Citrix VDI-in-a-box

Nogle af fordelene med en Citrix VDI-in-a-box løsning fra Contest

Citrix VDI-in-a-box

Citrix VDI-in-a-box Eksperter

  • Let og økonomisk desktop virtualisering
  • Økonomisk levering af virtuelle desktops
  • Let adgang til informationer og applikationer
  • Store besparelser og større fleksibilitet
  • Højere produktivitet og serviceniveau  

Citrix VDI-in-a-box – Let og økonomisk desktop virtualisering

Vil du gerne have let og økonomisk desktop virtualisering? Så læs videre her…

Citrix VDI-in-a-box gør desktop virtualisering let og økonomisk, uden at det går ud over ydelsen.
Som en alt-i-et software-enhed med mange muligheder for platforme og slutpunkter, deployeres Citrix VDI-in-a-box hurtigt på almindelige standard-servere, og leverer høj tilgængelighed uden at kræve delt lager. VDI-in-a-box fjerner nemt over halvdelen af VDI-infrastrukturomkostninger og leverer virtuelle desktops for mindre end hvad PC’er koster.

Citrix VDI-in-a-box – hvordan det virker

VDI-in-a-box er et produkt der bundler alle VDI-kernefunktionaliteterne ind i en enkel virtuel enhed. Dynamisk desktop-provisionering, load-balancing, høj tilgængelighed, og bruger- samt desktopstyring er indbygget.

Hurtig og nem at deployere

Alt hvad du behøver for at deployere VDI-in-a-box er standard-servere med lokalt lager til at køre de virtuelle desktops. Ingen ekstra servere til styring behøves eftersom VDI-in-a-box er en virtuel enhed, der kører på de samme servere og styrer dem som et sammenhængende grid. Skaler blot ved at tilføje flere servere. VDI-in-a-box leverer indbygget høj tilgængelighed uden delt lager. Citrix VDI-in-a-box fjerner behovet for separate connection brokers, load balancers, provisioneringsservere og delt lager.

Rig brugeroplevelse når som helst og hvor som helst fra

Citrix VDI-in-a-box leverer gnidningsfri adgang til virtuelle desktops når som helst, fra hvilken som helst enhed – uanset om de tilgår virtuelle desktops fra genbrugte PC’er, tynde klienter eller ønsker at bruge Windows på en iPad, får brugerne fleksibilitet og en rig, high definition desktop-oplevelse.

VDI-in-a-box – egenskaber

Alt omkring Citrix VDI-in-a-box er designet til administration af virtuelle desktops let og automatiseret.

  • Hurtig VDI-deployering med minimal infrastruktur. For at starte med Citrix VDI-in-a-box har du brug for præcis to ting: En standardserver med hypervisor installeret, og VDI-in-a-box softwaren. Installer blot den virtuelle Citrix VDI-in-a-box enhed på en server med hypervisor, tænd den og du er klar til at begynde. VDI-in-a-box automatiserer provisioneringen og styringen af virtuelle desktops, baseret på IT-politikker du fastsætter.
  • Nem administration af desktop-virtualisering. Du styrer Citrix VDI-in-a-box griddet af servere centralt via en enkel konsol, designet til desktop-IT. Produktet abstraherer virtualiseringsdetaljerne og automatiserer styring via politikker, og letter på den måde administrationen.
  • Forudsigelig lineær skalering af arbejdsbyrden for virtuelle desktops. VDI-in-a-box skaleres lineært og forudsigeligt på økonomisk standardhardware. Grid-arkitekturen er designet til skalering. Griddet kan skaleres i takt med at dine behov stiger – tilføj blot flere standard-servere og griddet skaleres lineært. Der er ingen centrale flaskehalse til at hindre ydelsen når der skaleres, hvilket gør omkostningerne ved denne form for virtuelle desktops forudsigelig.
  • Gnidningsfri adgang til virtuelle desktops når som helst, hvor som helst, og fra enhver enhed, inklusiv iPads. Dine slutbrugere kan tilgå virtuelle desktops hvor som helst fra, og kan flytte gnidningsfrit på tværs af forskellige lokationer og tilgå den samme desktop fra forskellige enheder, inklusiv iPads. På fjernkontorer, hvor WAN-forbindelserne kan have udfordringer, giver Citrix VDI-in-a-box arkitekturen fleksibiliteten til at placere servere lokalt på kontoret for hurtig LAN-baseret adgang til virtuelle desktops, samtidigt med at de styres centralt. Citrix VDI-in-a-box leverer en rig, high-definition virtual desktop-oplevelse.

 

Tilbage til oversigten over Citrix, klik her – Citrix

 

Contest A/S er Citrix Partner Silver Solution Advisor og SKI Partner, og har stor erfaring med etablering af Citrix-løsninger, med kundeopgaver der har spændt fra helt små løsninger, til større komplicerede etableringer af infrastrukturer, med kunder både fra det offentlige og private. Disse løsninger har også inkluderet forskellige sikkerhedsaspekter, blandt andet med henblik på sikker login og tilgang til Citrix-applikationer. Ønsker du yderligere informationer om Citrix, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Citrix Partner Silver Solution AdvisorCitrix SKI Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).