Antivirus og anti-spyware

Nogle af fordelene med en antivirus-løsning fra Contest

Antivirus og anti-spyware

Antivirus og anti-spyware eksperter

  • Effektiv beskyttelse af dine systemer mod virus og spyware
  • Forebyg trusler
  • Beskyt din organisations informationer
  • Nem administration af din virksomheds IT-sikkerhed
  • Løsninger med bl.a. Microsoft og Sophos 

Vigtigheden af antivirus og anti-spyware

Vil du gerne have antivirus og anti-spyware der beskytter dine systemer mod vira, spyware, etc.? Så er du kommet til det rigtige sted…

Vigtigheden af antivirus og anti-spyware i forhold til din virksomheds succes, kan ikke understreges nok.
Din virksomheds computer- og informationssystemer er essentielle for at drive virksomheden optimalt. Hvis autoriserede brugere kompromitterer dine data, eller dine computer- og informationssystemer skades på grund af vira, kan det bringe hele din virksomhed til opbremsning.

Med dette i tankerne, er det ikke svært at forestille sig hvorfor antivirus og anti-spyware er så vigtigt for din virksomheds succes. Næsten alle har på et eller andet tidspunkt haft en trussel i forhold til deres private eller arbejdscomputere. Selv en enkel computervirus kan være en overvældende trussel mod din virksomheds informationssystemer.

Ligeså vigtigt som antivirus, er anti-spyware. Opdateret antivirus software kan hjælpe med at forebygge udfordringer med vira, orme og trojanske heste, etc., og anti-spyware vil hjælpe til at beskytte dine systemer mod spyware der opsamler og eventuelt videresender informationer.
Selv om spyware som sådan ikke nødvendigvis skader dine systemer, kan de opsamle informationer om dine emails og selv adgangskoder. Spyware kan opfange dine personlige og virksomhedsrelaterede informationer, så som navne, adresser, kreditkortnumre og bankoplysninger. Hvis disse oplysninger kommer i hænderne på en hacker, kan din virksomhed være i nogle seriøse udfordringer.

Er du ikke beskyttet med antivirus og anti-spyware, risikerer du altså at din virksomheds informationer kompromitteres og eventuelt misbruges til kriminelle handlinger.

Det er derfor vigtigt at du altid har opdateret antivirus og anti-spyware på dine systemer.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse indenfor antivirus, anti-spyware og IT-sikkerhed, og vil helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed.

Antivirus og anti-spyware

I forbindelse med antivirus og anti-spyware tilbyder vi bl.a. løsninger med Sophos Endpoint Security and Data Protection, der tilbyder en enkel integreret løsning til både anti-malware og databeskyttelse. En enkelt agent leverer beskyttelse til antivirus og anti-spyware, klient-firewall, data loss prevention (DLP) content monitoring, styring af flytbare lagerenheder, og opfanger og blokerer uautoriseret software. Kombineret med integreret network access control (NAC) og kryptering for at sikre overholdelse af regler samt sikring af dine data, giver den dig den bedste præventive beskyttelse for slutpunkter og data, hvilket sparer dig tid, penge og ressourcer. En enkel licens betyder at du kan beskytte alle brugere og computere på tværs af Windows, Mac, Linux, UNIX og andre ikke-Windows platforme.

Derudover tilbyder vi løsninger med ESET PROTECT Complete, der giver dig et ekstra lag af beskyttelse til din Microsoft 365 cloud-email og OneDrive. Beskyt din virksomheds computere, bærbare computere og mobiler med sikkerhedsprodukter, der alle administreres via en cloud-baseret administrationskonsol. Løsningen inkluderer cloud-sandboxing-teknologi, der forhindrer zero-day-trusler og fuld diskkryptering for forbedret databeskyttelse.

Contest tilbyder ligeledes antivirus-løsninger med anerkendte producenter.
Løsningerne møder alle typer organisationers behov, fra mindre til store, og tilbyder stærk beskyttelse mod IT-trusler, inklusiv vira, spyware, crimeware, hacker-angreb, phishing og spam. Kvaliteten produkterne er certificeret af ledende hardware- og software-producenter.
Løsningerne tilbyder organisationer en fuld række af produkter der giver omfattende beskyttelse af alle organisationens netværksnoder – løsninger der giver antivirus-scanning af email- og web-trafik, fil-lagre, arbejdsstationer (inklusiv laptops) og smartphones.
Centraliserede administrationsværktøjer muliggør antivirus-beskyttelsesstyring af netværk af enhver størrelse eller kompleksitet.

Antivirus og anti-spyware som en del af din IT-sikkerhedsstrategi

Ovenstående produkter kan også indgå i andre IT-sikkerhedsløsninger indenfor bl.a. email-sikkerhed og antispam samt firewall-løsninger og netværkssikkerhed.

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: