Microsoft Hyper-V

Nogle af fordelene med en Microsoft Hyper-V løsning fra Contest

 • Konsolidering af servere
 • Virtualisering af maskiner
 • Nemmere deployering og styring af applikationer
 • Dynamisk datacenter
 • Let adgang til informationer og applikationer
 • Adgang hvor som helst og når som helst
 • Højere produktivitet og serviceniveau
 • Store besparelser og større fleksibilitet
 • Frigør ressourcer

Vil du gerne udnytte fordelene ved virtualisering? Så læs videre her…

Med Microsoft Hyper-V er det lettere end nogensinde at udnytte omkostningsbesparelserne ved virtualisering via Microsoft Windows Server 2012. Optimer dine investeringer i server hardware ved at konsolidere flere server-roller som separate virtuelle maskiner der kører på en enkelt fysisk maskine, kør effektivt flere forskellige operativsystemer parallelt, på en enkelt server, og udnyt fuldt ud styrken ved x64.

Microsoft Hyper-V

Microsoft Hyper-V bygger på arkitekturen og funktionerne fra Windows Server ved at tilføje flere nye egenskaber der øger fleksibiliteten. Adoptionen af virtualisering i organisationer har øget fleksibiliteten i deployerng og styring af applikationer. IT-professionelle deployerer og bruger virtualisering til at konsolidere arbejdsbyrder og reducere ukontrolleret server-spredning. Derudover deployerer de virtualisering med clustering-teknologier for at give en robust IT-infrastruktur med høj tilgængelighed og hurtig disaster recovery.

Microsoft Hyper-V giver større fleksibilitet med live migrering. Med Hyper-V live migrering kan du flytte kørende virtuelle maskiner (VMs) fra en Hyper-V fysisk host til en anden, uden afbrydelse eller opdaget servicetab. IT-professionelle kigger mere og mere på live migrering for at skabe et dynamisk og fleksibelt IT-miljø der besvarer opstående forretningsbehov. Live migrering giver dig kerneteknologien der kræves for dynamisk load balancing, VM placement, high availability for virtualiserede arbejdsbyrder under vedligeholdelse af fysiske computere, og reduceret strømforbrug fra datacentret.

Kernescenarier for Hyper-V

Hyper-V giver en dynamisk, stabil og skalerbar virtualiseringsplatform kombineret med et enkelt sæt af integrerede styringsværktøjer til at styre både fysiske og virtuelle ressourcer, hvilket gør dig i stand til at skabe et stærkt og dynamisk datacenter. Hyper-V muliggør bl.a.:

 • Serverkonsolidering
 • Business continuity og disaster recovery
 • Testning og udvikling
 • Dynamisk datacenter

Nøgleegenskaber ved Hyper-V

Microsoft Hyper-V tilføjer nye egenskaber til den første version af Hyper-V. For eksempel, ved at bruge live migrering i Hyper-V, kan du migrere kørende virtuelle maskiner fra en fysisk computer til en anden, og tilføje eller fjerne storage fra en virtuel maskine imens den kører. Derudover udnytter Hyper-V bedre fysisk computer hardware med større processor-understøttelse og dybere understøttelse af fysisk computer hardware.

 • Live migrering
 • Øget hardware-understøttelse for Hyper-V virtuelle maskiner
 • Cluster Shared Volumes
 • Forbedret fejltolerance ved Cluster Node-forbindelse
 • Forbedret Cluster-valideringsværktøj
 • Forbedret styring af virtuelle datacentre
 • Forbedret ydelse på virtuelle netværk
 • Øget ydelse og reduceret strømforbrug
 • Forbedret netværksunderstøttelse
 • Dynamisk storage for virtuelle maskiner
 • Bred OS-understøttelse
 • Netværk load balancing
 • Ny hardware-delingsarkitektur
 • Virtuel maskine snapshot
 • Kan udvides

Microsoft Hyper-V Server

Microsoft Hyper-V Server er et stand-alone produkt der giver en forenklet, stabil, kosteffektiv og optimeret virtualiseringsløsning, der gør din organisation i stand til at forbedre server-udnyttelsen og reducere omkostninger. Den tillader din organisation at konsolidere arbejdsbyrderne på en enkel fysisk server og er en god løsning for organisationer der ønsker en basal og forenklet virtualiseringsløsning til at konsolidere servere, så vel som til udviklings- og testmiljøer. Lavtbrugende infrastruktur-arbejdsbyrder, afdelingsapplikationer, og enkle arbejdsbyrder fra lokalkontorer er også kandidater til virtualisering ved brug af Hyper-V Server.

System Center Virtual Machine Manager

System Center Virtual Machine Manager er en omfattende alsidig styringsløsning til det virtualiserede datacenter. Virtual Machine Manager muliggør øget fysisk server-udnyttelse, centraliseret styring af din virtuelle maskininfrastruktur, og hurtig provisionering af nye virtuelle maskiner fra administratoren og autoriserede slutbrugere. Virtual Machine Manager giver den bedste løsning til at udnytte eksisterende IT-administrative ressourcer og processer til at styre det virtuelle og fysiske miljø.

Uanset om du ønsker at øge mobiliteten for dine virtuelle maskiner, ønsker at øge tilgængeligheden af virtuelle maskiner, håndtere avancerede miljøer, få større miljø, eller få mere fleksibilitet. Windows Server med Hyper-V giver dig den platform og de værktøjer, du har brug for, for sikkert at øge virksomhedens fleksibilitet. Og du får overføringsevnerne du har brug for, for at virtualisere on-premise eller udvide dit datacenter ud til en hosting, hvilket hjælper dig med at omdanne dit datacenter til et ‘cloud computing‘-miljø.

 

Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).