Citrix Access Gateway

Nogle af fordelene med en Citrix Access Gateway løsning fra Contest

Citrix Access Gateway

Citrix Access Gateway eksperter

  • Nem og sikker adgang til applikationer og data
  • Granuleret kontrol og adgang baseret på slutbrugerens enhed
  • Større sikkerhed
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Universel SSL-VPN
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Den bedste SSL-VPN løsning med Citrix Access Gateway

Vil du gerne give dine brugere nem og sikker adgang til applikationer og data? Så er denne information lige noget for dig…

Citrix Access Gateway er den eneste SSL-VPN der sikkert leverer enhver applikation med politikbaseret SmartAccess-kontrol. Brugere vil have nem og sikker adgang til alle virksomhedens applikationer og data som de har brug for for at være produktive.
Din virksomhed kan kosteffektivt udvide adgang til datacentrets ressourcer uden for kontoret, samtidigt med at beholde enestående kontrol via omfattende SmartAccess-politikker.

SmartAccess – ultimativ fleksibilitet i at kontrollere adgang og handlinger med Citrix Access Gateway

SmartAccess-teknologien fra Citrix gør administratorer i stand til at kontrollere både adgang og handlinger, baseret både på brugeren slutpunktsenheden. For eksempel kan en bruger få fuld adgang (læse, gemme lokalt, printe, etc.) til et sæt filer når kontor-maskinen bruges, men begrænses til kun at adgang til at måtte læse når der forbindes via en ukendt enhed. På samme måde kan det sættes op så en medarbejder der forsøger at logge på virksomhedens netværk via en hjemme-computer, der ikke har en aktiv anti-virus opdateringsservice, ikke kan få adgang til visse missionkritiske systemer. Med SmartAccess gives administratorer ultimativ fleksibilitet til at udvikle og implementere virksomhedens sikkerhedspolitikker.

Bedste ydelse og skalerbarhed med Citrix Access Gateway

Den fleksible leveringsmodel skaber en fantastisk sikker adgangsløsning for virksomheder af alle størrelser. Citrix Access Gateway giver førende stabilitet og skalerbarhed fra 1 hele vejen op til 10.000 samtidige brugere pr. boks.

Citrix Access Gateway – Let at deployere, administrere og bruge

Citrix Access Gateway leverer den bedste slutbruger- og administrator-oplevelse for enhver SSL-VPN på markedet.

  • Slutbrugere. Citrix Access Gateway var designet med henblik på den bedste brugeroplevelse. Single sign-on egenskaber minimerer antallet af autorisationsprompter, hvilket gør det let at navigere til alle nøgleressourcer – inklusiv Windows applikationer (leveret med eller uden Citrix), email, fildelinger, interne web-applikationer, med mere. ‘Aways on access’ sikrer desuden at sessioner automatisk genforbindes efter at have tabt en netværksforbindelse eller roaming mellem adgangspunkter.
  • Administratorer. Citrix Access Gateway giver hurtig, nem og kosteffektiv deployering og løbende styring. Klienten er web-deployeret og er automatisk opdateret uden brugerindblanding, og styringsværktøjerne er utroligt intuitive. Virksomheder kan let give mobile og fjerne brugere skrivebordsagtig adgang fra enhver lokation – uden omkostningerne og kompleksiteten ved at installere, konfigurere, opdatere og supportere klient-software på hver enhed.

Den bedste SSL-VPN til Citrix XenApp

Citrix Access Gateway giver markedsførende sikker adgang med eller uden Citrix XenApp. Yderligere fordele der følger med når Citrix Access Gateway deployeres med Citrix XenApp, inkluderer følgende:

  • Citrix Access Gateway kan emulere Citrix XenApp Secure Gateway-egenskaben, hvilket tillader direkte forbindelse fra Citrix XenApp (ICA)-klienter
  • SmartAccess tillader unik kontrol over Windows-applikationer der leveres af Citrix XenApp

Alt i alt giver brugen af Citrix Access Gateway med Citrix XenApp fordelene fra en appliance-baseret universel SSL-VPN – hvilket øger sikkerhed, udvider brugeradgang og reducerer omkostningerne når den sammenlignes med at bruge Secure Gateway.

Den bedste løsning for sikker adgang til applikationer og informationer

Citrix Access Gateway giver en unik adgangsoplevelse for millioner af brugere på dagligt basis, så vel som markedsledende sikkerhed og kontrol for IT-administratorer.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).