Citrix XenServer

Nogle af fordelene med en Citrix XenServer løsning fra Contest

Citrix XenServer

Citrix XenServer eksperter

  • Hurtig og nem deployering af virtuelle maskiner
  • Nem central administration af både virtuelle og fysiske maskiner
  • Central administration af applikationer og data
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Store besparelser og større fleksibilitet
  • Frigør ressourcer
  • Øget IT sikkerhed

Citrix XenServer – lever det dynamiske datacenter

Vil du gerne have den mest enkle og effektive måde at virtualisere servere på og levere dynamiske datacentre? Så læs videre her…

Citrix XenServer, et medlem af Citrix Delivery Center-produktfamilien, er den mest enkle og effektive måde at virtualisere servere på og levere dynamiske datacentre der let omstiller sig til de hurtigt skiftende krav fra organisationen. Ved at bruge Citrix XenServer kan din virksomhed hurtigt og let deployere højtydende, virtuelle maskiner, og styre dem og deres tilknyttede lager og netværksressourcer fra en enkelt brugervenlig styringskonsol.

De stærke provisioneringsegenskaber, der er tilgængelige i Citrix XenServers virtualiseringssoftware, gør den til den eneste platform der kan integrere deployeringen og styringen af virtuelle og fysiske servere ind i en samlet, dynamisk virtualiseret infrastruktur – en fleksibel samlet pool af computer- og lagerressourcer.

Udnyt styrken ved servervirtualisering med Citrix XenServer

Et tyndt softwarelag (kendt som Xen hypervisor) kører direkte på hardwaren og giver et abstraktionslag, der tillader hver fysisk server at køre en eller flere virtuelle servere, og bryder dermed den ‘hard-coding’ der normalt låser operativsystemet og dets applikationer til den underliggende fysiske server. Hver virtuel server viser sig for brugere og styringssoftware som om den var en separat fysisk computer, men faktisk kan mange virtuelle servere dele en fysiske server – størrelsen af konsolideringen begrænses kun af de tilgængelige ressourcer.

Citrix XenServers virtualiseringsteknologi er bredt anerkendt som den hurtigste og mest sikre virtualiseringssoftware i branchen, og øges yderligere af at udnytte de seneste processor-teknologier.

Citrix XenServer kombinerer ydelsen, sikkerheden og åbenheden ved Xen-teknologien med XenCenters omfattende styring – hvilket giver en platform der er perfekt for hurtig optagelse af virtualisering for serverkonsolidering, software-udvikling og -test, og business continuity.

Øget styrke til lavere omkostninger

Med Citrix XenServer virtualiseringssoftware kan virksomheder øge server- og lagerudnyttelsen, hvilket reducerer omkostninger for udstyr, strøm, køling og lokation. Virtualiseringsstyrket konsolidering gør virksomheder i stand til at udskifte ældre systemer, der er dyre at supportere og have tendens til at fejle, ved at udskifte adskillige af dem med en enkel nyere, mere supportvenlig, mindre strømbrugende system.

Ved at kombinere servere og lager ind i ressource-pools der kan fordeles til applikationerne med de største forretningsbehov, kan IT-operationer tilpasses skiftende krav og forretningsprioriteter.
Med XenMotion kan kørende virtuelle maskiner migreres til nye servere uden nogen afbrydelse af servicen, hvilket tillader essentielle opgaver at få de nødvendige ressourcer, hvilket muliggør ingen nedetid ved vedligeholdelse og bedre applikationsvirtualisering.

Let at deployere og integrere

Citrix XenServer installeres direkte på ‘bare metal’ servere, og kræver intet dedikeret host-operativsystem. Grænseflader for open command-line (CLI) og programmering (API) gør det let at integrere virtualisering med eksisterende processer og styringsværktøjer. De stærke egenskaber for provisionering gør virtualisering mere enkelt, og det er muligt at levere nye servere der hoster nye applikationsservices på minutter, med effektivt brug af lagerressourcer.

Sikker og stabil med Citrix XenServer

Centraliseringen med Citrix XenServer – specielt når den kombineres med den optimerede applikationslevering med Citrix Delivery Center – beholder værdifuld data i det beskyttede datacenter, i stedet for på vejen eller på åbne netværk, hvor det er mere sårbart overfor tab. Interne netværk og virtuelle firewalls kan bruges til at lave sikre processer eller forbindelser for back-end applikationer, der kun er synlige for de systemer der skal have adgang, frem for at være åben for hele verden.

Citrix XenServers styringsinformation lagres redundant på tværs af styrede servere, hvilket gør ressource-poolen resistent ved fejl på et af systemerne. Opgaver på et fejlet system kan genstartes hurtigt på enhver anden tilgængelig server, hvilket dramatisk reducerer nedetiden der kan påvirke forretningen. Ved planlagt vedligeholdelse kan kørende virtuelle servere migreres til andre fysiske servere uden afbrydelse af servicen, hvilket fjerner planlagt nedetid.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).