Sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering

Nogle af fordelene med to-faktor sikkerhed fra Contest

  • Sikker login på dine systemer
  • Kontrol brugeradgang til dine systemer
  • Nem to-faktor sikkerhed med token og/eller SMS
  • Løsninger med bl.a. SafeWord og SMS Passcode 

Vil du gerne sikre adgangen til dine systemer med to-faktor autentificering via tokens eller SMS? Så er du kommet til det rigtige sted…

Sikker login med to-faktor autentificering – Øg din IT-sikkerhed

Din virksomhed har brug for sikker login for at beskytte dine værdifulde data. Uden en sikker login-løsning af høj kvalitet, risikerer din virksomhed at uvedkommende kan få adgang til dine systemer, og stjæle værdifulde informationer eller skade dit netværk.
For at imødegå dette, har du brug for en sikker metode til login, så dine brugere kan komme på, uden samtidigt at risikere at give adgang til hackere. Hvis dine brugere kommer på systemerne via fjernadgang, er det vigtigt at vide at almindelige adgangskoder ikke længere er nok.

Hackere er efterhånden blevet dygtige til at stjæle adgangskoder. Dette eksempelvis ved at præsentere et falsk login-billede for brugeren, hvor login-informationerne stjæles og bruges til at hacke sig ind i systemerne. En anden metode kan være via spyware (se også antivirus og anti-spyware). Grundlæggende er adgangskoder for lette at opsnappe til kun at bruge dem for at beskytte dit netværk og holde det fri for uvedkommende.

For en højkvalitetsløsning til sikker login til dine systemer, har du brug for to-faktor autentificering. Det betyder at sikker login til dine systemer benytter to identifikationsinformationer udover brugernavn, for at autentificere brugeres rettigheder til systemerne.

Både identitetsstyring og adgangskontrol er er essentielle for beskyttelse af din virksomheds netværk. Hvis en uautoriseret bruger fik adgang til dine systemer, kunne resultatet være katastrofalt. Alle fortrolige oplysninger ville være i hænderne på en kriminel, inklusiv eksempelvis navne, CPR-numre, finansielle og bankoplysninger. Denne slags informationer i de forkerte hænder kunne bringe en stor del udfordringer til din virksomhed, ligesom dine medarbejdere, for ikke at nævne dine kunder og klienter.
Mange virksomheder har meget store udfordringer efter at deres netværk har været hacket, og deres informationer stjålet.
Lad ikke en hacker ødelægge din virksomhed, beskyt din virksomhed med to-faktor autentificering til sikker login.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse i at hjælpe virksomheder med at opnå sikker login, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed.

Sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, med tokens eller SMS

Sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering - SafeWord

Sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering

Med hensyn til sikkerheden ved login (bl.a. til Citrix – se afsnittet vedr. IT-infrastrukturløsninger) tilbyder vi SafeWord tokens fra SafeNet. SafeWord muliggør en komplet løsning vedrørende autentificering i forbindelse med sikker login på virksomhedens systemer. Dette gøres via en token der generer en ny adgangskode ved hvert login, og eliminerer dermed den normale risiko med adgangskoder.
Med SafeWord opnår man stærk flerfaktor-autentificering ved logon til virksomhedens systemer, og dermed sikker adgang til netværk og ressourcer. Token-logon giver stærk autentificering af brugere, og eliminerer risikoen ved adgangskoder. Desuden integreres SafeWord i ActiveDirectory og er let for brugerne at benytte, hvilket betyder nem og enkel administration samt næsten ingen træning af brugere.
Også på dette område har Contest A/S stor erfaring, gennem mange løsninger, og dybdegående uddannelse.

Sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering - SafeWordContest A/S tilbyder også løsninger til sikker login med SMS Passcode, der kan bruges som en selvstændig løsning eller som supplement til SafeWord, der gør det muligt for brugeren at modtage sin engangsadgangskode som SMS. Det betyder at brugeren stadig kan få sikker adgang til systemerne, uden sin token. Du bruger blot din mobiltelefon til at modtage din passcode. SMS Passcode virker med alle mobile enheder der kan sende og modtage SMS-beskeder, og er for alle der ønsker at tilgå deres applikationer via sikker autentificering, herunder til systemer som Windows, Citrix, Outlook WebAccess, VPN, Windows Terminal Services, Radius, med flere.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: