerhed ved hjælp af tokens? Så er du kommet til det rette sted…

SafeWord 2008 giver dig mulighed for stærk to-faktor autentificering med tokens.

SafeWord 2008 – Lad være udelukkende at stole på adgangskoder til sikkerhed

Hvis du identificerer brugere udelukkende ved hjælp af memorerede adgangskoder, er du på tynd is. Adgangskoder kan nemt blive hacket, lånt, gættet, eller stjålet.

Hvad er stærk autentificering til Citrix, VPN, Outlook WebAccess, Windows, med SafeWord tokens?

Stærk autentificering henviser til systemer der kræver flere faktorer til at identificere brugere når de tilgår private netværk og applikationer. Disse autentificeringssystemer benytter avanceret teknologi, såsom token-baserede engangsadgangskoder, til at verificere (autentificere) en brugers identitet.
Et almindeligt eksempel på flerfaktor-autentificering er dit kreditkort. Dette kræver noget du har (dit kort), og noget du ved (din kode). Du ville ikke have at din bank tillod adgang til dine konti, med kun en af disse faktorer – risikoen er for stor. Alligevel kan mange af dine værdifulde netværksressourcer tilgås med kun en faktor – en svag memoreret adgangskode. Stærk autentificering fjerner risikoen med adgangskoder.

Omkring SafeWord tokensSafeWord 2008 - Til Citrix, VPN, Outlook Web Access, Windows

SafeWord 2008 software og SafeWord tokens bruges af tusinder af organisationer og millioner af brugere over hele verden hver dag, hvor de leverer stærk autentificering til deres netværk og ressourcer.

SafeWord 2008-egenskaber

 • Beskytter dine vigtigste informationsaktiver og applikationer
 • Identificerer positivt brugere fra Citrix, VPN, Windows og Outlook Web Access
 • Designet til Windows-miljøer, med gnidningsfri integration med Microsoft AD
 • Leverer en let, hurtig installationsoplevelse, og kan køre på eksisterende servere
 • SafeWord tokens udløber aldrig og kommer med livstidsgaranti

Designet til Windows-miljøer

SafeWord 2008 er designet til nemt at passe ind i din eksisterende IT-infrastruktur med den mindst mulige påvirkning.
SafeWord 2008 understøtter de seneste Windows-platforme hvilket gør den let at deployere på en standard-platform. Derudover er det let at sætte SafeWord 2008 ind i en eksisterende Active Directory-infrastruktur, hvilket gør det let at implementere to-faktor autentificering.

Tokens udløber ikke og kommer med livstidsgaranti

SafeWord tokens udløber ikke og kommer med en livstidsgaranti, hvilket giver dig meget lave omkostninger – der er ingen nye licenser at købe, ingen nye tokens at sende ud til dine brugere og ingen afbrydelse eller yderligere skridt for dine brugere.

Anerkendt som den letteste token-løsning at administrere, styre og bruge i Windows-miljøer

SafeWord 2008 giver dig to muligheder for at administrere dine brugere. Dine administratorer der allerede kender Microsoft MMC kan bruge Active Directory-konsollen til at udstede tokens, gensætte adgangskoder, og lave andre bruger-relaterede vedligeholdelsesopgaver, uden at de behøver at lære nye administrationsværktøjer.
SafeWord 2008-brugere der ikke er i Active Directory styres via SafeWord 2008 Management-konsollen, der er tilgængelig i SafeWord Enterprise Solution Pack.

Mange muligheder for hardware og software tokens sikrer at der er en løsning til ethvert behov

 • SafeWord Alpine tokens
  SafeWord Alpine token kombinerer et lækkert nyt, kompakt design, med en stærk klips, så du nemt kan bære den. Alpine giver en standard-baseret autentifikator i både hændelses- og tidssynkroniseret tilstand.
 • SafeWord Gold 3000 tokens
  SafeWord Gold tokens er de stærkeste autentifikatorer der eksisterer, og giver PIN-baseret to-faktor autentificering via et token keypad.
 • SafeWord MobilePass
  SafeWord MobilePass kombinerer sikkerheden ved bevist to-faktor autentificering med belejligheden ved at få engangs-adgangskoder genereret på din mobile enhed eller PC. MobilePass er en autentificeringsløsning der genererer engangs-adgangskoder på en bred vifte af populære mobile platforme, som eksempelvis Palm, BlackBerry og Windows Mobile. MobilePass er også tilgængeligt til Windows desktops, hvor du kan få din adgangskode fra din bærbare eller desktop PC.

SafeWord Enterprise Solution Pack – flere værktøjer og services

Enterprise Solution Pack tilbyder ekstra værktøjer og egenskaber til at udvide SafeWord 2008 til også at kunne beskytte yderligere applikationer, og gøre deployering af to-faktor autentificering lettere og mere kosteffektiv.

 • SecureWire access gateway tilføjer en fuld SSL-VPN til ubegrænsede brugere
 • MobilePass software autentifikatorer for brugere på farten
 • User Help Center og selv-aktivering, gør dig i stand til dramatisk at reducere tiden og omkostningerne ved deployering
 • Understøttelse af at tilføje to-faktor autentificering til Windows domæne-logon, Terminal Services og Fjernskrivebord

 

Contest A/S er certificeret SafeNet Gold Partner, og har stor erfaring, gennem mange løsninger, og dybdegående uddannelse.
Ønsker du nogen yderligere oplysninger om SafeWord fra SafeNet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

SafeNet Gold Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).