IT virtualisering og streaming

Nogle af fordelene med IT-virtualisering og streaming fra Contest

IT-virtualisering og streaming

IT virtualisering og streaming eksperter

  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Sikker fjernadgang til virksomhedens systemer
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Større fleksibilitet
  • Besparelser
  • Løsninger med bl.a. Microsoft og Citrix 

Vil du gerne opnå alle fordelene ved IT virtualisering og streaming? Så er du kommet til det rigtige sted…

IT virtualisering og streaming af applikationer, desktops, servere, m.m.

Du har sikkert allerede hørt om IT virtualisering og streaming, teknologier der kan vækste din virksomhed og flytte den ind i fremtiden.

Virtualisering og streaming benytter en teknologi der minder om den der bruges til at streame video og lyd over internettet. Ved virtualisering og IT streaming kører dine applikationer fra en central lokation i modsætning til at skulle hente dem ned på den lokale maskine.
Det betyder at uanset hvilken applikation der er tale om, kan du bruge den på den enkelte maskine, da den faktisk ikke kører fra maskinen men på en central server. Det betyder altså ikke noget om det program eller applikation du kører er kompatibelt med det lokale operativsystem.

Med IT virtualisering og streaming får din virksomhed et mere produktivt og effektivt informationssystem. Denne teknologi kan eksempelvis levere en hel desktop til hvilken som helst maskine, fra den centrale server (som også kan være virtuel).

Virtualisering og streaming giver mulighed for central administration af din virksomheds applikationer og data, og betyder dermed lavere omkostninger, frigivelse af ressourcer, og højere sikkerhed, da du kan styre opdateringer fra et centralt sted.

Du kan desuden køre flere forskellige applikationer samtidigt, uanset platform og uanset om de normalt ikke kan køre samtidigt på den samme maskine.

Med virtualisering og streaming i din virksomhed, vil hver bruger have deres egen profil og vil praktisk talt ikke mærke forskel på om de kører en virtuel maskine, eller en lokalt installeret.
Derudover vil al data kunne gemmes på en central server, hvilket højner sikkerheden og mindsker risikoen for at uautoriserede brugere skulle få adgang til det.

IT virtualisering og streaming vil tage din virksomhed langt ind i det nye århundrede, og give din virksomhed en lang række fordele.

Contest A/S har stor erfaring og uddannelse indenfor IT virtualisering og streaming, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed.

Virtualisering og streaming

Contest A/S tilbyder bl.a. virtualiserings- og streamingløsninger med Citrix (herunder VDI – Virtual Desktop Infrastructure løsninger).
Med Citrix kan du levere 100% af dine Windows-baserede applikationer uden at forlade datacentret, ved at bruge de bedste applikationsstreaming- og applikationsvirtualisering-teknologier. Fjern behovet for at installere eller styre applikationer på individuelle brugerenheder, hvilket gør applikationstestning, -levering, -styring og -support lettere og til lavere omkostninger. Lad den underliggende intelligens automatisk vælge den bedste leveringsmetode for brugeren, applikationen og lokationen. Citrix reducerer markant kravene til netværksbåndbredde og reducerer problemer med forsinkelser, da kun musebevægelser, indtastninger og skærmopdateringer sendes over netværket med virutaliserede applikationer. Selv data- og grafiktunge applikationer yder bedre, hvilket holder brugerne aktive og produktive.

Desuden tilbyder vi virtualiseringsløsninger med Microsoft Windows Azure, der giver dig en åben og fleksibel løsning til cloud-infrastruktur.

Derudover tilbyder Contest også virtualiseringsløsninger med Microsoft Hyper-V.
Med Microsoft Hyper-V er det lettere end nogensinde før at udnytte kostbesparelserne ved virtualisering via Windows Server. Optimer dine investeringer i server hardware ved at konsolidere flere server-roller som separate virtuelle maskiner, der kører på en enkelt fysisk maskine, kør effektivt flere forskellige operativsystemer parallelt, på en enkelt server, og udnyt fuldt ud styrken ved x64 computing.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Se også: Server virtualisering.