Citrix NetScaler

Nogle af fordelene med en Citrix NetScaler løsning fra Contest

Citrix NetScaler

Citrix NetScaler eksperter

  • Hurtigere afvikling af applikationer og cloud-services
  • Hurtigere levering af applikationer til fjernkontorer
  • Hurtigere levering af data til fjernkontorer
  • Nem og hurtig deployering af applikationer
  • Større sikkerhed
  • Højere produktivitet og serviceniveau
  • Frigør ressourcer

Citrix NetScaler – avanceret levering af applikationer og services

Vil du gerne have dine applikationer og cloud-baserede services til at køre flere gange hurtigere? Så er du kommet til det rette sted.

Citrix NetScaler gør applikationer og cloud-baserede services i stand til køre flere gange hurtigere ved at offloade applikations- og databaseservere, accelerere applikations- og serviceydelse, samt integrere sikkerhed. Deployeret foran web- og databaseservere, kombinerer NetScaler højhastighed load-balancing og content switching, datakompression, caching af indhold, SSL acceleration, netværksoptimering, applikationssynlighed og applikationssikkerhed, på en enkel, omfattende platform.

Citrix NetScaler håndterer deployeringsudfordringer

Organisationer leverer flere og flere applikationer og services til en bred brugergruppe, der kræver adgang fra et hastigt voksende antal af forskellige klient-enheder. Ikke overraskende kan dette øge omkostninger og kompleksitet ved deployering.
Ved at tilbyde avanceret web applikationslevering og ved at bygge bro mellem virksomhedens netværk og med cloud-infrastruktur, accelererer og forenkler Citrix NetScaler applikations- og service-deployering, samtidigt med at omkostninger reduceres, brugeroplevelsen optimeres, sikkerhedskrav mødes og tilgængelighed sikres.

Det optimale valg til levering af applikationer og services

Tilgængelig som en højtydende hardware-boks eller fleksibel software-baseret virtuel enhed, deployeres Citrix NetScaler nemt foran web-, applikations- og databaseservere for at give højhastighed load-balancing, hurtigere applikationsydelse, bedre beskyttelse mod angreb, og evnen til at offloade servere fra krævende opgaver. Som hjørnestenen i en omfattende løsning til levering af services, og med sin høje sikkerhed, får NetScaler cloud-datacentre til at virke som en naturlig forlængelse af virksomhedens netværk.

NetScaler AppExpert styringsværktøjet inkluderer en brugerflade for visuel opbygning af politikker, flere konfigurationsguider, og klargjorte skabeloner til hurtig og nem deployering af populære virksomhedsapplikationer. Citrix’ teknologi leverer flere gange ydelsen og skalerbarheden i forhold til traditionelle single-core systemer.

Citrix NetScaler leverer omfattende applikationsacceleration, load-balancing og web-sikkerhed i en enkel, kosteffektiv løsning der let deployeres og styres.

Sikr at applikationer og services altid er tilgængelige med Citrix NetScaler

Citrix NetScaler reagerer dynamisk på ændrede arbejdsbyrder for at sikre at applikationer og services altid er tilgængelige. Via avanceret load-balancing og intelligente application-layer sundhedschecks, bringer NetScaler-løsninger 100% tilgængelighed til web-, applikations- og databaseressourcer. NetScaler giver også global server load-balancing til continuity og disaster recovery i flere datacenter-miljøer.

Optimerer dine investeringer i XenDesktop- og XenApp-applikationer

NetScaler maksimerer din organisations investeringer i Citrix XenDesktop og Citrix XenApp, ved at sikre kritiske services så som Web Interface, Desktop Delivery Controller og XML Broker. Intelligent overvågning bestemmer sundheden for disse komponenter, samtidigt med at højtydende load-balancing sender brugere videre til de mest tilgængelige servere. Integreret Citrix Access Gateway SSL-VPN egenskaber giver sikker fjernadgang til XenDesktop og XenApp ved at beskytte al trafik. Niveauet for brugeradgang er baseret på administrator-definerede og politikbaserede regler og slutpunktsanalyse.

Giver højtydelse for web-baserede applikationer

NetScaler får web-applikationer til at køre flere gange hurtigere, hvilket gør kunder, medarbejdere og partnere i stand til forbedre produktiviteten samtidigt med at de får en bedre oplevelse. Smart brug af kompression, caching og protokoloptimering accelerer applikationssvartider for alle brugere, selv de der tilgår applikationer og WAN-forbindelser med store forsinkelser.

Microsoft Exchange, Lync og SharePoint er blot nogle af de mange applikationer NetScaler kan arbejde sammen med og har øget tilgængelighed og ydelse for. Klargjorte NetScaler AppExpert skabeloner hjælper dig med at få NetScaler op at køre på blot minutter, for at maksimere din investering i forretningskritiske applikationer. NetScaler deployeringsguider forklarer i detaljer hvordan du får mest ud af applikationen.

Sikrer web-applikationer mod angreb

Citrix NetScaler beskytter din forretning mod application-layer angreb og forebygger tab af værdifulde virksomhedsdata og kundedata via en integreret web applikationsfirewall. NetScaler hjælper organisationer med at opnå kravoverholdelse af forskellige sikkerhedsregulationer, kombineret med et stærkt skjold mod DDoS-angreb (Distributed Denial of Service), tillader sikker applikationsadgang og –sikkerhed, samtidigt med at forebygge uautoriseret og forstyrrende adgang til følsomme oplysninger.

Reducer omkostninger

Som en komplet integreret enhed, offloader Citrix NetScaler servere for intensive opgaver, så som kompression, SSL kryptering/dekryptering og forbindelseshåndtering på TCP-niveau. Ved at frigøre værdifulde cyklusser i server-infrastrukturen, kan NetScaler reducere serveromkostninger markant.

Understøt delte ressourcer på tværs af forretningsenheder

Organisationer konsoliderer applikationer og services for at opnå de effektiviseringer der er mulige i en model for delte ressourcer. NetScaler understøtter flere, fuldt isolerede NetScaler-instanser på en enkel enhed. Dette giver mulighed for at tildele og dedikere CPU-ressourcer, hukommelse og politikker for hver bruger, applikation eller service, samtidigt med at understøtte unified provisioning, overvågning og styring.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).