SMS Passcode

Nogle af fordelene med en SMS Passcode løsning fra Contest

SMS Passcode eksperter

SMS Passcode eksperter

  • Sikker login på dine systemer
  • Kontrol brugeradgang til dine systemer
  • Nem to-faktor sikkerhed
  • Engangskoder via SMS
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Sikker login med SMS Passcode

Ønsker du sikker login på dine systemer, ved hjælp af adgangskoder som SMS? Så læs videre her…

SMS Passcode er for alle der ønsker at tilgå deres applikationer via sikker autentificering, herunder til systemer som Windows, Citrix,
Outlook WebAccesscloud services som Office 365, VPN, Windows Terminal Services, Radius, med flere.

SMS Passocde kan bruges som en selvstændig løsning eller som supplement til SafeWord tokens.
Du bruger blot din mobiltelefon til at modtage din passcode. SMS Passcode virker med alle mobile enheder der kan sende og modtage SMS-beskeder.

Det betyder at dine brugere ikke behøver at have eksempelvis deres token på sig, men kan nøjes med deres mobiltelefon for at få adgang til systemerne.
Har brugeren blot mobiltelefonen med sig, kan de tilgå virksomhedens applikationer og data fra en vilkårlig computer med internetforbindelse.

Den dynamiske passcode kan sendes som almindelig SMS eller FlashSMS.
Fordelen med Flash-SMS er at teksten vises på skærmen uden at brugeren skal foretage sig noget, og at beskeden ikke gemmes på mobiltelefonen og dermed ikke skal slettes.

SMS Passcode kan sameksistere med traditionelle token-baserede systemer til brugervalidering som SafeWord. Derfor kan SMS Passcode bruges som supplement eller backup for brugere der anvender tokens.

Med SMS Passcode har IT-administratoren en unik mulighed for at håndtere adgangen til virksomhedens systemer uden at skulle røre AD-indstillinger og uden at skulle distribuere en fysisk token til brugerne af systemerne. En hurtig deaktivering af en brugers SIM-kort lukker for adgangen. En facilitet som også kan bruges i forbindelse med gæstebrugere i virksomheden, samt andre periodiske brugere af systemerne.

Med SMS Passcode får man sin egen SMS Gateway der sikrer at beskeden er fremme i brugerens telefon efter få sekunder.

SMS Passcode understøtter bl.a.

 

Contest A/S er SMS Passcode Gold Partner, og kan tilbyde ekspertise på dette område i kraft af vores uddannelse og erfaring, og ønsker du yderligere informationer eller er der andet vi kan hjælpe med, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

SMS Passcode Gold Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).