Citrix XenClient

Nogle af fordelene med en Citrix XenClient løsning fra Contest

Citrix XenClient

Citrix XenClient eksperter

 • Kør virtuelle desktops direkte på klient-enheder
 • Kør flere virtuelle desktops direkte på samme klient-enhed
 • Nem levering af virtuelle desktops
 • Granuleret politikkontrol og større sikkerhed
 • Let adgang til informationer og applikationer
 • Adgang hvor som helst og når som helst
 • Højere produktivitet og serviceniveau
 • Store besparelser og større fleksibilitet
 • Frigør ressourcer

Citrix XenClient – Virtuelle desktops to-go

Vil du gerne have dine virtuelle desktops til at køre direkte på dine klient-enheder? Så læs videre her…

Citrix XenClient er en hypervisor til klientsiden, der muliggør at køre virtuelle desktops direkte på klient-enheder.
Ved at adskille operativsystemet fra den underliggende hardware, kan desktop-images nu skabes, sikres, deployeres og flyttes på tværs af ethvert understøttet hardware, hvilket reducerer ressourcer til vedligeholdelse af IT kraftigt, samt forenkler disaster recovery. Citrix XenClient leverer den high-definition oplevelse som dine brugere forventer.

Citrix XenClient – Den komplette løsning til desktop-virtualisering

XenClient er tilgængelig med visse udgaver af XenDesktop, og udvider omfanget af den unikke teknologi fra FlexCast til lokale virtuelle maskiner. Med FlexCast kan du få leveret enhver slags virtuel desktop – hver enkel specifikt skræddersyet til at imødekomme kravene for ydelse, sikkerhed og fleksibilitet for hver enkel bruger.

Hvordan Citrix XenClient hjælper din forretning

Citrix XenClient leverer fordelene ved desktop virtualisering (VDI), og giver dig øget kontrol, samtidigt med at dine brugere får fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst fra, når som helst.

 • Leverer kontrol til IT-afdelingen og fleksibilitet til brugerne
  Evnen til at køre flere virtuelle maskiner på en enkelt enhed giver ekstrem mobilitet og brugerfleksibilitet – brugere kan arbejde hvor som helst fra, når som helst. I stedet for at bære rundt på flere enheder, hver med et specifikt miljø der udfylder en bestemt rolle, kan dine brugere bære en enkelt enhed med øjeblikkelig, samtidig adgang til en række af miljøer, så som en fastlåst arbejds-desktop, en privat desktop som brugeren kan personliggøre, test og udvikling, flermaskine demo, og andet. Uanset brugen giver XenClient dine brugere det ultimative i mobilitet og valg.
 • Muliggør selv-service disaster recovery til dine brugere
  Når brugere forbindes til internettet, skaber Citrix Receiver en sikker forbindelse til datacentret og laver stille backup af system-, applikation-, og dataændringer. I det tilfælde at en maskine mistes, stjæles eller fejler, kan brugere via selv-service selv genskabe hele deres virtuelle maskine til enhver enhed med XenClient. Muligheden for at vælge et tidspunkt i backup’en gør også brugere i stand til at lave tilbagerulninger af ændringer og selv genskabe testmiljøer til deres perfekte stadium, uden behovet for at involvere IT-afdelingen. Dette tiden det tager at genskabe data og mindsker belastningen af din IT-afdeling.
 • Fastlås og sikr maskiner
  Med Citrix XenClient kan du få leveret en krypteret, fastlåst forretningsdesktop der giver dine brugere det rige miljø de har brug for til at udføre deres arbejde, sikrer værdifuld virksomhedsdata, og minimerer risici og ustabilitet forårsaget af brugerændringer og applikationsinstallationer. Granuleret politikkontrol gør administratorer i stand til fjerne muligheden for brug af USB-diske, optiske drev og selv netværk for yderligere at beskytte værdifuld virksomhedsdata.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).