SonicWALL

Nogle af fordelene med en SonicWALL løsning fra Contest

SonicWALL

SonicWALL eksperter – Firewalls og beslægtede produkter, SSL-VPN, Email Security, Content Filtering, MSSP (Managed Security Services Partner)

 • Komplet beskyttelse af dit netværk, systemer og informationer
 • Beskyt mod hackere og sikkerhedstrusler
 • Styr internetadgang
 • Sikker adgang til applikationer og data
 • Email-sikkerhedIndholdsscanning
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

SonicWALL – Sikring af netværk

Vil du gerne optimere og beskytte dit netværk på den bedst tænkelige måde? Så læs videre her…

Internetforbindelser med høj hastighed betyder for den enkelte virksomhed store muligheder og forretningsfordele, men uden den fornødne sikkerhed kan konsekvenserne være store. At hoppe med på informationsteknologiens motorvej betyder at hackere og uautoriserede brugere kan ødelægge og stjæle data eller forhindre kommunikation og dermed lamme virksomheden i kortere eller længere tid. Følgerne kan selvsagt gå fra at være et irritationsmoment til at være en katastrofe.

SonicWALL sikrer små, mellemstore og store netværk mod internet-baserede trusler og tilbyder et værn mod tyveri og ødelæggelse af data, samtidigt med at integriteten på det interne netværk kan bevares.

SonicWALL – Et overblik

Overordnet set kan produkterne deles op i følgende kategorier:

 • Firewalls og beslægtede produkter
 • SSL-VPN
 • Email Security
 • Content Filtering
 • MSSP (Managed Security Services Partner)

Firewalls og beslægtede produkter

SonicWALL benytter stateful packet inspection, hvilket bl.a. betyder at data fra internettet kun tillades, hvis de tilhører en session, der er initieret af en bruger fra det beskyttede interne netværk. På den måde holdes uautoriserede brugere og hackere ude. Med SonicWALL Intrusion Prevention-muligheden kan man opnå endnu dybere kontrol med indholdet i de enkelte datapakker, således at sårbarheder i f.eks. operativsystemer og applikationer ikke misbruges til at kompromittere sikkerheden på netværket.

SonicWALL beskytter netværket mod Denial of Service (DoS) angreb, IP Spoofing og andre internet-baserede angreb. Når nye angreb og angrebstyper bliver opdaget, tilføjer SonicWALL med det samme modtræk hertil i SonicWALLs software, og den enkelte administrator vil blive adviseret om frigivelsen af den nye firmware.

SonicWALL VPN giver mulighed for sikkert at forbinde afdelingskontorer, leverandører og samarbejdspartnere i et virtuelt privat netværk. SonicWALL benytter velkendte VPN-standarder som IPSec- og AES-kryptering. SonicWALL VPN kan således bruges samme med andre VPN-løsninger. SonicWALL har sin egen specialudviklede VPN-klient.

SonicWALL Anti-Virus eliminerer besværlighederne ved at administrere antivirus-løsninger over et helt netværk. Ved hjælp af systemagenter konfigureret af administratoren bliver alle noder automatisk opdateret hver gang man tilgår internettet. På den måde sikres det at alle brugere er up-to-date uden besværlig manuel installation.

Med SonicWALL Intrusion Prevention Service (IPS) opnår du Deep Packet Inspection og Intrusion Prevention.

Global Management System er en skalerbar, effektiv løsning til central administration af geografisk adskilte netværk. GMS gør det muligt at administrere og opretholde en ensartet sikkerhedspolitik på alle SonicWALL-enheder – både på VPN-tunneller og -klienter – på alle lokationer i et distribueret netværk.

SonicWALL ViewPoint er et analyseværktøj der leverer omfattende historisk rapportering samt realtidsovervågning.

SSL-VPN

SonicWALL SSL-VPN giver organisationer af alle størrelser billig, enkel og sikker løsning til klientløse fjerne netværk og applikationstilgang, der ikke kræver noget præ-installeret klientsoftware.
SonicWALL SSL-VPN-løsninger integreres gnidningsfrit ind i praktisk talt hvilken som helst netværkstopologi, til at give stærk, skalerbar og billig adgang til virksomhedens ressourcer.

Email Security

SonicWALL Email Security tilbyder det højeste niveau af netværksbeskyttelse fra alle indkomne og udgående email-trusler ved at bygge på et globalt punkt-til-punkt overvågningsnetværk.
Tilgængelig som boks eller Windows software, giver SonicWALL Email Security stærk beskyttelse i en enkel løsning der dramatisk reducerer tiden og omkostningerne ved email-sikkerhed.

Content Filtering

SonicWALL Content Manegement og Filtering er en løsning til gateway-sikkerhed og content filtering der integrerer gateway antivirus, anti-spyware og intrusion prevention for at levere maksimal netværksbeskyttelse fra nutidens sofistikerede internettrusler, samtidigt med at den øger medarbejder produktivitet, optimerer netværksbrug og mindsker juridiske trusler. Denne enestående løsning integreres gnidningsfrit bag enhver firewall, hvilket gør virksomheder og organisationer af alle størrelser i stand til at opgradere deres sikkerhed uden at opgradere deres firewall.

MSSP (Managed Security Services Partner)

MSSP-partnerskabet betyder at Contest A/S proaktivt kan overvåge, kontrollere og optimere dine netværk og firewalls uden at du behøver at bekymre dig om noget. En opgave der ellers hurtigt kan tage mange interne ressourcer, men nu kan klares af Contest A/S for en lille månedlig abonnementspris.

 

Contest A/S er den eneste SonicWALL MSSP og SonicWALL Certified Gold Partner i Danmark, og har stor ekspertise på dette område i kraft af mange års uddannelse og erfaring.
Ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

SonicWALL Gold Partner SonicWALL MSSP

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).