Microsoft Dynamics C5

Nogle af fordelene med en Microsoft Dynamics C5 løsning fra Contest

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 eksperter

 • Økonomisystem der passer til netop dine behov
 • Nem økonomistyring
 • Effektiv fakturering
 • Automatisering af administrative opgaver
 • Forbedret konkurrenceevne
 • Strømlining af administrative processer
 • Højere produktivitet og serviceniveau 

Udover Microsoft C5, tilbyder Contest A/S også services og tilpasning af Microsoft XAL.
Klik her for at læse mere – Microsoft XAL

En virksomhedsløsning som kan vokse med i takt med din virksomhed vokser

Vil du gerne have nem økonomistyring, fakturering, samt automatisere og forbedre dine finanser, kundeforhold og styring af leverancer? Så er du kommet til det rette sted…

Ønsker du, at din virksomhed skal være en vital og sund enhed, der også fremover kan reagere på udfordringer fra markedet og som kan vokse og holde sig foran konkurrenterne?

I dagens hvirvelstrøm af teknologiske fremskridt bør du vælge et stærkt og pålideligt system til virksomhedens kerne – en base, der forbinder ansatte, kunder og partnere med aktuel information på tværs af hele organisationens netværk og derigennem skaber maksimal effektivitet.

Der er mange fordele ved at vælge et Microsoft Dynaimics C5:

Integreret virksomhedsløsning med Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er den integrerede virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden.

Bevist pålidelighed

Med over 60.000 vellykkede implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft Dynamics C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Hurtigt og nemt at implementere

Microsoft Dynamics C5 kan være installeret og klart på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering – inklusiv overgangstiden til træning af dine ansatte. Den grafiske brugergrænseflade følger Microsofts standarder: venligt og intuitivt, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. Microsoft Dynamics C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Windows miljø.

Fleksibilitet

Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionalitet fra en bred vifte af Microsoft Dynamics C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger. Start enkelt og voks efterfølgende med Microsoft Dynamics C5.

Microsoft Dynamics C5 – Økonomiløsningen der giver overblik

Microsoft Dynamics C5 er et modulopbygget system, som gør det nemt at komme i gang med grundlæggende økonomistyring. Systemet kan målrettes til et utal af brancher inden for service, handel/engros, håndværk og industri. Virksomhedens opgaver afgør, hvilke moduler der kræves, og tilpasninger kan ske helt ned på opgaveniveau.

Du kan med andre ord sammensætte den løsning, der passer til din virksomhed og dens behov. I praksis starter du med en Microsoft Dynamics C5 grundpakke, som du bygger videre på.

 • Finansmodul
 • Debitormodul
 • Kreditormodul
 • Lagermodul

Derudover kan Microsoft Dynamics C5 udvides med følgende tillægsmoduler:

 • Løn
 • E-Handel
 • Ordre
 • Indkøb
 • Projekt
 • Afdelinger
 • Flere regnskaber
 • Udveksling af data via ODBC

Contest A/S tilbyder også udvikling på Microsoft Dynamics, klik her – Udvikling på Microsoft Dynamics C5 og XAL

For mere information om C5 og XAL konsulentassistance, klik her – C5 konsulenter og XAL konsulenter

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).