Microsoft Exchange Server

Nogle af fordelene med en Microsoft Exchange løsning fra Contest

Microsoft Exchange Server eksperter

Microsoft Exchange Server eksperter

 • Fleksibel og stabil kommunikationsplatform
 • Færre omkostninger og øget produktivitet
 • Mobile medarbejdere
 • Nem adgang til informationer, kalendere og email
 • Øget sikkerhed
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

Vil du gerne have en fleksibel og stabil kommunikationsplatform, der kan reducere din omkostninger, øge produktivitet og gøre dine medarbejdere mobile? Så er du kommet til det rette sted…

Din organisation har mere end nogensinde brug for kosteffektive og fleksible kommunikationsværktøjer. Med Microsoft Exchange Server kan du nå nye niveauer for stabilitet og ydelse, med egenskaber der forenkler din administration, hjælper med at beskytte dine kommunikationer, og begejstrer dine brugere ved at møde deres krav om større mobilitet.

Microsoft Exchange Server er en fleksibel og stabil kommunikationsplatform der kan hjælpe dig med at reducere dine kommunikationsomkostninger væsentligt, øge produktivitet med adgang hvor som helst fra til organisationens kommunikation, og sikre din organisation med egenskaber for beskyttelse og kravopfyldelse der hjælper dig med at håndtere risici.

Microsoft Exchange kommer også som hosted udgave. For mere info, klik her – Microsoft Exchange Online.

Microsoft Exchange Server – reducer IT-omkostningerne med en fleksibel og stabil platform

Presset for at optimere din IT-infrastruktur til konstant ændrende forretningsforhold, kræver at du er stærk og fleksibel, så at investere i IT-løsninger der giver dig stabilitet og valg er kritisk.
Exchange Server giver dig fleksibiliteten til at skræddersy din deployering til dine unikke behov og giver en forenklet måde til at hjælpe med at give dine brugere konstant adgang til email.

Denne fleksibilitet og forenklede tilgængelighed kommer fra innovationer i den kerneplatform Exchange er bygget på. Disse innovationer leverer adskillige fordele i ydelse, skalerbarhed og stabilitetsforbedringer, samtidigt med at den reducerer omkostningerne markant.

En ny forenet tilgang til høj tilgængelighed og disaster recovery hjælper med at opnå nye niveauer for stabilitet, siden den reducerer kompleksiteten og omkostningerne ved at levere business continuity markant. Med nye egenskaber så som Database Availability Groups og online mailbox moves, kan du lettere og mere sikkert implementere robusthed med replikation og failover på databaseniveu, alt sammen med de velkendte Exchange administrationsværktøjer.

 • Større valg af muligheder for lager-hardware, tillader dig at skræddersy din Microsoft Exchange infrastruktur til din organisations specifikke forretnings- eller teknologikrav, samtidigt med at den reducerer de overordnede lageromkostninger med 50-70%. Lagermuligheder inkluderer understøttelse af traditionelle Storage Area Networks (SAN) til billigere, desktop-klasse Direct Attached Storage (DAS). Større mailboks-størrelse sikrer at medarbejdere kan tilgå den information de har behov for for at udføre deres arbejde hurtigt og effektivt, uden at skulle bruge tid på at slette meddelelser og styre deres indbakke for at holde sig under den fastsatte grænse.
 • Administrative forbedringer i Microsoft Exchange kan hjælpe dig med at spare tid og sænke operationelle omkostninger ved at reducere arbejdsbyrden for dine IT-medarbejdere. En ny rolle-baseret sikkerhedsmodel, selvservice-muligheder, og det web-baserede Exchange Control Panel, tillader dig at delegere almindelige eller specialiserede opgaver til dine brugere uden at give dem fulde administrative rettigheder eller øge mængden af opkald til helpdesken.

Skab begejstring for dine brugere med adgang til kommunikationer hvor som helst fra

Din forretningssucces er afhængig af teknologiløsninger der gør dine brugere mere produktive. Med Microsoft Exchange Server kan du kosteffektivt give dine brugere friheden til sikkert at tilgå alle deres kommunikationer – emails, voice-mail, instant messaging, og mere – fra praktisk talt enhver platform, web-browser eller enhed for at få udført mere uanset hvor de er.

Dine brugere lever deres forretningsliv i deres indbakker, men den voksende strøm af informationer gennem disse indbakker påvirker produktivitet og profitabilitet.

Med Exchange-forbedringerne kan dine brugere øge deres produktivitet og lettere samarbejde med hinanden og deres forretningspartnere med disse avancerede egenskaber:

 • Tidsbesparende værktøjer til indbakken der hjælper dine brugere med lettere at organisere og prioritere den kommunikation de modtager hver dag. Exchange inkluderer et forbedret konversationsoverblik, der automatisk arrangerer beskeder i tråde, uanset deres placering i indbakken, og MailTips der informerer brugere om detaljer der kan resultere i unødvendige eller ikke-leverbare emails, før de klikker send. Ny integreret understøttelse af instant messaging (baseret på Microsoft Office Communications Server) og SMS i Outlook Web App betyder at dine brugere kan have en række kommunikationsværktøjer til deres rådighed, hvor som helst de kan logge på web-klienten.
 • En transformeret voice-mail oplevelse med Exchange-baseret voice-mail forbedringer, så som tale-til-tekst previews af modtagne talebeskeder, og fleksibiliteten for dine brugere til at skabe tilpassede voice-mail menuer og regler for opkaldshåndtering for at sikre at folk der ringer får den rigtige prioritet.
 • Den bedste brugeroplevelse for tre-skærm gennem Outlook på desktoppen, Outlook Web App i web-browseren, og Exchange ActiveSync, standarden for mobile enheder. Med de indbyggede egenskaber fra Exchange ActiveSync, kan du reducere omkostningerne for sikre mobilbeskeder, samtidigt med at du understøtter brugere på praktisk talt enhver smartphone, inklusiv iPhone, Windows Mobile eller Blackberry.

Styr risici med egenskaber for beskyttelse og kravoverholdelse med Microsoft Exchange Server

Et voksende antal applikationer og enheder tilgår din email-infrastruktur, så det er mere vigtigt end nogensinde at du overvejer beskyttelse af dine missionkritiske email-data når du vælger en email-løsning. Din organisation har mange grunde til at beskytte og arkivere email, fra regel-overvejelser til interne IT-sikkerhedspolitikker. Exchange leverer integrerede værktøjer til beskyttelse, kontrol og kravoverholdelse af informationer, der fokuserer på at hjælpe dig med at forenkle og automatisere denne proces:

 • Ny, integreret, klargjort email-arkivering giver dig værktøjer til at gemme email-data uden at ændre oplevelsen for brugere og IT-medarbejdere. Kombineret med fleksibiliteten fra Exchange-lagerarkitekturen, kan du få kontrol over din forretningsmæssige email-data med et personligt arkiv der gnidningsfrit træder frem i både Outlook og Outlook Web App.
 • Et nyt framework for bevaringspolitik gør dig i stand til at definere, deployere og automatisere udløb og arkivering af email-data. I tillæg til standardpolitikker sat af dine administratorer, kan dine brugere vælge og aktivere bevaringspolitikker på individuelle beskeder eller foldere. Microsoft Exchange Server tilføjer yderlige en kravmæssig holde-politik der tilbageholder og holder på pause enhver rettelse eller sletning af email-data som brugere foretager. Der kommer desuden en forenklet e-Discovery proces med en ny web-baseret multi-mailboks søgefunktion. Denne brugervenlige egenskab kan delegeres til specialistbrugere, for eksempel en medarbejder indenfor IT-sikkerhed, uden at give brugere fulde administrative rettigheder.
 • Nye Transport Protection Rules hjælper dig med at beskytte følsomme forretningsinformationer. Du kan automatisk tilføje politikker for Information Rights Management (IRM) til både email og voice-mail beskeder, efter at de er sendt, baseret på en række indholdskriterier for beskeden.

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).