Microsoft Windows Server 2008 R2

Der er kommet en ny version af Microsoft Windows Server.
Klik her for at læse mere – Microsoft Windows Server 2012

 

Nogle af fordelene med en Microsoft Windows Server 2008 R2 løsning fra Contest

Stabil og fleksibel infrastrukturReducer omkostninger og øg produktivitetDynamisk og effektivt datacenterMuliggør virtualisering og fjernskrivebordHøjere sikkerhedØget ydelse for applikationer, services og dataHøjere produktivitet og serviceniveau  

Contest er Microsoft Partner og kan helt sikkert hjælpe din virksomhed.

Kontakt os med det samme og hør hvordan du kan komme i gang med Windows Server – Klik her…

Vil du gerne have stabilitet og fleksibilitet i din server IT-infrastruktur?

Så er du kommet til det rette sted…

Microsoft Windows Server 2008 R2 bygger på fundamentet fra Windows Server 2008, og udvider nuværende teknologi og tilføjer nye egenskaber for at gøre dig i stand til at øge stabiliteten og fleksibiliteten i din server IT-infrastruktur. Nye værktøjer til virtualisering, web-ressourcer, styringsforbedringer og strålende Windows 8 integration hjælper med at spare tid, reducere omkostninger, og give en platform for et dynamisk og effektivt styret datacenter. Stærke værktøjer, så som Internet Information Services (IIS), opdateret Server Manager og Hyper-V platforme og Windows PowerShell forenes for at give dig større kontrol, øget effektivitet og evnen til at reagere på forretningsbehov hurtigere end nogensinde før.

Microsoft Windows Server 2008 R2 forbedrer platformen for web-applikationer

Windows Server 2008 R2 indeholder mange forbedringer der gør denne frigivelse til den mest robuste Windows Server-platform for web-applikationer hidtil. Den tilbyder en opdateret web-server rolle, Internet Information Services (IIS), og større support for .NET på Server Core. Designmålene for IIS koncentrerede sig om forbedringer der gør web-administratorer i stand til lettere at deployere og styre web-applikationer der øger både stabilitet og skalerbarhed. Derudover har IIS strømlinede styringsegenskaber og giver flere måder at tilpasse dig web-miljø. Følgende forbedringer til IIS og Windows Web platformen er inkluderet i Microsoft Windows Server 2008 R2:

Reduceret indsats for at administrere og supportere web-baserede applikationerReduceret support og indsats for fejlfindingForbedrede File-Transfer ServicesEvne til at udvide funktionalitet og egenskaberForbedret .NET-understøttelseForbedret Application Pool SecurityIIS.NET Community PortalMuliggør virtualisering af server og desktop

Virtualisering er en stor del af datacentrene i dag. De operative effektiviseringer der gives ved virtualisering tillader organisationer dramatisk at reducere operationel indsats og strømforbrug. Microsoft Windows Server 2008 R2 giver de følgende virtualiseringstyper: Klient- og server-virtualisering via Hyper-V og Presentation-virtualisering med Remote Desktop Services.

Hyper-V. Windows Server 2008 R2 introducerer en ny version af Hyper-V. Hyper-V i Windows Server 2008 R2 inkluderer et antal kerneområder af forbedringer for at skabe dynamiske virtuelle datacentre, inklusiv øget tilgængelighed og ydelse, forbedret styrelse, forenklede metoder for deployering og nye egenskaber, inklusiv live migrering.

Læs mere om Hyper-V, klik her – Microsoft Hyper-V.Remote Desktop Services (tidligere Terminal Services). Remote Desktop Services giver brugere og administratorer både egenskaberne og fleksibiliteten der er nødvendig for at bygge den mest robuste adgangsoplevelse i noget deployeringsscenarium. For at udvide egenskaberne for Remote Desktop Services, har Microsoft investeret i Virtual Desktop Infrastructure (VDI). VDI er en centraliseret arkitektur for desktop-levering, der gør Windows og andre desktop-miljøer i stand til at køre og blive styret i virtuelle maskiner på en central server.Forbedret strømstyring og styring af strømlining

Den løbende styring af servere i datacentret er en af de mest tidskrævende opgaver for IT i dag. Enhver styringsstrategi du deployerer må understøtte styringen af både dine fysiske og virtuelle miljøer. For at hjælpe med denne udfordring, har Microsoft Windows Server 2008 R2 nye egenskaber til at reducere den løbende styring af Windows Server 2008 R2 og til at reducere den administrative indsats for almindelige, daglige operative opgaver. Disse inkluderer:

Forbedret styring af datacentrets strømforbrugForbedret styring af File ServicesForbedret fjernadministrationReduceret administrativ indsats for administrative opgaver der udføres interaktivtUdbygget kommandolinie- og automatiseret styring via PowerShellForbedret identitetsstyringForbedret kravoverholdelse af etablerede standarderSkalerbarhed og stabilitet med Microsoft Windows Server 2008 R2

Microsoft Windows Server 2008 R2 er i stand til at håndtere hidtil uset arbejdsbyrde, dynamisk skalerbarhed, og tilgængelighed og stabilitet. En samling af nye og opdaterede egenskaber vil være tilgængelige, inklusiv udnyttelse af sofistikerede CPU-arkitekturer, øget operativsystem komponentisering, og øget ydelse og skalerbarhed for applikationer og services.

Bygger på sofistikerede CPU-arkitekturerØget operativsystem komponentiseringØget ydelse og skalerbarhed for applikationer og servicesForbedrede storage-løsningerForbedret beskyttelse af intranet-ressourcerGør oplevelsen bedre sammen med Windows 7

Windows Server 2008 R2 har mange egenskaber der er designet specifikt til at arbejde med klient-computere der kører Microsoft Windows 7. Egenskaber der kun er tilgængelige når der køres Windows 7 klient-computere med server-computere der kører Windows Server 2008 R2 inkluderer:

Forenklet fjernadgang for organisationens computere ved at bruge DirectAccess-egenskabenSikret fjernadgang for private og offentlige computereForbedret ydelse for lokalkontorerForbedret sikkerhed for lokalkontorerForbedret virtualiseret desktop-integrationHøjere fejltolerance for forbindelse mellem lokationer

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).