Datasikkerhed og kryptering

Nogle af fordelene med datasikkerhed og kryptering fra Contest

Datasikkerhed og kryptering

Datasikkerhed og kryptering eksperter

  • Beskyt dine data mod tab og misbrug
  • Forebyg informationstyveri
  • Sikker og effektiv kryptering af alle dine data
  • Beskyt alle typer enhederLøsninger med bl.a. Sophos 

Vil du gerne sikre dine data mod tab og tyveri? Så er du kommet til det rigtige sted…

Datasikkerhed og kryptering – Hvorfor?

Hvis din virksomhed ikke krypterer data, risikerer du informationstyveri.
Årsagen til at kryptering er så vigtig for datasikkerhed, er at hvis alt andet fejler og en uvedkommende er i stand til at bryde dine systemer for IT-sikkerhed, vil de stadig blive bremset ved den krypterede data de får. Kryptering er så at sige det sidste forsvar til beskyttelse af data mod hackere.
I en situation hvor en hacker har klaret alle dine andre sikkerhedsforanstaltninger og har fået adgang til dine systemer, eller har været i stand til fysisk at få fat på en maskine, og får adgang til informationssystemerne, vil de stadig være forhindret i at læse dine data i krypteret form.

Kryptering vil ikke kun forhindre at nogen får adgang til at læse dine data, men beskytter også hvis din maskine bliver stjålet. Det anslås at hundredetusindvis af bærbare og mobile enheder stjæles hvert år, og hvis en af dine virksomheders maskiner bliver stjålet, vil al din data være i fare.

Du bør ikke blot have et system der sikrer at der bliver taget backup af dine data, din virksomhed bør også overveje kryptering for fuld datasikkerhed.
Tyveri af ubeskyttet data kan give din virksomhed en række udfordringer. Kriminelle hackere kan få adgang til personlige og finansielle oplysninger, hvilket kan give store omkostninger og juridiske udfordringer. Hackere kan også give udfordringer hvis de får adgang til medarbejderoplysninger og kreditkortnumre der tilhører dine kunder.
Et andet scenarium kan være at en af dine konkurrenter får adgang til dine filer og stjæle kundelister eller følsomme virksomhedsoplysninger.

Af hensyn til dataikkerhed bør du overveje fordelene ved kryptering. At beskytte din virksomheds informationer er ligeså vigtigt som at beskytte dine bankoplysninger.
Datasikkerhed bør være en prioritet når det kommer til din virksomheds IT-sikkerhed.

Contest A/S har mange års erfaring med etablering og service af IT-sikkerhedsløsninger, og vil helt sikkert kunne hjælpe din virksomhed med datasikkerhed og kryptering.

Datasikkerhed og kryptering

Indenfor datasikkerhed og kryptering, benytter vi os bl.a. af Sophos SafeGuard Enterprise. Produktet gør at ingen uautoriserede brugere kan få adgang til data på virksomhedens enheder eller medier, hvad enten der er tale om bærbare computere, PDA’er, desktop-pc’er eller servere. Dette gøres ved en komplet kryptering af hele enhedens harddisk samt brugerautentificering der kører før systemet booter. På den måde opnår man ultimativ beskyttelse af al virksomhedens data, på alle medier og enheder. SafeGuard er desuden let at administrere og udrulle, og håndterer altså problemet og risikoen ved tabte eller stjålne enheder.

Vi tilbyder derudover også løsninger med Boxcryptor,  der krypterer dine data på din enhed, før den er synkroniseret til skyen. Derved er den højest mulige beskyttelse af dine data sikret. Softwaren kan bruges sammen med Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive, og mange andre cloud-udbydere. Du beholder fuld kontrol over indholdet i din sky, da det er krypteret med førende AES-256 og RSA-kryptering, før synkronisering.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: