Symantec Backup Exec

Nogle af fordelene med en Symantec løsning fra Contest

Symantec Partner

Symantec Backup Exec eksperter

  • Pålidelig backup af dine data
  • Sikre backup-løsninger
  • Beskyt dine data mod tab
  • Effektiv genetablering af tabt data
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Data- og systembeskyttelse med Symantec Backup Exec

Vil du gerne have omfattende, kosteffektiv og certificeret backup og recovery? Så læs videre her…

Symantec Backup Exec-løsningerne til data og systembeskyttelse giver konsistent, pålidelig beskyttelse af dine systemer og data, samtidigt med at backup- og recovery-opgaver simplificeres. Med missionkritisk ‘business continuity’-beskyttelse kan din virksomhed bedre forberede og komme sig lettere oven på fejl på udstyr, virusangreb eller det uheldige tab af vitale filer.

Data backup og recovery med Symantec Backup Exec

Sikrer konstant beskyttelse af dine data døgnet rundt, fra desktoppen til datacentret.
Læs mere om mulighederne, klik her – Symantec Backup Exec for Windows Servers

System backup og recovery

Beskyt, gendan og red dine computersystemer med uforstyrende backup i realtid og hurtig ‘disaster recovery’ på workstations og servere.
Læs mere om mulighederne, klik her – Symantec Backup Exec System Recovery Server Edition

 

Contest A/S er Symantec Partner og kan tilbyde ekspertise på dette område, blandt andet i kraft af vores uddannelse og erfaring.
Ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Symantec Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).