Microsoft Office OneNote 2003

Der er kommet en ny version af Microsoft Office OneNote.
Klik her for at læse mere – Microsoft Office 2013

 

Microsoft Office OneNote 2003 er et Microsoft Office System-administrationsprogram, hvor du kan tage noter. Brug OneNote til et nedfælde tanker og ideer i en elektronisk notesbog, hvor du let kan indlæse dem.

Du kan f.eks. bruge OneNote til at:

Tage noter under et møde Nedfælde ideer Indsamle researchmateriale Tage noter under en forelæsningNedfælde ideer

Du kan skrive overalt på siden og tegne diagrammer eller tegninger. Du kan kopiere og indsætte oplysninger fra internettet eller andre dokumenter. Du kan endda tage lydnoter.

Skrive på tastatur eller med tavle-pc-pen

OneNote er praktisk at bruge på en stationær eller bærbar computer, hvor du skriver noter på et tastatur. Det er også nyttigt at køre på en tavle-pc, hvor du kan skrive noter i hånden.

Dine håndskrevne eller maskinskrevne noter gemmes elektronisk på et sted, hvor du kan foretage fuld tekstsøgning i alle noterne og organisere dem efter behov. Uanset om du bruger OneNote på en stationær computer, bærbar computer eller tavle-pc, kan du illustrere noterne med tegninger eller diagrammer, som du tegner med en mus, pen eller tavle-pc-pen.

Hav oplysninger lige ved hånden

Du kan arbejde lige så velorganiseret eller frit, som du ønsker, med dine notesider. Hvis du ønsker at organisere oplysninger i forskellige kategorier, kan du oprette flere sektioner og mapper til forskellige formål. Hvis du foretrækker at arbejde mere frit, indeholder OneNote flere andre funktioner, som gør det let for dig at finde noterne, uanset hvordan de er organiseret.

Stærk søgefunktion Brug boksen. Søg på samme måde som et søgeprogram på World Wide Web. Du kan søge efter noter ved hjælp af nøgleord og dato, og du kan variere omfanget af søgningen, hvis du ikke vil søge i hele notesbogen. Noteflag. Brug noteflag til at gøre det lettere at finde og følge op på noter. Et flag kan angive, at elementet står på din opgaveliste eller er vigtigt. Du kan afmærke et element med en boks, som du markerer for at angive, at elementet er håndteret, eller du kan afmærke et element med figurer, tekstfarve eller fremhævning, så elementet er iøjnefaldende. Du kan oprette en oversigt over alle noter med flag i alle de åbne sektioner for at få en fuldkommen liste over alt af betydning. Du kan også tilpasse flagene for at fremhæve den måde, du ønsker at indlæse eller se oplysninger på. Margennoter er altid tilgængelige. Når du bruger OneNote-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen i Microsoft Windows, har du et lille OneNote-vindue, som du kan forankre oven på andre vinduer, så du har let adgang til det. Alt, hvad du skriver eller kopierer i dette vindue, gemmes i sektionen Margennoter i notesbogen. Gemme automatisk

I den elektroniske notesbog gemmes alt det indhold, du indsætter. Du kan endda gemme dine noter på et websted eller filshare. Når du lukker OneNote, gemmes de sidste nye noter automatisk. I OneNote gemmes dit arbejde også løbende, mens der er åbne sektioner. Kommandoen “Gem” findes faktisk slet ikke.

Tilhørende lyd

Brug computerens indbyggede mikrofon til at optage lyd, mens du tager noter. OneNote registrerer det, du skriver, under optagelsen, så du får en lydkontekst til noterne. Klik på lydikonet for en note for at afspille den del af optagelsen, der tilhører noten.

Dele noter med andre

Med OneNote kan du let nedfælde dine egne tanker, og det er lige så let at dele noterne med andre.

Sende noter som e-mail-meddelelser. Hvis du bruger Microsoft Office Outlook, kan du sende en eller flere sider med noter som en email-meddelelse direkte fra notesbogen. Noterne er brødteksten i meddelelsen, og du kan vælge at vedhæfte dem i en fil. Oprette opgaver i Outlook. Tildel en Outlook-opgave direkte i OneNote. I kombination med notesflag kan du med denne handling hurtigt gøre noter til elementer der kræver handling, selv for brugere af Outlook, der ikke har installeret OneNote. Postere noter i en delt mappe. Udgiv noterne i en mappe på et netværk eller i et dokumentbibliotek på et Microsoft Windows SharePoint Services-websted. Du kan enten udgive noter i OneNote-filformatet, så andre kan tilføje dine sider i deres notesbog, eller som websider, så noterne kan vises i en webbrowser. Arbejde med Office 2003 -programmer

Da OneNote er et Microsoft Office System-program, er det let at genbruge noter eller bruge noter som udgangspunkt for færdige Office-dokumenter.

Sende meddelelser eller tildele opgaver. Når du sender email-meddelelser fra OneNote, bruges Microsoft Outlook email-tjenesten til at sende meddelelsen. Der gemmes en kopi af meddelelsen i Outlook-mappen Sendt post. Du kan også tildele Outlook-opgaver direkte fra OneNote. Genbruge noter i Office-dokumenter. Du kan kopiere og indsætte data mellem ethvert Office-program og OneNote. OneNote indeholder knappen Indstillinger for Sæt ind , som du kan bruge til at styre formateringen af det indhold, du indsætter fra et andet program. Når du kopierer indhold fra en webside, medtager OneNote automatisk kildens webadresse, når du indsætter indholdet på en side i OneNote. Integrere delte arbejdsområder til samarbejde omkring notesbøger. OneNote indeholder opgaveruden Delt arbejdsområde, så hvis du åbner noter, der er gemt i et dokumentbibliotek på et Windows SharePoint Services -websted, kan du se en liste over arbejdsområdemedlemmer sammen med andre arbejdsområdedata i OneNote.

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).