Central administration af din virksomheds IT-sikkerhed

Nogle af fordelene med centraliseret IT-sikkerhed fra Contest

Central administration af din virksomheds IT-sikkerhed

Central administration af din virksomheds IT-sikkerhed

  • Central administration af din IT-sikkerhed
  • Let udførelse af dine IT-sikkerhedspolitikker
  • Beskyt dine systemer og informationer
  • Nem styring af brugeres rettigheder
  • Løsninger med bl.a. Microsoft, SonicWALL, mfl. 

Vil du gerne have din IT-sikkerhed administreret centralt? Så læs videre her…

En central administration af din virksomheds IT-sikkerhed, varetaget enten af Contest eller jer selv, kan være en rigtig god løsning for din virksomhed.

Central administration af din virksomheds IT-sikkerhed

Når din IT-sikkerhed er centraliseret, kan din virksomheds IT-sikkerhedspolitikker lettere føres ud i livet. Ofte vil en tilgang foregå på flere lag, hvilket sikrer at der ikke er nogle enkle områder med sikkerhedsfejl i dine systemer og netværk.
Central administration af IT-sikkerhed kan gennemføre og kontrollere alle aspekter af din virksomheds information og systemer, inklusiv beskyttelse af netværk og email, ligesom at holde uautoriserede brugere ude.

Når du indfører central administration af din virksomheds IT-sikkerhed, bør brugernes identitet afgøre hvilke rettigheder de har på systemerne, både indefra og udefra. Med fuld central administration af IT-sikkerhed, bør din virksomhed være i stand til at indføre centraliserede politikker for netværksadgang, fjernadgang og rettigheder baseret på brugerens identitet.

Fuldstændig IT-sikkerhed kan være overvældende at administrere, med mindre det gøres centralt. Når du sammen med Contest håndterer din IT-sikkerhed med central administration, har din virksomhed langt større beskyttelse mod IT-trusler udefra og indefra.

Med central administration af din virksomheds IT-sikkerhed kan du beskytte din virksomheds vigtigste aktiver, data og information.

Din virksomheds IT-sikkerhed er for vigtig til at overlade til tilfældigheder, du har brug for en stærk IT-sikkerhedspolitk, og den bedste måde at gennemføre den på, er via central administration af din IT-sikkerhed.

Få central administration af din virksomheds IT-sikkerhed

Central administration af din virksomheds IT-politikker, gør det lettere for dig at holde virksomhedens IT-sikkerhed opdateret, og betyder lettere administration, færre omkostninger, og mindre tidsforbrug, da hver enkel enhed ikke skal opdateres separat og manuelt.

Contest A/S tilbyder også administration af ovenstående via vores lokation, så I på den måde ikke skal bekymre jer om hvorvidt jeres IT-sikkerhed lever op til kravene samt hele tiden er opdaterede.

Dette sikrer at alle din virksomheds enheder lever op til IT-sikkerhedskravene, og sikrer beskyttelse af den enkelte enhed og samtidigt hele netværket.

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: