Sophos Endpoint Security and Data Protection

Nogle af fordelene med en Sophos Endpoint Security and Data Protection løsning fra Contest

Sophos Silver Partner

Sophos Endpoint Security and Data Protection eksperter

 • Samlet databeskyttelse
 • Beskyt dine data mod tab og misbrug
 • Sikker og effektiv kryptering af alle dine data
 • Effektiv beskyttelse af dine systemer mod bl.a. virus og spam
 • Forebyg trusler
 • Beskyt alle typer enheder
 • Central administration
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

Vil du gerne have centralt styret antivirus, anti-spyware, anti-malware og databeskyttelse? Så er du kommet til det rette sted…

Sophos Endpoint Security and Data Protection tilbyder en enkel integreret løsning til både anti-malware og databeskyttelse.
En enkelt agent leverer beskyttelse til antivirus og anti-spyware, klient-firewall, data loss prevention (DLP) content monitoring, styring af flytbare lagerenheder, og opfanger og blokerer uautoriseret software.
Kombineret med integreret network access control (NAC) og kryptering for at sikre overholdelse af regler samt sikring af dine data, giver den dig den bedste præventive beskyttelse for slutpunkter og data, hvilket sparer dig tid, penge og ressourcer.
En enkel licens betyder at du kan beskytte alle brugere og computere på tværs af Windows, Mac, Linux, UNIX og andre ikke-Windows platforme.

Nøglefordele med Sophos Endpoint Security and Data Protection

 • Fjerner kendte og ukendte trusler med en enkel centraliseret løsning
 • Opfanger og fjerner vira, spyware, rootkits, trojanske heste, adware og potentielt uønskede applikationer
 • Uden at kræve en separat agent, scanner den for følsomme informationer der overføres væk fra netværket
 • Lader dig øjeblikkeligt identificere sårbare computere for at checke kravoverholdelse, opdatere politikker og rydde op i trusler
 • Forebygger datatab ved at kryptere enheder og informationer
 • Kontrollerer applikationer der kan have en negativ indflydelse på netværket og brugerproduktiviteten, så som VoIP og IM
 • Tillader vurdering af sikkerhedsstatussen for styrede og ikke-styrede computere, giver advarsel når episoder som en deaktiveret patch-agent eller firewall opstår, og kan give en automatisk løsning
 • Gennemfører beskyttelse mod at ukendte brugere får adgang til dit netværk
 • Lader dig hurtigt lave og opdatere sikkerhedspolitikker og deployere dem på tværs af flere grupper samtidigt
 • Deployerer centralt små og ofte-forekommende automatiske opdateringer, der ikke har indflydelse på netværksbåndbredden eller systemydelse
 • Tillader automatisk deployering til nye computere via synkronisering med Active Directory
 • Reducerer byrden for administratorer med dens evne til at dele specifikke opgaver med andre hold via konfigurerbar rolle-baseret administration
 • Muliggør at en lang række af tilpassede grafiske rapporter kan laves, og kan planlægges og emailes
 • Sikrer mobile enheder så som Windows Mobile smartphones og PDA’er, samt flytbare lagerenheder

Hurtig og præventiv beskyttelse med Sophos Endpoint Security and Data Protection

En samlet enkel klient blokerer malware, adware, mistænkelige filer og adfærd, flytbare lagerenheder og uautoriseret software så som IM, VoIP, P2P samt spil, og giver indholdsopmærksom DLP-overvågning for flytning af følsomme informationer. Dens hurtige scanningsmotor og indbyggede teknologier for intrusion prevention opfanger nye og zero-day trusler uden behovet for opdateringer af malware-signaturer. Præventiv beskyttelse er leveret af integreret network access control-funktionalitet, der sikrer at alle computere der er forbundet til netværket møder dine sikkerhedsstandarder.

Omfattende databeskyttelse

Kombinationen af et antal forskellige teknologier sikrer at dine data er beskyttet mod tab ved uheld. Indholdsscanning integreret i den enkelte agent sikrer at alle følsomme data der transporteres af brugere til flytbare lagerenheder og applikationer der bruger internettet, så som email eller instant messaging, opfanges og kan overvåges.
Granuleret kontrol af flytbare lagerenheder gør dig i stand til godkende brugen af specifikke enheder, gennemtvinge brugen af krypterede enheder eller blot kun at give adgang til at læse. Fuld diskkryptering, sikrer dine data på computere, hvilket forhindrer information i at komme i de forkerte hænder hvis enheder mistes.

Simplificeret og automatiseret styring

Styringskonsollen med Sophos Endpoint Security and Data Protection reducerer den administrative byrde ved at automatisere beskyttelsesdeployeringen, og forenkle politikstyring og rapportering. Panelet giver øjeblikkelig synlighed over beskyttelsesstatus og –hændelser på tværs af Windows, Mac, Linux og UNIX platforme, og muliggør den centraliserede oprydning af malware, og retter computere der ikke overholder reglerne. Rolle-baseret administration gør dig i stand til at dele specifikke opgaver, så som oprydning. Planlagt rapportering betyder at specifikke rapporter kan emailes automatisk til de personer der har brug for det.

Hurtigere beskyttelse

En enkelt scanning med Sophos Endpoint Security and Data Protection opfanger vira, spyware, adware, mistænkelig opførsel og filer, flytbare lagerenheder og uautoriserede applikationer. Klienten vil også opfange når brugere prøver at overføre følsomme data til flytbare lagerenheder og applikationer der bruger internettet, så som email eller instant messaging.

 • Sophos opdateringer er små og frigives jævnligt, hvilket er en fordel for organisationer der ønsker hurtigere beskyttelse med lille belastning på netværksressourcerne.
 • Decision Caching-teknologi forbedrer on-access scanningsydelse ved kun at opfange og scanne de filer der er ændret siden systemet senest blev tilgået.
 • SophosLabs-signaturer kontrollerer applikationer der kan have en negativ indflydelse på netværks- og brugerproduktivitet, så som VoIP og IM.

Effektiv zero-day beskyttelse

Sophos HIPS giver opfangelse der automatisk beskytter mod nye og målrettede trusler, og kan opfange mere end 85% af ukendte trusler.
Den indbyggede teknologi for intrusion prevention opfanger malware så vel som skadende og mistænkelig adfærd og filer, og leverer proaktiv beskyttelse uden kompleks installation og konfiguration. Scanning udføres med Sophos’ antivirus-motor uden behov for at deployere nogen ekstra komponenter.

Denne innovative teknologi analyserer på en unik måde kodes opførsel på to stadier.

 • Før afvikling – kodens opførsel analyseres før den køres, og kode stoppes i at blive afviklet hvis den opfattes som mistænkelig eller skadelig.
 • Runtime – Trusler der ikke kan opfanges før afvikling opfanges.

Beskytter mod tab af data

Sophos Endpoint Security and Data Protection leverer et antal komponenter der beskytter dine data mod tab og hjælper dig til at overholde krav:

 • Indholdsopmærksom DLP scanning – integreret i motoren – overvåger overførslen af følsomme data til flytbare lagerenheder og applikationer der bruger internettet.
 • Fleksibel, granuleret kontrol af flytbare lagerenheder tillader autorisation af specifikke enheder, gennemførsel af krypterede enheder eller blot udelukkende adgang til læsning, så vel som kontrol over netværksgrænseflader som 3G-modems.
 • Sophos Endpoint Security and Data Protection forhindrer installation og brug af uønskede applikationer, så som P2P- og IM-klienter der kan bruges til overførsel af følsomme data. En omfattende liste af applikationer formidlet og vedligeholdt af SophosLabs fjerner behovet for at administratorer tilføjer nye applikationer eller manuelt opdaterer opfangelse af nye versioner.
 • Fuld diskkryptering sikrer data på computere ved at kryptere hele harddisken uden forstyrrelser for brugerne. Installation kan udføres på en enkeltstående maskine eller uobserveret på tværs af din organisation via dine eksisterende deployeringsværktøjer. Glemte adgangskoder kan let genskabes enten via lokal selvhjælp eller ved at bruge en sikker proces for challenge-response.

Præventiv beskyttelse reducerer risikoen for infektion

Ved at identificere styrede og ikke-styrede computere med potentielle sikkerhedshuller, så som forældet antivirus-beskyttelse eller en firewall der er slået fra, kan du reducere risikoen for infektion.
Du kan vælge enten at blokere computere der ikke lever op til kravene eller sikre at sikkerheden er forbedret til at nå et påkrævet niveau før der gives adgang.

 • Standardpolitikker checker om beskyttelse med antivirus og klient-firewall er aktiv og opdateret på styrede og ikke-styrede computere.
 • Sophos NAC agent checker om Microsoft operativsystemets service packs er installeret og at Microsoft/Windows Update er slået til.
 • Gennemførselsmuligheder sikrer at ikke-autoriserede computere ikke får adgang til dit netværk.

Sophos Endpoint Security and Data Protection – Forenkler deployering og administration

Sophos Enterprise Console forenkler styring af beskyttelse af Windows, Mac, Linux og UNIX, ved at centralisere deployering, opdatering, rapportering og gennemførsel af IT-sikkerhedspolitikker. Den styrer firewall-beskyttelse for slutpunkter og klienter, så vel som vurdering og kontrol af slutpunkter, hvilket giver et utroligt overblik over sikkerhedsstatussen for hele dit netværk.

 • Konsollen synkroniserer med Active Directory for at sikre at din valgte sikkerhedspolitik automatisk gennemføres i takt med at nye computere kommer på dit netværk.
 • Risikoniveauer for udbrud og data på tværs af netværket vises i sikkerhedsværktøjet og automatiske email-advarsler sendes når dine valgte sikkerhedsniveauer er truet.
 • Beskyttelse er automatisk opdateret så ofte som hver 5. minut, og fordi du kontrollerer download-raten, kan du spare båndbredde.Slutpunkt-computere kan blive fuldstændigt desinficeret ved en enkel operation fra konsollen.
 • ActivePolicies i konsollen tillader dig at lave en ny politik en gang, og dernæst bruge den på tværs af flere grupper, på Windows, Mac, Linux og UNIX computere. Politikker dækker over opdateringsplaner, antivirus og HIPS, klient-firewall, datakontrol, enhedskontrol, applikationskontrol og NAC.
 • Specifikke roller kan konfigureres til at muliggøre ansvar for at specifikke handlinger, som oprydning eller styringsområder på netværket, så som fjernkontorer, delegeres via rolle-baseret administration.
 • Klargjorte rapporter for kravoverholdelse kommer med og en rapport-guide gør administratorer i stand til at lave og tilpasse rapporter der kan planlægges og emailes til udvalgte modtagere, med trusselsadvarsler og infektioner.

 

Contest A/S er Sophos Silver Partner og kan tilbyde ekspertise på dette område, blandt andet i kraft af vores uddannelse og erfaring.
Ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Sophos Silver Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).