Microsoft Office 2010

Der er kommet en ny version af Microsoft Office.
Klik her for at læse mere – Microsoft Office 2013

 

Ønsker du en komplet kontorpakke, der gør dine brugere mere effektive og produktive? Så læs videre her…

Med Microsoft Office 2010 får du nye fleksible og effektive værktøjer til at yde dit bedste – på kontoret, derhjemme eller i skolen.

 

Opret rapporter og præsentationer, der bliver lagt mærke til, med værktøjer, som hjælper dig med at udtrykke dine ideer mere kreativt. Hold kontakt med dine projekter, selv når du ikke er ved computeren, og få adgang til Office-filer via en webbrowser eller en Windows-telefon.1 Arbejd effektivt sammen med andre med deling, redigering og gennemgang af filer på samme tid – selv på tværs af geografi og tidszoner.

 

Med Office 2010 er det dig, der bestemmer, og du kan klare dit arbejde og producere forbløffende resultater, uanset hvornår og hvor du arbejder bedst.

Microsoft Office kommer også som cloud-løsning. For mere info, klik her – Microsoft Office 365

Microsoft Office 2010 – udtryk dine ideer, og giv dem visuel slagkraft

De forbedrede funktioner til billed- og medieredigering gør det lettere for dig at bruge kreativiteten i arbejdet, så der bliver lagt mærke til dine ideer. Uanset om du holder en præsentation for dine kolleger, udarbejder en virksomhedsbrochure eller en personlig invitation, så giver Office 2010 dig mulighed for at være din egen grafiker.

Rediger dine billeder direkte i udvalgte Office 2010-programmer. Prøv at bruge nogle af de iøjnefaldende kunstneriske effekter og det nye værktøj til fjernelse af baggrunde, så dine billeder fremstår mere gennemarbejdede.Giv din tekst stil med den nye OpenType-typografi i Word 2010 og Publisher 2010. Brug ligaturer, stilistiske sæt og andre typografiske funktioner, der er tilgængelige i mange OpenType-skrifttyper.Du kan let redigere dine integrerede videoer direkte i PowerPoint 2010, uden at du behøver ekstra software. Tilret og brug toning og effekter, og du kan endda indsætte bogmærker i din video, der udløser animationer.Giv din produktivitet et løft med de brugervenlige værktøjer i Microsoft Office 2010

Forbedringerne i Office 2010 hjælper dig med at klare dit arbejde på en mere intuitiv måde, så du kan fokusere på den aktuelle opgave og producere bedre resultater.

I Office 2010 er det blevet nemmere for dig at finde og bruge funktionerne. Den nye Microsoft Office Backstage-visning erstatter den traditionelle menu Filer og giver dig en centraliseret og let adgang til funktioner, f.eks. Gem, Del, Udskriv og Udgiv. Med det forbedrede bånd får du hurtigere adgang til flere kommandoer, og du kan tilpasse det, så det passer til din arbejdsmåde.Brug den nye udgave af Sæt ind sammen med funktionen Direkte eksempelvisning, der er tilgængelig i mange Office 2010-programmer, så du kan få vist dine indstillinger for Sæt Ind, før du indsætter.Du kan holde styr på alle dine tanker og ideer ved at gemme, organisere og spore oplysninger på ét sted i OneNote 2010. Forbedret navigering, søgeværktøjer, nye sideversioner og wiki-linking hjælper dig med hurtigt at finde og spore dine ressourcer. Du kan endda tage noter, mens du arbejder i Word 2010, PowerPoint 2010 eller Internet Explorer, og automatisk sammenkæde disse noter med kildeindholdet.Find det, du har brug for, hurtigere med den forbedrede navigationsrude i Word 2010. Du kan hurtigt gennemse overskrifter eller bruge de integrerede søgeværktøjer til at søge i dokumentet med det samme og få alle resultater fremhævet. Få større indsigt i dine oplysninger, og tag bedre beslutninger

Uanset om det gælder virksomhedens økonomi eller husholdningsbudgetterne, gør Office 2010 det lettere at styre og analysere dine data og præsentere dem på meningsfulde måder.

Gør kompleksitet til klarsyn med de nye visualiseringsværktøjer i Excel 2010. Tilføj en visuel oversigt til din analyse sammen med dine værdier ved hjælp af små diagrammer kaldet Minidiagrammer. Brug et udsnitsværktøj til dynamisk at filtrere data i en pivottabel eller et pivotdiagram, så du kun får vist de relevante detaljer.Du kan designe din egen database hurtigere end før i Access 2010, også selvom du ikke er databaseekspert. Med de nye funktioner, f.eks. programkomponenter, kan du føje færdige komponenter til din database blot ved nogle få klik med musen. Brug Access 2010 til at designe navigationsformularer til de formularer og rapporter, du bruger ofte, ved hjælp af træk og slip-funktionen.Nedbryd hindringer ved placering og kommunikation

Med Office 2010 kan du skabe kontakt mellem personer på innovative og fleksible måder. Nye teknologier og forbedrede funktioner gør det let for dig at dele dine filer og holde din kommunikation i gang.

Ved hjælp af de nye funktioner til samtidig redigering i Office 2010, kan du redigere dine filer simultant med personer på andre placeringer. Samtidig redigering er tilgængelig i Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, Excel Web App og OneNote Web App.2Den nye funktion Transmittér diasshow i PowerPoint 2010 giver dig mulighed for med det samme at udsende din direkte præsentation over internettet. Dit eksterne publikum kan se din præsentation i høj kvalitet, også selvom de ikke har PowerPoint installeret.Reducer mængden af information, og styr din e-mail på en mere effektiv måde i Outlook 2010. Den forbedrede samtalevisning og nye værktøjer til samtalestyring giver dig mulighed for at rydde op i overflødige samtaler eller ignorere en e-mail-diskussion. Funktionen Ignorer flytter de aktuelle og alle fremtidige meddelelser til mappen Slettet post. Med den nye funktion Hurtige trin kan du udføre flere kommandoer, f.eks. besvar og slet, med et enkelt klik med musen.Med hjælp af Office Communicator, der er integreret i adskillige Office 2010-programmer, kan du se, om kollegerne er ledige, f.eks. ved samtidig redigering i Word, eller når du gennemgår e-mails i Outlook. Du kan starte samtaler direkte fra programmet, herunder chat og endog taleopkald.

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).