Definition af IT-sikkerhedspolitikker

Nogle af fordelene med assistance til IT-politikker fra Contest

Definition af IT-sikkerhedspolitikker

Definition af IT-sikkerhedspolitikker

  • IT-sikkerhedspolitikker der passer til dine behov
  • Sikring af dine systemer og informationer
  • Beskyttelse mod IT-trusler

Vil du gerne sikre din virksomhed med en god IT-sikkerhedspolitik? Så læs videre her…

Har din virksomhed IT-sikkerhedspolitikker?

Fysisk sikkerhed har i de fleste virksomheder, været en del af politikken i årevis, og flere og flere er begyndt at se vigtigheden af at have gode IT-sikkerhedspolitikker på plads.

Et sikkerhedshul i din virksomheds IT-systemer kan være skadeligt og dyrt, hvilket er hvorfor IT-sikkerhedspolitikker er så vigtig.
En IT-sikkerhedspolitik for din virksomhed kan hjælpe på flere forskellige måder. Først og fremmest vil IT-sikkerhedspolitikker gøre dine medarbejdere klar over hvad der anses som brud på IT-sikkerheden. Selvom du muligvis tror at de fleste brugere automatisk ved hvad der udgør en sikkerhedsrisiko, er det desværre altid langt fra tilfældet.

I din virksomheds IT-sikkerhedspolitikker bør der være redskaber til at forhindre sikkerhedslækager, hvilket vil indebære værktøjer der kan checke indholdet af emails og dokumenter før de sendes ud.

Der bør også være kontrol af netværkstrafikken, både ind og ud af virksomheden, for stødende, fortroligt, skadende eller ulovligt materiale, herunder spam og vira.
Din virksomheds IT-sikkerhedspolitikker bør også tage højde for bruger-autentificering, så hackere og uvedkommende ikke får adgang til systemerne og de data og informationer der ligger her.

Hvis din virksomhed ikke har IT-sikkerhedspolitikker i dag, er det vigtigt at du overvejer at få lavet en politik hurtigst muligt, og eventuelt i samarbejde med Contest, så du kan beskytte din virksomhed mod de forskellige IT-trusler der findes.

Definition af IT-sikkerhedspolitikker

Contest A/S er i stand til at hjælpe med at definere en IT-sikkerhedspolitik, der samtidigt kan understøttes af og med de forskellige sikkerhedsprodukter vi tilbyder.
Via vores omfattende produktviden og erfaring ved vi hvad der kan lade sig gøre, og er samtidig i stand til at udføre den faktiske implementering. Derudover kan vi hjælpe med at teste sikkerhedspolitikken – både den eksisterende og en eventuel ny. Vi kan hermed være med til at sikre at IT-politikken ikke kun er et teoretisk ideal men en faktisk realitet, og at den også virker.

IT-sikkerhedspolitikker kan defineres så de lever op til din virksomheds andre politikker, og dermed integreres i virksomhedens overordnede politikker og styring. Den kan desuden specificeres på forskellige niveauer med hensyn til enkeltbrugere, grupper, lokation, enhedstype, etc. At din virksomhed har en officiel IT-politik kan desuden have en positiv effekt på dens omdømme, da det viser at den tager IT-sikkerhed seriøst.
Derudover kan IT-politikken skræddersyes så lever op til netop den enkelte virksomheds krav og behov.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: