Microsoft Windows 7

Der er kommet en ny version af Microsoft Windows.
Klik her for at læse mere – Microsoft Windows 8

Vil du gerne gøre dine brugere mere produktive, fleksible og mobile? Så læs videre…
Brugere bliver mere og mere rutinerede til at bruge computere, og forventer mere af den teknologi de benytter på arbejdet. De forventer at kunne arbejde hjemmefra (hjemmearbejdspladser), fra lokalkontorer, og på farten, uden at det går ud over deres produktivitet. I takt med at brugernes behov er ændret, er kravene til IT steget. I dag skal IT levere flere egenskaber og understøtte større fleksibilitet, samtidigt med at skulle fortsætte med at minimere omkostninger og sikkerhedsrisici. Med Microsoft Windows 7, kan IT-afdelingen møde de forskelligartede brugerbehov på en måde der er lettere at administrere. Med Microsoft Windows 7, kan organisationer gøre medarbejderne i stand til at arbejde mere produktivt ved skrivebordet, derhjemme, på farten eller et lokalkontor. Med Windows 7 er sikkerhed og kontrol øget, hvilket reducerer risiciene med data på mistede computere eller eksterne diske. Desktop management er strømlinet så det kræver mindre arbejde at deployere Windows 7 og holdende den godt kørende.

Gør slutbrugere mere produktive overalt med Microsoft Windows 7
Microsoft Windows 7 gør slutbrugere i stand til at være mere produktive uanset hvor de er eller hvor de data de skal bruge ligger. De kan arbejde hurtigere med færre afbrydelser fordi Windows 7 øger ydelse og stabilitet. De behøver ikke at kigge flere steder for at finde information da en enkelt søgning kan checke et SharePoint site på virksomhedens intranet og filer på deres computere. Med DirectAccess er mobile brugere i stand til enkelt og sikkert at tilgå virksomhedens ressourcer når de er uden for kontoret. Brugere på lokalkontorer med langsomme forbindelser kan være mere produktive ved at bruge BranchCache i Windows 7 til at cache ofte tilgåede filer og hjemmesider.

Øg sikkerhed og kontrol
Windows 7 bygger på sikkerheden i Windows Vista, hvilket leverer øget fleksibilitet i at sikre computere og data. Udover at beskytte interne drev, kan BitLocker Drive Encryption kryptere eksterne USB-drev og harddiske, og give genskabelsesnøgler så dataene kan tilgås når der er behov for det. For organisationer der kræver det højeste niveau af regler, kan du benytte værktøjer til applikationsblokering for at diktere hvilke applikationer der må køre på slutbrugeres computere, hvilket giver en anden måde at begrænse risikoen ved skadelig software.
Strømlin desktop-administration med Microsoft Desktop Optimization Pack
Uanset om du administrerer og deployerer desktop-computere, bærbare computere eller virtuelle miljøer (IT virtualisering og streaming), gør Windows 7 arbejdet lettere. Avancerede administrations- og deployeringsværktøjer til images gør dig i stand til at tilføje, fjerne og rapportere på drivere, sprogpakker, samt opdateringer, og deployere disse system-images til brugercomputere ved at bruge mindre båndbredde. Nye egenskaber for scripting og automatisering, baseret på Windows PowerShell, reducerer omkostningerne ved administration og fejlfinding på computere. Bruger du klientvirtualisering kan Windows 7 hjælpe dig til lettere at vedligeholde images for virtuelle maskiner og give en rigere brugeroplevelse over fjerne forbindelser.
Microsoft Desktop Optimization Pack fuldender oplevelsen. Ved at benytte Windows 7 og Microsoft Desktop Optimization Pack sammen, kan din virksomhed optimere sin desktop-infrastruktur og opnå fleksibiliteten til at adressere sine unikke forretningsbehov.

Nogle af egenskaberne ved Windows 7
Forenkler hverdagsopgaver

 • Udføre flere opgaver nemmere
 • Chatte og dele med gratis foto-, e-mail- og onlinemeddelelsesprogrammer
 • Søge nemmere og sikrere på internettet
 • Finde filer og programmer med det samme
 • Åbne de programmer og filer, som du bruger mest, med et klik eller to
 • Oprette forbindelse til tilgængelige trådløse netværk med blot tre klik
 • Navigere mange åbne vinduer hurtigere
 • Nem deling af filer, fotos og musik på dit hjemmenetværk
 • Udskrive på en enkelt printer fra alle pc’er i huset
 • Administrere printere, kameraer og andre enheder bedre
 • Organisere mange filer, dokumenter og fotos uden besvær

Fungerer på den måde du ønsker

 • Gøre dit skrivebord personligt med temaer og fotos
 • Oprette sikker forbindelse til virksomhedens netværk
 • Fuldt kompatibel med 64-bit pc’er
 • Køre Windows XP-produktivitetsprogrammer
 • Indbygget forsvar mod spyware og anden malware
 • Med til at holde dine data private og sikre
 • Administrere og overvåge dine børns pc-brug
 • Udviklet til at slumre og fortsætte hurtigere
 • Forbedret strømstyring for længere batterilevetid

Åbner nye muligheder

 • Se og optage tv på pc’en
 • Oprette og dele film og diasshow på få minutter
 • Streame musik, fotos og videoer i hele huset
 • Oprette forbindelse til mediebiblioteket på din hjemme-pc, mens du er væk
 • Få den mest realistiske spilgrafik og levende multimedier
 • Røre og trykke i stedet for at pege og klikke

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).