Firmaprofil

Firmaprofil

Firmaprofil

Contest A/S blev stiftet i 1992 af Erik Testmann og er et 100 % danskejet firma, der er i stand til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver indenfor informationsteknologiens brede spektrum.

Oprindelig var en af vores hovedopgaver at tilbyde konsulentbistand til den offentlige sektor, men udviklingen, og ikke mindst væksten, har gjort at vi nu servicerer en lang række brancher på mange forskellige måder – blandt disse brancher kan nævnes den offentlige sektor, medicinalindustrien, den finansielle sektor og advokatbranchen.

Løsningen tilpasses den enkelte kunde

For at finde den optimale løsning er det nødvendigt at denne tilpasses den enkelte kunde, og på trods af væksten i Contest A/S’ kapacitet og omfang har det, og vil det, altid være et bærende element i firmaets filosofi at løse kundens problemer på den bedst tænkelige måde. Dette gælder både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris. Det er fundamentalt at vores kunder får en personlig og hurtig service.

Sagt med andre ord: Vi vil kende vores kunder, og have at vores kunder kender os.

Dygtige og professionelle medarbejdere

Contest A/S råder over både fastansatte konsulenter og et bredt netværk af højtspecialiserede konsulenter tilknyttet på freelance basis, hvilket sikrer at vi til enhver tid kan løse alle opgaver indenfor det givne område. Denne fleksibilitet sikrer at vi ikke alene kan opfylde de til enhver tid gældende behov, men gør også at vores ansatte er både velmotiverede og veluddannede. Vores ansatte har op til 35 års brancheerfaring.

IT-services

Contest A/S tilbyder ydelser og rådgivning i alle de forskellige faser vedr. IT-anskaffelser og anvendelse. Dette gør at virksomheder kan få taget de rigtige valg i alle faser af IT-anskaffelsesprocessen, og finde den rigtige løsning.
Vi har løst næsten alle de udfordringer branchen kan byde på, og vores omfattende uddannelse og erfaring gør at vi derfor er i stand til at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelig måde.
Vores konsulenter er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med IT-projekter, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at kunden får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

De hovedområder vi beskæftiger os med er følgende:

For en nærmere beskrivelse af de services vi tilbyder, klik her – IT-services

Contest A/S er certificeret på en lang række produkter, og partner med en lang række af de førende producenter, bl.a. Microsoft og Citrix – Klik her for at se hvilke…

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: