Citrix XenDesktop

Nogle af fordelene med en Citrix XenDesktop løsning fra Contest

Citrix XenDesktop

Citrix XenDesktop eksperter

  • Få virtuelle desktops til dine brugere
  • Nem central administration af alle virtuelle desktops
  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Store besparelser og større fleksibilitet
  • Frigør ressourcer

Citrix XenDesktop – simplificer desktop-styring og sikr desktop-sikkerhed

Vil du gerne opnå nem og hurtig provisionering, styring og levering af virtuelle desktops? Så er du kommet til det rette sted…

Citrix XenDesktop giver en komplet punkt-til-punkt leveringsløsning, og giver en overlegen og mere brugervenlig oplevelse. Det er den hurtigste måde at provisionere, styre og levere desktops, og har laveste omkostninger via en simplificeret livscyklus.

Overlegen brugeroplevelse med Citrix XenDesktop

Citrix XenDesktop tilbyder slutbrugerne en bedre oplevelse end hvad de får fra deres traditionelle maskiner. Slutbrugerne får en ‘ny og ren’ desktop leveret hver gang de logger på. En højtydende leveringsprotokol, ICA, giver svartider som ved en PC, ved alt slags indhold, til enhver lokation og enhed.

Enkel desktop-provisionering og applikationslevering

Citrix XenDesktop sammensætter dynamisk en ‘ny og ren’ virtuel desktop med et brugertilpasset sæt af applikationer og opsætning hver gang en bruger logger på. Den dynamiske sammensætning af desktops er muligt via adskillelsen af operativsystem, applikationer og brugeropsætning, hvilket dramatisk simplificerer desktop-styring, inklusiv at skabe, provisionere, personliggøre, overvåge, supportere og opdatere desktop-images centralt fra datacentret.

Stabil styring af desktop-adgang

Citrix XenDesktop gør dig i stand til hurtigt at tildele brugere dedikerede virtuelle desktops, eller desktops samlet i pools, og styre forbindelserne for aktive og inaktive virtuelle desktops. Den giver brugerne en stabil forbindelse til deres virtuelle desktops uden noget single point of failure.

Desktop-optimering og -support

Citrix XenDesktop sikrer proaktivt at brugere altid modtager den bedste ydelse, når de bruger deres virtuelle desktops, hvilket giver en LAN-agtig oplevelse for brugere på fjernkontorer. Den giver også hurtige, lette og sikre services til fjernsupport, hvilket giver en fantastisk brugeroplevelse hver gang.

Bredt system til desktop-levering med Citrix XenDesktop

Kun Citrix XenDesktop sikrer samarbejde med en bred vifte af infrastruktur-hardware, applikationer, infrastruktur til virtuelle maskiner og slutpunktsenheder.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).