Etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger

Nogle af fordelene med en infrastruktur-løsning fra Contest

Etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger

Etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger eksperter

  • Få en infrastruktur optimeret til dine behov
  • Let og sikker adgang til applikationer og data
  • Adgang hvor som helst og når som helst
  • Let og central administration af brugere og systemer
  • Øg produktivitet
  • Gør samarbejde lettere
  • Løsninger med bl.a. Microsoft og Citrix 

Vil du gerne have en infrastruktur der er optimeret til din organisations behov? Så læs videre her…

For at få en virksomheds IT-infrastruktur til at fungere optimalt, skal netværket ligeledes være gearet til det. Contest A/S har mange års erfaring med etablering og servicering af helt små til meget store og komplekse netværksløsninger, og er i stand til at levere og servicere på både hardware- og softwaresiden.
De produkter vi benytter os til netværksløsninger, danner grundlag for infrastrukturen, og muliggør deling af informationer og dokumenter på tværs af virksomheden.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse inden for etablering af infrastruktur- og netværksløsninger, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed med at få en optimal løsning.

Etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger

Til opbygning af intern infrastruktur og netværksløsninger, tilbyder vi i forlængelse af ovenstående, løsninger med Citrix. Med Citrix opnår man en lettere og central administration af brugernes adgang til informationer og applikationer, og kan desuden deployere applikationer centralt. Dette giver IT-administratorer mere overskud til at udvikle systemerne, frem for blot at holde dem kørende, og kan dermed sørge for at virksomhedens IT hele tiden er på forkant med udviklingen.
Produktet giver desuden brugerne let og sikker adgang til data og applikationer, uanset hvor de befinder sig, og giver dem derudover mulighed for at arbejde på samme data, samt dele applikationer og viden. Dette betyder at medarbejderne kan skabe resultater og værdi for virksomheden. De bliver desuden mere produktive og i stand til at holde et højt serviceniveau, hvilket smitter af på bundlinien.

Til at give medarbejderne effektive måder at kommunikere og samarbejde på, benyttes også Microsoft Exchange, Office 365 og Exchange Online, til bl.a. etablering af email- og kalender-løsninger, med omfattende administrationsmuligheder. Dette gør virksomheden i stand til at konkurrere mere succesfuldt i dagens udfordrende forretningsklima, og frigiver ressourcer i IT-afdelingen.

Til at få et overblik over applikationsydelse og -tilgængelighed som oplevet af slutbrugerne, tilbyder Contest A/S bl.a. Citrix EdgeSight. Citrix EdgeSight på tværs af organisatoriske og geografiske grænser og overvåger den faktiske slutbruger-oplevelse. Resultatet er at IT-afdelinger har den indsigt, data og værktøjer de har brug for, for at sikre at alle IT-ressourcer opererer ved optimal effektivitet – så slutbrugerne kan gøre det samme.

Til udvikling af intelligente videnportaler, tilbyder vi løsninger med bl.a. Microsoft SharePoint. SharePoint Portal Server gør det muligt for virksomheden at skabe en intelligent portal, der problemfrit forbinder personer, grupper og viden. Løsningen giver brugerne adgang til relevante oplysninger, som de lettere kan finde og tilgå, og gør dem dermed i stand til at udføre deres arbejde mere effektivt. SharePoint Portal Server er fleksibel og giver mulighed for at lagre al virksomhedens videnkapital centralt, således at der bliver skabt en videnportal, der kan søges i efter relevante oplysninger og arbejdsgange, og samtidigt kan tilpasses den enkelte virksomhed, gruppe eller bruger.
Med Microsoft SharePoint Portal Server, kan brugerne dele informationer og dokumenter med andre relevante brugere, og løsningen giver mulighed for skabelse af flere intra- og extranet.
På denne måde bliver det muligt at dele viden mere effektivt, både internt og eksternt, og dermed skabe hurtigere og bedre resultater.

 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: