Firewall-løsninger og netværkssikkerhed

Nogle af fordelene med en firewall-løsning fra Contest

Firewall-løsninger og netværkssikkerhed

Firewall-løsninger og netværkssikkerhed eksperter

  • Omfattende beskyttelse af dit netværk
  • Omfattende beskyttelse af dine systemer og informationer
  • Beskyt mod hackere og sikkerhedstrusler
  • Overvåg og styr internetadgang
  • Sikker adgang til applikationer og data
  • Løsninger med bl.a. SonicWALL 

Firewall-løsninger – Essentielt for din netværkssikkerhed

Vil du gerne beskytte dit netværk og dine systemer? Så læs videre her…

Enhver virksomhed har brug for en firewall til beskyttelse, sikkerheden for dine følsomme informationer afhænger af det. En firewall er den primære beskyttelse din virksomhed har mod at uvedkommende får adgang til dine systemer.
En firewall er derfor et essentielt element i din netværkssikkerhed.

At have forbindelse til internettet kan udsætte dine maskiner og netværk for angreb, hvilket er hvorfor en internet firewall er så essentiel for din netværkssikkerhed. Din firewall bliver din første beskyttelse mellem din virksomhed og internettet. Dette vil skabe et sikkert miljø, hvor dine medarbejdere er i stand til at kommunikere internt, med kunder og partnere, uden at frygte for sikkerheden.
Netværkssikkerhed med firewalls kan komme både som hardware og software, og nogle systemer benytter begge.

Når Contest A/S sætter en firewall op i din virksomhed, får du basalt set en gatekeeper for al indkommende og udgående trafik. Hvis en bruger ikke har ret til at være på dit netværk, vil firewallen holde dem ude.
Med en firewall-løsning til din netværkssikkerhed, kan du bestemme nøjagtigt hvem og hvilken slags trafik du ønsker på dit netværk. Du kan blokere og give adgang til udvalgte adresser og typer af trafik (eksempelvis Instant Messaging, video, jokes, etc.), så kun udvalgt trafik får adgang til netværket.

At holde din firewall opdateret, ligesom at have antivirus-beskyttelse af høj kvalitet, er essentielt for din netværkssikkerhed.

En firewall af høj kvalitet er den bedste netværkssikkerhed din virksomhed har mod tyveri og ødelæggelse af dine data.
Der er flere faktorer der bestemmer hvilken firewall der er bedst for din virksomheds netværkssikkerhed, eksempelvis omfanget af dit netværk, trafik, fjernmedarbejdere, etc.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse indenfor firewalls og netværkssikkerhed, og vil helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed.

Firewall-løsninger og netværkssikkerhed

Contest A/S tilbyder firewall-løsninger med SonicWALL, der er et strategisk værktøj med mange anvendelsesområder. SonicWALL kan bruges til at sikre både store og små netværk mod forskellige trusler. Løsningen hjælper bl.a. til at det kun er autoriserede brugere der kan benytte virksomhedens interne netværk og holder på den måde uautoriserede brugere og hackere ude. Systemet beskytter ligeledes netværket mod internetangreb såsom Denial-of-Service (DOS)-angreb og IP spoofing.
SonicWALL giver ydermere mulighed for at samle samarbejdspartnere, leverandører og afdelingskontorer i sikre, private virtuelle netværk (VPN), og giver således mulighed for hurtig og effektiv udveksling af information.
Med SonicWALL Intrusion Prevention Service (IPS) tilbydes der et langt grundigere sikkerhedstjek af netværkstrafik ved at undersøge indholdet af datatrafik og indhold på applikationsniveau. Med IPS undgår man dermed angreb, som ikke ville blive standset i en normal og traditionel firewall-løsning, da de udgiver sig for at være “lovlig” trafik.
Systemet kan også benyttes til at administrere antivirus-softwaren på alle netværkstilsluttede computere fra et enkelt sted, og med SonicWALL Global Management System er det muligt centralt at styre og konfigurere alle virksomhedens SonicWALL-enheder, også de geografisk adskilte.
Det er desuden muligt, via løsningen, at sammensætte og skræddersy en internetpolitik der gør det muligt for den enkelte virksomhed at definere hvilke websites der må besøges, på baggrund af kategori, adresse, og tekst. Dette filter opdateres løbende så politikken kan opretholdes.
Der følger desuden et rapporteringsværktøj med, til både historisk og realtidsrapportering, således at virksomheden kan overvåge og tilpasse sin internetpolitik i realtid.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: