Microsoft Windows Server

Nogle af fordelene med en Microsoft Windows Server løsning fra Contest

Microsoft Windows Server

  • Stabil og fleksibel infrastruktur
  • Reducer omkostninger og øg produktivitet
  • Dynamisk og effektivt datacenter
  • Muliggør virtualisering og fjernskrivebord
  • Højere sikkerhed
  • Øget ydelse for applikationer, services og data
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Vil du gerne have stabilitet og fleksibilitet i din server IT-infrastruktur? Så er du kommet til det rette sted…

Microsoft Windows Server underbygger mange af verdens største datacentre, hjælper små virksomheder over alt i verden, og leverer værdi til organisationer af alle størrelser.
Microsoft Windows Server omdefinerer server-kategorien, og leverer hundredvis af nye funktioner og forbedringer, der inkluderer virtualisering, netværk, storage, brugeroplevelse, cloud computing, automatisering og meget mere. Med andre ord, Microsoft Windows Server hjælper dig med at forvandle transformere din it-drift til at reducere omkostninger og levere et helt nyt niveau af værdi for virksomheden.

Uanset om du skal have opsat en enkelt server til din mindre virksomhed eller laver et nyt stort datacenter-miljø kan Windows Server hjælpe dig med at optimere din IT, så du fuldt ud kan opfylde din virksomheds unikke behov.

En Microsoft Windows Server kan leveres både så den er installeret fysisk hos dig, og kan også leveres i skyen, via Microsofts cloud-tjenese, Microsoft Azure.

Her er nogle af egenskaberne:

Server Virtualisering med Microsoft Windows Server

Microsoft Windows Server med Hyper-V giver en komplet virtualiseringsplatform, hvilket giver en øget skalerbarhed og ydeevne med en elastisk og fleksibel løsning fra datacentret til skyen. Det er nu nemmere end nogensinde for organisationer at realisere besparelser fra virtualisering og optimere investeringer i server-hardware.

VDI

Virtual Desktop Infrastructure (VDI) i Microsoft Windows Server gør det muligt for brugerne at få adgang til IT fra stort set hvor som helst på populære enheder, hvilket giver dem en rig Windows-oplevelse samtidigt med at sikre forbedret datasikkerhed og overholdelse.

Netværk

Windows Server indeholder en række nye og forbedrede funktioner, der bidrager til at mindske netværkskompleksitet, hvilket gør det nemmere at forbinde brugere til IT-ressourcer, effektivt styre dit datacenter og private skyer, og let forbinde din IT-infrastruktur med offentlige cloud-tjenester.

Identitet og adgang

Server gør det nemmere for administratorer at beskytte virksomhedens ressourcer, opbygge stærk styring og beskyttelse af dataadgang, samt forenkle implementering af infrastruktur til identitetsstyring.

Storage

Løsningen giver større effektivitet, ydeevne og innovation gennem forskellige storage-valg. Nye funktioner og forbedringer for løsninger til disk, netværk og SAN, giver større valgfrihed og fleksibilitet, samtidigt med at sikre høj tilgængelighed og oppetid.

Serverstyring og automatisering

Microsoft Windows Servers  samlede omkostninger er fremragende, som en integreret platform med omfattende, multi-server administration, der mulggør øget effektivisering af styring, forenklet deployering af servere og serverroller, og robust automatisering.

Web-og applikationsplatform

Løsningen giver enorm fleksibilitet gennem hybrid, symmetrisk, og web-baserede applikationer on-premise og i skyen, øget skalerbarhed og elasticitet til applikationer, og øget understøttelse af åbne arkitekturer og open source.

Microsoft Windows Server bringer Microsofts erfaring med at bygge og drive offentlige skyer til kunder, der benytter Windows Server-platformen. Det kan hjælpe dig med at levere og administrere en omkostningseffektiv IT-infrastruktur – både fysisk og virtuelt. Den giver en moderne, åben applikationsplatform for både programmer fra i dag og morgendagens hybride cloud-løsninger. Og den hjælper dig med at give brugerne adgang fra næsten hvor som helst og fra hvilken som helst enhed, hvilket giver dig mulighed for at være produktiv også imens du er på farten.

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).