IT-services

IT-services indenfor IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, IT-drift og -service samt IT-udvikling

IT-Services - IT-infrastruktur, -sikkerhed, -drift, og -udvikling eksperter

IT-Services – IT-infrastruktur, -sikkerhed, -drift, og -udvikling eksperter

Vil du have IT-services der passer til netop dine behov og støtter op om din organisations struktur og ønsker? Så er du kommet til det rette sted…

Contest A/S tilbyder IT-services, ydelser og rådgivning i alle de forskellige faser vedr. IT-anskaffelser og -anvendelse. Dette gør at virksomheder kan få taget de rigtige valg i alle faser af IT-anskaffelsesprocessen, og finde den rigtige løsning.
Vi har løst næsten alle de udfordringer branchen kan byde på, og vores omfattende uddannelse og erfaring gør at vi derfor er i stand til at løse dine udfordringer på den bedst tænkelig måde.
Vores konsulenter er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med IT-projekter, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at du får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

De IT-services vi tilbyder er indenfor følgende hovedområder:

  • IT-infrastruktur
  • IT-drift og -service
  • IT-sikkerhed
  • IT-udvikling
  • IT-kurser

IT-infrastruktur

For at få en virksomheds IT-infrastruktur til at fungere optimalt, skal netværket ligeledes være gearet til det.
Med den rette IT-infrastruktur får virksomheden styr på alle IT-ressourcerne, udnytter disse optimalt, og sikrer at de fungerer sammen.
Contest A/S har mange års erfaring med etablering og servicering af helt små til meget store og komplekse netværk, og er i stand til at levere og servicere på både hardware- og softwaresiden.

For mere information om de IT-services vi tilbyder vedr. infrastruktur, klik her – IT-infrastruktur

IT-drift og -service

Contest A/S har mange års erfaring med IT-løsninger og -drift, og vi har beskæftiget os med stort set alle aspekter af hvad IT-branchen kan byde på af udfordringer.
Hvad enten det drejer sig om tilslutning af tastatur og mus, eller etablering af netværks- og serverløsninger, kan vi hjælpe. På den måde kan I koncentrere jer om det I er bedst til – altså at drive jeres forretning – og vi kan koncentrere os om det vi er bedst til – altså IT-drift og -løsninger.
Vi servicerer både store og små virksomheder, og ønsker I blot assistance eller rådgivning vedr. jeres IT, tilbyder vi også dette.

For yderligere information om de services vi tilbyder vedr. drift og -service, klik her – IT-drift og IT-service

IT-sikkerhed

Virksomheders IT-sikkerhed spiller en større og større rolle, for at sikre at virksomhedens operationer ikke bliver afbrudt, og det er derfor vigtigt at denne sikkerhed konstant er i top. Contest A/S har mange års stor og bred erfaring på sikkerhedsområdet, både for enkelte produkter samt for hele netværk og infrastrukturer.

For mere information om de IT-services vi tilbyder indenfor sikkerhedsløsninger, klik her – IT-sikkerhed

IT-udvikling

Contest A/S tilbyder viden og ekspertise vedr. tilpasning af eksisterende IT-applikationer og udvikling af nye. Dette så applikationer passer med din virksomheds nuværende som kommende og eventuelt ændrede behov.
Disse services inkluderer bl.a. tilpasning af bl.a. Microsoft Dynamics C5 og XAL, samt offshore-udvikling via outsourcing.
Dermed får din virksomhed applikationer der er skræddersyet og tilpasset, og er dermed sikker på at systemerne er designet til netop dine eksakte behov og forhold.

For mere information om de IT-services vi tilbyder i forbindelse med udvikling, klik her – IT-udvikling

IT-kurser

Sammen med vores partner, Arrow ECS der er autoriseret uddannelsescenter, tilbyder Contest en lang række spændende og kompetencegivende IT-kurser, indenfor de førende producenter, bl.a. Citrix, Symantec, SMS Passcode, IBM, McAfee, Oracle, Novell, VMware, RES og Trend Micro.

For mere information om de IT-kurser vi tilbyder, klik her – IT-kurser

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: