Backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk)

Nogle af fordelene med en backup-løsning fra Contest

Backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk)

Backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk)

  • Pålidelig backup af dine data
  • Sikre backup-løsninger
  • Beskyt dine data mod tab
  • Effektiv genetablering af tabt data
  • On-premise og online løsninger
  • Løsninger med bl.a. Microsoft, Symantec og Nordic Backup 

Vil du gerne have en pålidelig backup-løsning der sikrer alle dine data? Så er du kommet til det rette sted…

Når det kommer til backup af din virksomheds data, er det vigtigt at du ved at du er helt dækket. Der er en lang række fordele og nødvendigheder forbundet med backup, og backup bør altid være en vigtig del af din virksomheds IT-infrastruktur.

Din virksomheds informationer er et af de vigtigste elementer i din forretning, og du kan ikke løbe risikoen ved at miste disse.
Der er flere elementer at overveje, herunder blandt andet hvilke systemer, servere (herunder eksempelvis fil-server, SQL-server og Exchange-server), arbejdsstationer, bærbare og netværk der skal tages backup af, hvor ofte og hvordan.

Med den rigtige backup-løsning kan du sikre dig mod datatab, ved eksempelvis systemnedbrud eller virusangreb, og det er dermed en meget vigtig del af enhver IT-infrastruktur.

Pålidelige backup-løsninger

Der findes flere forskellige løsningsmuligheder, så det er vigtigt at du finder en løsning som passer til netop din virksomhed.

De løsninger vi tilbyder gør at din virksomhed opnår løbende databeskyttelse, og samtidigt den hurtigste genetablering.
På den måde sikres det at dine data sikres og ikke går tabt. Muligheden for beskyttelse af fjerne kontorer giver derudover hardware- og administrationsbesparelser her.
Med vores løsninger fra bl.a. Symantec, Microsoft og Nordic Backup er det muligt hurtigt at genskabe tabte data, hvilket betyder at nedetid minimeres og dermed at din virksomheds IT-ressourcer er tilgængelige for medarbejderne, der dermed kan skabe resultater.
Løsningerne kan nemt skaleres og giver mulighed for enkel, central styring og overvågning, hvilket sikrer at de passer til din virksomheds nuværende som kommende behov, og frigiver samtidigt ressourcer i IT-afdelingen.

Vi tilbyder desuden on-premise og online-løsninger, så du selv kan vælge om du selv vil have backuppen liggende eller om du vil have den online.

Forskellige backup-løsninger

Blandt de backup-løsninger vi tilbyder, er bl.a. Microsofts backupløsning, Symantec Backup Exec, samt online backup med Nordic Backup.

Med disse produkter fra Microsoft, Nordic Backup og Symantec, får du en stabil og pålidelig beskyttelse af dine systemer og data. På den måde får du en komplet og stabil backup- og recovery-løsning, samt er godt rustet til ’business continuity’, og din virksomhed kan derfor lettere forberede og komme sig lettere oven på udstyrsfejl, virusangreb eller uheldige datatab.

Contest har mange års erfaring og uddannelse indenfor backup-løsninger og er både Symantec Registered Partner, Microsoft Partner og Nordic Backup forhandler, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed med en backup-løsning.

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: