Nordic Backup

Nogle af fordelene med en Nordic Backup løsning fra Contest

Nordic Backup

Nordic Backup eksperter

 • 24/7 fuldt administreret løsning
 • Stærk Kryptering
 • Gendan dine data til hver en tid
 • Meget sikre og kontrollerede datacentre
 • Omfattende funktioner til sikkerhedskopiering
 • Backup-data er gemt i geografisk adskilte datacentre
 • Frigiv ressourcer og øg produktivitet
 • Øget sikkerhed  

Vil du gerne have en sikker og stabil backup-løsning, der kan frigive ressourcer og øge din datasikkerhed? Så læs videre her…

Data vokser eksponentielt med den øgede brug af internettet, email og digitale medier. Udlæsning af data fra en ødelagt harddisk er meget dyrt og der er ingen garanti for succes. Din virksomheds data går hånd i hånd med din virksomheds drift. Tab af data eller midlertidig utilgængelighed, kan true din virksomhed.

Nordic Backup – Udbyder af sikker online lagerplads

Med dette unikke fil backup system sparer du arbejdet med at skifte og opbevare backup-bånd, brænde DVD’er eller kopiere dine filer til eksterne harddiske.
Nordic Backup er fuldautomatisk, så du ikke længere behøver at bekymre dig om dine daglige backup behov.
Der er kun to krav:

 • Internetforbindelse
 • Nordic Backup

Virksomheder af enhver størrelse og type, kan med fordel bruge Nordic Backup, der er førende på markedet og beskytter data der spænder fra en enkelt gigabyte til flere terabytes.

Ingen kompromiser når det kommer til sikkerhed

Dine filer er gemt på to geografisk separate datacentre, på redundante servere med et redundant lagringssystem. Dette er for at sikre, at din backup ikke kun gemmes på ét sted, men på to, med nøjagtige kopier på hver lokalitet. Begge datacentre er udstyret med tre niveauer af fysisk adgangskontrol, med alarmer, kameraovervågning, aflåste serverskabe, uafbrydelig strømforsyning, dieseldrevne generatorer, redundant køling og redundant gigabit internetforbindelse.
Før dine filer bliver sendt til Nordic Backup, krypteres de på din egen computer med en krypteringsnøgle, kun du kender. De krypterede filer bliver derefter sendt til Nordic Backup via en krypteret SSL tunnel. Det betyder, at dine filer er krypteret to gange under overførslen til Nordic Backup.

Nogle af egenskaberne

 • Fire komponenter med robuste funktioner – sikre “offsite” backup servere, avanceret backup klient, simpel backup klient, redundante data centre.
 • Continuous Data Protection – registrerer og laver kontinuerligt backup af alle filer når de gemmes. Derved sikres alle ændringer når de sker og giver effektiv databeskyttelse af servere, desktops og laptops. Ubesværet og transparent backup.
 • Understøtter alle platforme og almindelige databaser – herunder Windows, Mac, Linux, Netware, UNIX, NAS-enheder, MS Exchange, MS SQL, Lotus Notes / Domino, Oracle og MySQL.
 • Backup og hurtig gendannelse af Exchange individuelle maildata – herunder e-mail, kalender og kontaktliste.
 • Ubegrænset beskyttelse og lang tilbageholdelse – alle data er beskyttet mod virus, tyveri, systemændringer, hardwarefejl og utilsigtet sletning. Der tilbydes også en længere tilbageholdelse af lagrede data end de fleste andre online backup udbydere.

Dine data er de vigtigste aktiver i din virksomhed

Nordic Backup er nem at bruge og en omkostningseffektiv backupløsning udviklet specielt til virksomheder. Hvis din virksomhed tager sikkerhedskopiering af data på stedet, dvs. inden for dine kontorlokaler, kan dine data være sårbare, hvis der sker en ulykke. Derfor er en af de mest mest effektive metoder til at beskytte dine data, at gemme dem eksternt.

 

Contest A/S er Nordic Backup Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Nordic Backup

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).