Citrix XenApp Fundamentals (tidligere Access Essentials)

Nogle af fordelene med en Citrix XenApp Fundamentals løsning fra Contest

Citrix XenApp Fundamentals (tidligere Access Essentials)

Citrix XenApp Fundamentals eksperter

 • Let og økonomisk virtualisering og fjernadgang
 • Let adgang til informationer og applikationer
 • Store besparelser og større fleksibilitet
 • Adgang hvor som helst og når som helst
 • Frigør ressourcer
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

Gå på arbejde over internettet med Citrix XenApp Fundamentals

Vil du gerne have en enkel, kosteffektiv løsning til fjernadgang til applikationer og filer? Så skal du læse videre her…

Citrix XenApp Fundamentals tilbyder mindre og mellemstore virksomheder en nøglefærdig løsninger der leverer sikker fjernadgang til brugere hvor som helst. Citrix XenApp er bygget på et bevist, førende fundament for applikationsvirtualisering.

Citrix XenApp Fundamentals er en enkel, kosteffektiv løsning til fjernadgang der gør små og mellemstore virksomheder med op til 75 brugere af fjernadgang, i stand til sikkert at tilgå virksomhedens Windows-applikationer og filer hvor som helst fra og når som helst.

Med Citrix XenApp Fundamentals oplever brugerne gnidningsfri og konsistent adgang til applikationer, uanset om de er på LAN’et, et lokalkontor, derhjemme eller ude – med kun en internetadgang. Applikationer er lagret sikkert på en central server og leveret til brugerne, hvilket sikrer den højeste sikkerhed for følsomme virksomhedsdata, og reducerer styringsomkostninger. Rollebaseret brugeradgang sikrer yderligere datasikkerheden med central kontrol over brugeradgang til applikationer, så vel som printnings- og lagringsrettigheder. Automatiserede guider fjerner gætværket ved installation, konfiguration og styring af miljøet for fjernadgang, med relativt lille behov for indsats eller træning.

Nøglefordelene ved Citrix XenApp Fundamentals

 • Sikrer en gnidningsfri og konsistent brugeroplevelse overalt fra og på enhver enhed
 • Sikrer følsomme virksomhedsinformationer med centraliseret applikation-storage og rollebaseret brugeradgang
 • Reducerer omkostninger ved at fjerne unødvendige ture til kontoret
 • Øger medarbejdernes jobtilfredshed med mulighed for mere fleksible arbejdsmiljøer
 • Øger medarbejderproduktivitet når de kan arbejde væk fra kontoret
 • Reducerer krævede ressourcer og omkostninger for applikationsinstallation og –styring
 • Øger kvaliteten af services via informationsstrøm i realtid, uanset lokationen
 • Minimerer konsekvenserne af serverfejl og øger applikationssvar
 • Sikrer fortsættelse af virksomheden under uventede lukninger af virksomheder

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).