Grøn IT

Nogle af fordelene med en grøn IT-løsning fra Contest

Grøn IT

Grøn IT eksperter

  • Skån miljøet
  • Spar penge
  • Få et godt image
  • Mere kosteffektiv IT-drift
  • Løsninger med bl.a. Microsoft, Citrix og tynde klienter 

Grøn IT – skån miljøet og spar penge

Vil du gerne skåne miljøet og samtidigt opnå besparelser? Så læs videre her…

Formålet med grøn IT er at reducere energispildet ved computere. Med de udfordringer miljøet står overfor, er alt hvad der kan reducere energispild essentielt, og med grøn IT er der nu en måde hvorpå din virksomhed både kan skåne miljøet og spare penge.

Jo mindre energi dine systemer bruger, jo færre penge vil det koste din virksomhed. Med grøn IT gør du ikke kun din del for at skåne miljøet, du sparer også penge for din virksomhed.

Besparelserne for din virksomhed med grøn it kan være overvældende. Disse penge kan din virksomhed i stedet bruge på andre projekter, frem for energispild.

Vi vil alle gerne skåne miljøet. Vidste du at så få som en håndfuld computere kan være skyld i ligeså meget C02-udslip som en bil, på et år? Når din virksomhed tager grøn IT i brug, gør du dit for miljøet, og Contest A/S kan med vores ekspertise hjælpe.

Implementerer du sammen med Contest A/S grøn IT, kan du forbedre din virksomheds omdømme i offentligheden. Med så mange mennesker der går op i og holder øje med miljøet, jo mere din virksomhed gør for miljøet med grøn it, jo bedre et omdømme vil din virksomhed have hos de kunder der køber jeres produkter eller services.

Din virksomhed vil med grøn It også være mindre sårbar i forhold til stigende energipriser.

En energieffektiv virksomhed er en højtydende virksomhed. Alt hvad der hjælp din virksomhed med at operere på en mere kosteffektiv måde vil øge din ydelse og din bundlinie.

At implementere grøn IT nu, vil sætte dig i førertrøjen, da de fleste virksomheder vil gå over til det på sigt.

Contest A/S har erfaring og uddannelse i at levere miljøvenlige IT-ydelser i form af grøn IT, med bl.a. IT virtualisering og streaming, med produkter fra bl.a. Citrix, Microsoft Hyper-V og tynde klienter.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: