Microsoft Exchange Online

Nogle af fordelene med en Exchange Online løsning fra Contest

Microsoft Exchange Online

Microsoft Exchange Online eksperter

 • Hosted udgave af Microsoft Exchange
 • Garanteret oppetid
 • Fleksibel og stabil kommunikationsplatform
 • Færre omkostninger og øget produktivitet
 • Mobile medarbejdere
 • Nem adgang til informationer, kalendere og email
 • Øget sikkerhed
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

Få en hosted Exchange med Microsoft Exchange Online

Vil du gerne have en hosted fleksibel og stabil kommunikationsplatform, der kan reducere din omkostninger, øge produktivitet og gøre dine medarbejdere mobile? Så læs videre her…

Microsoft Exchange Online er en hosted messaging-løsning til din organisation, og er baseret på Microsoft Exchange Server.

For mere info om den traditionelle Microsoft Exchange, hvor du selv har serveren, klik her – Microsoft Exchange Server.

Med Microsoft Exchange Online, får du bl.a. følgende:

 • Forbedret email-sikkerhed
 • Adgang til email overalt for dine medarbejdere
 • Forbedret it-drift for dine medarbejdere
 • 25 gigabyte postkasselager pr. standardlicens

Effektiviteten i email, kalender og kontaktpersoner i Exchange med indbygget funktionalitet beskytter mod virus og spam uden ekstra omkostninger, så du får adgang alle steder fra til postkassedata på tværs af pc’er, internettet og mobile enheder.

 • Microsoft Exchange Online leverer pålidelighed, tilgængelighed og ydelse med en garanteret oppetid på 99,9% og serviceaftale med telefonisk support på it-niveau døgnet rundt alle ugens dage
 • Der kan integreres med de samme Microsoft Outlook– og Microsoft Office-programmer, som du kender, hvilket giver en minimal indlæringskurve

Exchange Online leverer kernefunktionerne i Exchange Server, så dine brugere får de meddelelsesfunktioner de skal bruge for at kunne arbejde produktivt, bl.a.:

 • Store postkasser: Hver bruger får 25GB postkasselager som standard og mulighed for at sende vedhæftede filer på op til 30MB.
 • Antivirus/antispam: Leveres med adskillige filtre og virusscanningprogrammer, som beskytter din organisation mod spam, virus og phishing-svindel.
 • Webbaseret adgang: For webklienter leverer Outlook Web App en førsteklasses browserbaseret oplevelse, der stemmer overens med udseendet af Outlook-klienten med alle funktioner.
 • Mobilitet: Der er mobil adgang fra alle telefoner, som kan modtage emails, inklusiv Windows Phone og enheder som iPhone, Android, Palm, Nokia og Blackberry.
 • Delt kalender og delte kontaktpersoner: Brugerne kan sammenligne kalendere for at planlægge møder ved hjælp af Exchange Online og få adgang til samarbejdsfunktioner som delte kalendere, grupper, globale adresselister, eksterne kontaktpersoner, opgaver, konferencerum og delegering.

Udover at levere effektive og velkendte Exchange Server-funktioner gør Exchange Online administrationen væsentligt nemmere og giver avancerede funktioner til sikkerhed og pålidelighed, så dine data forbliver sikre ved brug af cloud computing.

 • Forretningskontinuitet: Dine data replikeres kontinuerligt til datacentre på forskellige geografiske placeringer, hvilket giver avancerede funktioner til sikkerhed og pålidelighed. Microsofts datacentre opfylder en lang række branchestandarder og certificeringer, inklusiv ISO 27001.
 • Administrationscenter: En centraliseret webbaseret administrationskonsol gør dig i stand til at konfigurere Exchange Online til at styre abonnenter, klargøre brugere, nulstille adgangskoder og konfigurere tjenester fra alle steder, hvor der er internetadgang.
 • Migreringsværktøjer: Der er gratis migreringsværktøjer til overførsel af historiske postkassedata til Exchange Online-miljøet. IMAP-baserede værktøjer tillader grundlæggende migrering af historiske emails fra andre miljøer end Exchange. For den traditionelle on-premise Exchange kan stærke værktøjer migrere alt postkasseindhold, inklusiv emails, kalenderelementer, kontaktpersoner og opgaver.

Microsoft Exchange Online er en fleksibel løsning, der er udformet til at opfylde behovene i virksomheder med en lang række it-miljøer:

 • Yderligere muligheder for brugere, der ikke arbejder ved skriveborde: En Exchange Online-version er designet til medarbejdere, der ikke har behov for så mange meddelelsesfunktioner, fordi de sjældent bruger dem. Denne mulighed omfatter en postkasse på 500 MB med adgang til email, kalender, kontaktpersoner og firmaets adressekartotek via light-versionen af Outlook Web App.
 • Kombineret email: Vedligehold interne Exchange Server-postkasser og Exchange Online-postkasser i et integreret email-miljø. På denne måde kan du inddele dine brugere efter deres meddelelsesbehov og foretage migrering til cloud computing i det tempo, der er det rigtige for din organisation.
 • Outlook-support: Brugerne kan oprette forbindelse mellem deres kopier af Microsoft Outlook og Exchange Online uden en VPN-forbindelse (virtual private network), hvilket gør det let for dem at benytte det alsidige klientprogram, de kender og bruger hver dag.
Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).