Citrix EdgeSight

Nogle af fordelene med en Citrix EdgeSight løsning fra Contest

Citrix EdgeSight

Citrix EdgeSight Eksperter

  • Overblik over applikationsydelse, som det opleves af brugerne
  • Overblik over applikationstilgængelighed, som det opleves af brugerne
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Indsigt i din IT-operation
  • Øget produktivitet og besparelser

Applikationsydelse for slutbrugere med Citrix EdgeSight

Vil du gerne have overblik over applikationsydelse og -tilgængelighed som det opleves af dine slutbrugere? Så er du kommet til det rette sted.

Dæk hullet mellem systemydelse og brugeroplevelse med Citrix EdgeSight

Alle IT-afdelinger har den samme mission: At maksimere virksomhedsoverskud ved at gøre forretningsbrugere i stand til at udføre deres arbejde så hurtigt og effektivt som muligt. For at opnå denne mission, må en effektiv IT-servicestyring sikre at applikationer leveres til brugere pålideligt og med optimale ydelsesniveauer.

Selvom de fleste virksomheder har sofistikerede systemstyringsværktøjer der giver et virksomhedsoverblik over deres servere og netværk, mangler de et lignende overblik over applikationsydelse og -tilgængelighed som oplevet af slutbrugerne. Som et resultat mangler de den gennemsigtighed i realtid der er brug for, for at kunne styre levering, ydelse og tilgængelighed for de missionkritiske virksomhedsapplikationer som slutbrugere kræver hver dag.

Citrix EdgeSight-løsningen skifter IT-fokusset fra teknologi og systemer til slutbrugere og at opnå virksomhedsmål. Den flytter fokus væk fra netværk, servere og infrastruktur der støtter forretningen til selve forretningen og brugerne her. Ved at måle ydelse og tilgængelighed fra brugernes perspektiv, skærer Citrix EdgeSight på tværs af organisatoriske og geografiske grænser og overvåger den faktiske slutbruger-oplevelse.

Resultatet er at IT-afdelinger har den indsigt, data og værktøjer de har brug for, for at sikre at alle IT-ressourcer opererer ved optimal effektivitet – så slutbrugerne kan gøre det samme.

Citrix EdgeSight

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).