Email-sikkerhed og antispam

Nogle af fordelene med en email-sikkerhedsløsning fra Contest

Email-sikkerhed og antispam

Email-sikkerhed og antispam eksperter

  • Effektiv beskyttelse mod spam og email-virus
  • Forebyg trusler
  • Øg produktivitet
  • Sikring af både indgående og udgående emails
  • Beskyt dine systemer og informationer
  • Løsninger med bl.a. Microsoft, SonicWALL og Sophos 

Vil du gerne beskytte din organisation imod spam og email-vira? Så er du kommet til det rigtige sted…

Email-sikkerhed og antispam – Derfor er det vigtigt

I denne moderne tid med elektronisk information, er email kritisk for at en virksomhed kan køre. For mange virksomheder er det den primære kommunikationsform, både internt og eksternt. I takt med at email bliver vigtigere i virksomheders forretningsprocesser, bliver email-sikkerhed og antispam også vigtigere.

Der er mange måder hvorpå din virksomheds emailsystemer kan være i fare, og selvom nogle er tydelige, så som email-vira, er andre knapt så tydelige.
For eksempel kan emails der indeholder fortroligt materiale udgøre enorme udfordringer og omkostninger for en virksomhed der ikke har den rigtige opsætning af email-sikkerheden. Udover at kompromittere følsomme virksomhedsinformationer, kan din virksomhed være i fare for email-vira (se også antivirus og anti-spyware), der kan koste din virksomhed en masse tid og ressourcer. Dette er blot et par af udfordringerne hvis din virksomhed ikke har god email-sikkerhed og antispam.
Der skabes hundredvis af vira dagligt, og for at være beskyttet optimalt mod disse, er det vigtigt at din email-sikkerhed er optimal.

At modtage spam er en anden stor udfordring for virksomheder, og næsten alle virksomheder er dagligt udsat for dette.
Omfattende spam-emails kan være skadeligt for din virksomhed på en række områder. Det lægger ikke kun beslag på båndbredde og sløver dine email-systemer, det koster også din virksomhed tid og penge, og dine medarbejdere kan bruge en stor del af deres dag på at slette irrelevante emails. Denne tid kunne bruges mere produktivt, og det er derfor at antispam og email-sikkerhed er så vigtigt.

Contest A/S har mange års erfaring med sikkerhedsløsninger, og kan helt sikkert hjælpe din virksomhed med at få en optimal løsning til email-sikkerhed og antispam.

Email-sikkerhed og antispam

Til sikring af virksomhedens brug af email, både ind- og udgående, tilbyder Contest A/S i forlængelse af ovenstående bl.a. løsninger til email-sikkerhed og antispam med bl.a. Sophos. Dette beskytter den enkelte maskine og netværket mod vira, spyware og andre trusler, og øger dermed sikkerheden for den enkelte maskine og bruger, samt hele netværket, og i dermed integriteten af informationerne, applikationerne, og aktiviteterne her.

Desuden tilbyder vi løsninger til email-sikkerhed og antispam med SonicWALL Email Security. SonicWALL Email Security giver effektiv, højtydelse og brugervenlig beskyttelse mod indkomne og udgående emails.
Den tilbyder organisationer af enhver størrelse stærk beskyttelse mod spam-, virus- og phishing-angreb samtidigt med at den forebygger overtrædelser af sikkerhedspolitikker. SonicWALL Email Security kombinerer den bedste beskyttelse og højtydelse i en selvkørende, selv-opdaterende løsning der er let at styre.

Derudover tilbyder vi løsninger med ESET PROTECT Complete, der giver dig et ekstra lag af beskyttelse til din Microsoft 365 cloud-email og OneDrive. Beskyt din virksomheds computere, bærbare computere og mobiler med sikkerhedsprodukter, der alle administreres via en cloud-baseret administrationskonsol. Løsningen inkluderer cloud-sandboxing-teknologi, der forhindrer zero-day-trusler og fuld diskkryptering for forbedret databeskyttelse.

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: