Microsoft Windows Intune

Microsoft Windows Intune

Microsoft Windows Intune eksperter

Nogle af fordelene med en Windows Intune løsning fra Contest

 • Sikker og effektiv administration af alle dine enheder, inklusiv PC’er, bærbare, smartphones og tablets
 • Cloud-baseret administration
 • Øget sikkerhed
 • Enkel integreret løsning
 • Højere produktivitet og serviceniveau

Microsoft Windows Intune – Enkel, central administration af dine PC’er, bærbare, smartphones og tablets

Mobile medarbejdere. Fjernarbejdende medarbejdere. PC’er og bærbare computere. Smartphones og tablets. Hvordan håndterer du dem alle og sikrer at dine brugere og dit netværk er beskyttet? Microsoft Windows Intune kan hjælpe.

Microsoft Windows Intune hjælper virksomheder med at holde deres Windows-baserede PC’er og mobile enheder godt styret og mere sikre fra stort set overalt, med cloud-baserede styringsværktøjer, rapporter og en opgraderingslicens til den seneste version af Windows. Windows Intune hjælper brugerne med at få sikker adgang til udvalgte applikationer til de enheder, de bruger til at udføre deres arbejde.

Med Microsoft Windows Intune, får du de nyeste funktioner automatisk, så længe dit abonnement er aktivt. Og med en enkel, månedlig betaling, har du forudsigelige månedlige udgifter. Det bliver alt sammen til store resultater med små investeringer. Du vil være i stand til at:

 • Få hjælp til at administrere og sikre dine enheder stort set overalt
 • Balancekontrol med fleksibilitet til dine mobile enheder
 • Driv effektiviteten og reducer kompleksiteten

Hvad gør Microsoft Windows Intune unik?

Windows Intune er en omfattende løsning, der hjælper virksomheder af alle størrelser med at håndtere og sikre brugernes enheder. Den samler Windows Intune cloud-tjenester og et Windows-opgraderingsabonnement for at hjælpe dig med at forenkle din PC-styring. Den udvider så styringen til mobile enheder, så brugerne kan forblive fleksible – uden at kompromittere sikkerheden.

Du kan administrere og hjælpe med at beskytte PC’er med internetforbindelse og den mobile Windows Intune-klient, der er installeret på hver PC, du ønsker at administrere. Og fordi Windows Intune kan integreres med Microsoft Exchange Active Sync kan du også administrere mobile enheder, hvad enten det er at håndhæve PIN-opsætning og kryptering eller muliggøre fjernsletning. IT får mulighed for, via fjernstyring, at udføre sikkerheds-og administrationsopgaver via en web-baseret konsol. Brugerne får adgang til de programmer og værktøjer, de har brug for, for at være produktive, via en portal. Og alle ved, at de PC’er og mobile enheder de bruger er administrerede.

Microsoft Windows Intune gør det også nemt at standardisere din virksomhed på den nyeste version af Windows – komplet med ekstra sikkerhedsfunktioner og lettere administration – ved at inkludere opgraderingsrettigheder som en del af abonnementet. Og fordi Windows Intune indeholder et finansielt
underlagt en 99,9% planlagt oppetidsaftale og support døgnet rundt, kan du have tillid til at din service vil være der, når du har brug for den.

Derudover er Windows Intune meget fleksibel. For eksempel, kan du bruge det til at hjælpe med at styre og beskytte alle PC’erne i din virksomhed, eller blot de  enheder der er svære at nå, ved fjerntarbejdende medarbejdere, maskiner der ikke er på domænet, medarbejdere i marken eller nylige opkøb. Du kan oprette skræddersyede meddelelser til at give dig besked, når der er et problem, og få bedre kontrol over fjerne PC’er ved at tvinge genstart, implementere politik-opdateringer eller scanne for malware – og derefter køre og gemme dine egne rapporter. Du kan endda installere licenseret Microsoft og tredjepartssoftware
til fjerntliggende PC’er, og holde styr på hardware og licenseret software.

Hjælp med at administrere og sikre PC’er hvor som helst og med det samme – med Intune

 • Få hurtig online-sikkerhed og -administration
  Administrer og sikr dine Windows-baserede PC’er med næsten øjeblikkelig virkning, uanset om dine IT-medarbejdere eller slutbrugere er på hovedkontoret, på et afdelingskontor, eller på farten.
 • Distribuer software
  Implementer det meste af din licenserede software til PC’er placeret stort set overalt, ved hjælp skyen. Plus du kan bruge din eksisterende Active Directory-struktur til at give brugerne software, personliggjort til deres rolle, hvilket sikrer at de har de nødvendige værktøjer til at være produktive.
 • Definer sikkerhedspolitikker
  Central administration af opdateringer, firewall og sikkerhedspolitikker for slutpunkter, selv på eksterne maskiner uden for virksomhedens netværk.
 • Beskyt PC’er mod malware
  Hjælp med at beskytte dine PC’er mod de nyeste trusler, med centraliseret beskyttelse af slutpunkter. Du kan fjernstyre start af on-demand malware- og opdateringsscanninger, tvungne genstart, eller malware-definitionsopdateringer, for at tage et ekstra skridt med at hjælpe til at sikre at dine PC’er er godt beskyttet mod potentielle trusler.
 • Administrer PC-opdateringer
  Administrer centralt installation af opdateringer til Microsoft og det meste tredjepartssoftware, hvilket holder de applikationer dine medarbejdere har brug for ajour.
 • Overvåg PC’er proaktivt
  Modtag beskeder om opdateringer, trusler, offline PC’er og mere, så du proaktivt kan identificere og løse problemer med din PC’er næsten overalt.
 • Tilbyd fjernassistance
  Hjælp med at løse PC-problemer, uanset hvor du eller dine brugere befinder sig, med fjernassistance.
 • Udnyt avanceret sikkerhed i Windows
  Bedre beskyttelse af fortrolige data med BitLocker og BitLocker To Go i Windows.

Styrk dine brugere uden ekstra omkostninger og øget risiko

 • Administrer brugere og enheder med Windows Intune
  Link din on-site Active Directory Domain Service (ADDS) til Microsoft Online directory service, så dine brugerkonti og sikkerhedsgrupper kan synkroniseres med Windows Intune.
 • Administrerer virksomhedens enheder – og dine brugeres personlige enheder
  Integrer Microsoft Exchange ActiveSync med Windows Intune for at få fleksibilitet til at håndtere mange enheder, der føres ind på arbejdspladsen, selv om de ikke ejes af din organisation.
 • Garanter sikkerheden for dine mobile og ikke-virksomhedsenheder
  Gennemtving PIN-kode, kryptering og muliggør fjernsletning for at sikre at mobile enheder er sikre.
 • Gør brugere i stand til at få de applikationer de har brug for til de enheder de bruger
  Reducer IT-byrden ved at administrere ikke-virksomheds- og bruger-ejede enheder, ved at give  en defineret udvælgelse af applikationer til download fra Windows Intune selvbetjeningsportaler, målrettet brugerprofilen.

Gennemfør effektivitet og reducer kompleksitet

 • Opgrader til fremtidige versioner af Windows
  Brug opgraderingsrettigheder for at få den nyeste Windows-oplevelse, uden nogensinde at skulle bekymre sig om at købe opgraderingslicenser, så længe dit abonnement er aktivt.
 • Standardiser på den Windows du ønsker
  Reducer omkostningerne forbundet med administration af flere versioner af OS og standardiser dit PC-miljø på en enkelt Windows-platform.
 • Reducer opkald til IT-support
  Udnyt de seneste Windows-funktioner – som Windows Troubleshooting og Steps Recorder – til at løse problemer hurtigt og med så lidt indflydelse som muligt på brugerne og din IT-support.
 • Registrer PC hardware- og software-aktiver
  Få en mere effektiv måde at styre PC hardware, software og mobile enheder, som du bruger med Windows Intune, så du mere effektivt kan forvalte aktiver, licenser og regler.
 • Administrer dine licenser
  Administrer Microsoft Volume License-aftaler og andre licensaftaler til at registrere hvor mange licenser du har købt i forhold til hvad du har installeret.
 • Optimer din båndbredde
  Udnyt ‘peer caching’-teknologier med Windows-baserede PC’er til at forbedre tider for software-download og til at optimere brugen af internet-båndbredde.

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).