Citrix XenApp (tidligere Presentation Server)

Nogle af fordelene med en Citrix XenApp løsning fra Contest

Citrix XenApp

Citrix XenApp eksperter

 • Optimal applikationsydelse
 • Central administration af applikationer og data
 • Adgang hvor som helst og når som helst
 • Højere produktivitet og serviceniveau
 • Store besparelser og større fleksibilitet
 • Frigør ressourcer
 • Øget IT sikkerhed
 • Virtualisering af applikationer

Citrix XenApp

Vil du gerne have klient- og server-side applikationsvirtualisering, for optimal ydelse og fleksibel levering? Så er du kommet til det rette sted.

Citrix XenApp, et medlem af Citrix-produktfamilien, der tilbyder både klient- og server-side applikationsvirtualisering, for optimal applikationsydelse og fleksible leveringsmuligheder. Det er den bedste adgangsoplevelse for enhver bruger. Med den sikre applikationsarkitektur kan din organisation centralisere applikationer og data i sikre datacentre, hvilket reducerer omkostningerne med styring og support, øger datasikkerheden, og sikrer hurtig, stabil ydelse.

Citrix XenApp tilladder dig at levere sikre applikationer som en service, ved at give on-demand adgang til brugere, samtidigt med at du får fleksibiliteten til at bygge videre på fremtidige applikationsarkitekturer. Den giver adskillige fordele der gør den til et strategisk system for applikationslevering.

Punkt-til-punkt levering af Windows-applikationer

Lever 100% af dine Windows-baserede applikationer uden at forlade datacentret, ved at bruge de nyeste teknologier for applikationsvirtualisering med Citrix XenApp.
Fjern behovet for at installere eller styre applikationer på enkelte brugerenheder, hvilket gør testning, provisionering, styring og support af applikationer lettere og billigere. Lad den underliggende inteligens automatisk vælge den bedste leveringsmetode for brugeren, applikationen og lokationen, og se applikationsydelsen stige dramatisk.

Stærkeste beskyttelse for applikationer og intellektuelle rettigheder

Kontroller, beskyt og behold intellektuel ejendom centralt for dramatisk at reducere risikoen for datatab og -tyveri. Citrix XenApp hjælper dig med at beskytte mod at data forlader datacentret uden din eksplicitte tilladelse, hvilket understøtter overholdelse af regler og sikkerhedsmål. Indbygget slutpunkt-scanning og politikkontrol indregner hver brugers rolle, enhedskarakteristika og netværksforhold til at beslutte hvilke applikationer og data de har ret til at tilgå. Disse dynamiske attributter definerer også hvor brugere må lagre og printe følsomme oplysninger. Så stærke sikkerhedstiltag for data og applikationer reducerer potentialet for uønsket eksponering, og øger din evne til at tage backup af og gendanne information fra et enkelt sted, hvilket giver større fejltolerance og disaster recovery. Integreret single sign-on og en sikker SSL-VPN gateway til fjernadgang muliggør en ‘en adgangskode, en sti’-tilgang til applikations- og dataadgang.

Utrolig applikationsydelse over ethvert netværk

Forbedr applikationssvartider og øg brugerproduktivitet med applikationsvirtualisering-teknikker forbedret over 15 år. Mange applikationer frustrerer brugere imens de venter på at data skubbes over netværket. Over meget forsinkede eller båndbredde-begrænsede WANs er disse problemer endnu værre. Citrix XenApp reducerer markant kravene til netværksbåndbredde og reducerer problemer med forsinkelser, da kun musebevægelser, indtastninger og skærmopdateringer sendes over netværket med virutaliserede applikationer. Selv data- og grafiktunge applikationer yder bedre, hvilket holder brugerne aktive og produktive.

Hurtigste levering af applikationer til alle brugere – overalt, med Citrix XenApp

Accelerer tidsværdien af dine applikationer så du hurtigt kan reagere på ændrede virksomhedsbehov. Styr leveringen af alle dine Windows-baserede applikationer fra en enkel centraliseret lokation – intet behov for at gå fra desktop til desktop, rejse fra kontor til kontor eller vente på at laptops returneres til hovedkvarteret. Med Citrix XenApp leverer du applikationer og opdateringer med det samme overalt, hvornår som helst til offshore-medarbejdere, outsourcere, nye kontorer, nyfusionerede virksomheder eller mobile medarbejdere.

Kontinuerlig tilgængelighed og stabil, hurtig applikationsydelse

Lever høj applikationstilgængelighed for en ‘altid-på’-brugeroplevelse med applikation-load management, automatiseret servergendannelse og -failover. Find hurtigt svar på problemer ved at bruge detaljerede og brugbare rapporter der overvåger slutbrugerens oplevelse og identificerer de grundlæggende årsager overalt i systemet – applikationen, serveren, netværket eller desktoppen. Citrix XenApp giver dig punkt-til-punkt overskuelighed over applikationsbrug og -ydelse, nøglen til at leve op til serviceniveauaftaler og øge brugertilfredsheden og -produktiviteten.

En grænseflade, et logon, en fantastisk oplevelse

Brugere har behov for en enkel måde at tilgå applikationer, uanset hvor de er eller hvilken enhed de bruger. Med SmoothRoaming kan du sikre at applikationer og data bevæger sig med dine brugere i takt med at de skifter lokationer, netværk, eller enheder, så de kan fortsætte nøjagtigt hvor de slap, uden afbrydelser.

Kort sagt giver en Citrix-løsning mulighed for at overkomme mange forretningsudfordringer og gøre meget mere med færre ressourcer.

Nogle af mulighederne med Citrix XenApp Server

 • Applikationsvirtualisering
 • Applikationsbaseret load management
 • SpeedScreen progressiv visning
 • Applikationsstreaming
 • Applikation-ydelsesoptimering
 • Applikation-kompatibilitetsoptimering
 • Systemovervågning og -analyse
 • Applikation-ydelsesovervågningUniversal SSL-VPN med SmartAccess
 • Single sign-on
 • Politikkontrol af applikationsadgangskoder
 • WAN-optimering
 • CPU-styring
 • Hukommelsesoptimering

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).