Boxcryptor – Sikkerhed og kryptering af filer i skyen

Nogle af fordelene ved en Boxcryptor-løsning fra Contest

Boxcryptor-eksperter - Sikkerhed og kryptering af filer i skyen

Boxcryptor-eksperter – Sikkerhed og kryptering af filer i skyen

 • Hurtig og nem kryptering af din clud
 • Tilgængelig for alle cloud-lagerudbydere
 • Gør brug af cloud-sikkerhed på alle enheder

Boxcryptor krypterer dine data på din enhed, før den er synkroniseret til skyen. Derved er den højest mulige beskyttelse af dine data sikret. Softwaren kan bruges sammen med Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, og mange andre cloud-udbydere. Du beholder fuld kontrol over indholdet i din sky, da det er krypteret med førende AES-256 og RSA-kryptering, før synkronisering.

Hvad er Boxcryptor

Boxcryptor er en brugervenlig krypteringssoftware optimeret til skyen. Det giver mulighed for sikker brug af cloud-lagerservices uden at det går ud over komfort. Boxcryptor understøtter alle større cloud-lagerudbydere (såsom Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, etc.). Med Boxcryptor er dine filer beskyttet fra det øjeblik du sender dem til din cloud-udbyder. Du kan slappe af, velvidende at dine oplysninger ikke kan falde i de forkerte hænder.

Hvordan kryptering af Dropbox, OneDrive, etc. fungerer med Boxcryptor

Boxcryptor laver et virtuelt drev på din computer, som giver dig mulighed for at kryptere dine filer lokalt, før du uploader dem til dine valgte skylagre. Den krypterer individuelle filer og skaber ikke samlinger. Enhver fil der tilføjes en krypteret mappe i Boxcryptor-drevet bliver krypteret automatisk, før den er synkroniseret til skyen. For at beskytte dine filer, bruger Boxcryptor AES-256 og RSA krypteringsalgoritmer.

Et overblik over funktionerne

Boxcryptor sikrer dine data hurtig og nemt med de højeste sikkerhedsstandarder. Der bliver lagt stor vægt på at gøre Boxcryptor til en brugervenlig, hurtig og enkel løsning. Nogle af de vigtigste funktioner er:

 • AES-256 og RSA-kryptering
 • Filbaseret ’on-the-fly’ kryptering
 • På tværs af platforme (Windows, Mac OS, iOS, Android)
 • Sikkert og nemt samarbejde
 • Styring af rettigheder
 • Filnavnkryptering
 • Optimeret til team-arbejde
 • Master Key
 • Adgangskode-nulstilling
 • Politikker

Hvorfor kryptere filer i skyen?

Ved at kryptere dine filer i skyen, beskytter du fortroligheden af dine private oplysninger. Dette er af stor betydning hvis du ønsker at gemme følsomme virksomhedsdata eller personlige data, som du ikke ønsker at se i de forkerte hænder.

Cloud-kryptering har aldrig før været så enkelt

Så snart Boxcryptor er installeret, kan du kryptere alle filer og mapper der er gemt på Boxcryptor-drevet. Synkronisering af de krypterede data til skyen fungerer hurtigt og automatisk. Med Boxcryptor drager du nytte af alle fordelene ved skyen, selv når du er på farten. Takket være de mobile apps, kan du få adgang til dine beskyttede filer uanset hvor du er.

Contest A/S er Boxcryptor Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Boxcryptor-eksperter - Sikkerhed og kryptering af filer i skyen

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).