IT-drift og IT-service

Nogle af fordelene med IT-drift og IT-service fra Contest

IT-drift og IT-service

IT-drift og IT-service eksperter

  • Få IT-services der passer til netop dine behov
  • IT-løsninger der passer til din organisation
  • Frigør og brug dine ressourcer rigtigt
  • Omfattende uddannelse og erfaring at trække på 

IT-drift og IT-service

Vil du gerne have assistance med din IT-drift eller ønsker du helt at outsource den? Så er du kommet til det rette sted…

Mange virksomheder bruger enormt mange ressourcer på at få deres IT til at fungere. Denne tid og disse ressourcer kan ofte bruges mere effektivt, således at medarbejderne kan koncentrere sig om mere relevante og vigtige opgaver, og på den måde fjerne tidsrøvere og opnå flere produktive timer hver dag.

IT-drift og IT-service – Få en løsning der passer præcis til jer

Ressourcestyring er af afgørende betydning for virksomhedens effektivitet, men ofte er man nødt til at udskyde vigtige ting, simpelthen på grund af tidskrævende opgaver som bare at få virksomhedens IT til at fungere optimalt. Følelsen af at man ikke bruger sin tid ideelt, eller faktisk har magt over den, kan medføre stress og brug af ressourcer og tid på nogle ting som egentlig ikke vedrører ens arbejdsområde.

Contest A/S har mange års erfaring med IT-drift og IT-service, og vi har beskæftiget os med stort set alle aspekter af hvad IT-branchen kan byde på af udfordringer.
Hvad enten det drejer sig om tilslutning af tastatur og mus, eller etablering af netværks- og serverløsninger, kan vi hjælpe. På den måde kan I koncentrere jer om det I er bedst til – altså at drive jeres forretning – og vi kan koncentrere os om det vi er bedst til – altså IT-drift og IT-service.
Vi servicerer både store og små virksomheder, og ønsker I blot assistance eller rådgivning vedr. jeres IT, tilbyder vi også dette.

Vi har som nævnt stor erfaring med denne slags opgaver, og har mange kunder, hvor vi igennem mange år har stået for deres IT-drift. Dette indbefatter både offentlige og private virksomheder af forskellig størrelse.
Dette gør at vi er i stand til at løfte opgaver indenfor IT-drift og IT-service særdeles godt, jf. vores omfattende uddannelse og erfaring.

Drift- og serviceaftaler skræddersyes så de passer til netop din virksomheds behov, og kan administreres både ude hos jer, og i flere tilfælde også i et vist omfang via vores egen lokation, således at vi kan løse udfordringerne med det samme.

Derudover er vi meget fleksible, og kan i de fleste tilfælde rykke ud til jer med kort varsel, hvis der skulle være behov for det, således at jeres udfordringer bliver løst hurtigt.

Contest A/S leverer IT-drift og IT-service til en lang række af landets både offentlige og private virksomheder, og vil helt sikkert også kunne hjælpe din virksomhed.

Læs mere om IT-konsulenter til IT-drift og IT-service, klik her – IT-konsulenter 

Tilbage til oversigten over de services vi tilbyder, klik her – IT-services

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: