Microsoft ForeFront

 

For at læse om IT-sikkerhedsløsninger, klik her – IT-sikkerhed

 

 

Nogle af fordelene med en Microsoft ForeFront løsning fra Contest

Microsoft ForeFront

 • Effektiv beskyttelse af dine systemer mod bl.a. virus og spyware
 • Forebyg trusler
 • Beskyt din organisations informationer
 • Nem administration af din virksomheds IT-sikkerhed
 • Højere produktivitet og serviceniveau  

Vil du gerne beskytte dine systemer mod vira, spyware, etc.? Så læs videre her…

Microsoft ForeFront gør din organisation i stand til at strømline sikkerhed og styring for at forbedre IT-sikkerhed og samtidigt reducere operationelle omkostninger kraftigt. Den bygger på System Center Configuration Manager, hvilket gør dig i stand til at bruge din eksisterende IT-infrastruktur til klient-styring for at deployere og styre beskyttelse af slutpunkter. Denne delte infrastruktur hjælper med at reducere omkostninger samtidigt med at den giver bedre synlighed og kontrol over styring og sikkerhed ved slutpunkter.

Microsoft ForeFront – Egenskaber

ForeFront gør det lettere at beskytte kritiske operativsystemer på desktops, laptops og servere mod vira, spyware, rootkits og andre trusler. Nogle af nøgleegenskaberne ved Microsoft ForeFront er:

Forenkling

 • Enkel konsol: Microsoft ForeFront bygger på System Center Configuration Manager. Configuration Manager giver en enkel grænseflade til at styre og sikre slutpunkter, hvilket reducerer kompleksitet, og forbedrer fejlfinding og rapportering af opdagelser.
 • Central skabelse af politikker: Administratorer har en central lokation til at skabe og aktivere alle slutpunktsrelaterede politikker.
 • Forbedret synlighed: Med et delt overblik over beskyttelse og konfiguration af slutpunkter, kan administratorer lettere identificere og behandle sårbare computere.
 • Automatiseret agent-udskiftning: ForeFront opfanger og fjerner automatisk de mest almindelige agenter til slutpunktssikkerhed, hvilket reducerer tiden og indsatsen der behøves til at deployere ny beskyttelse dramatisk.

Integration

 • Enkel infrastruktur: ForeFront bruger Configuration Manager-infrastrukturen til at deployere og styre slutpunktssikkerhed. Den fjerner også omkostningerne ved at købe og vedligeholde en uafhængig infrastruktur til sikkerheden.
 • Enterprise-skalerbarhed: Ved at bruge Configuration Manager-infrastrukturen, kan ForeFront-klienter og -politikker effektivt deployeres til tusindvis af brugere.

Beskyttelse med Microsoft ForeFront

 • Meget nøjagtig opfangelse: Microsoft ForeFront beskytter mod den seneste malware og rootkits med lavt antal falske positiver.
 • Adfærdsovervågning: Microsoft ForeFront opfanger systemadfærd og filomdømme-data til at identificere ukendte trusler.
 • Afskærmning mod sårbarheder: ForeFront blokerer udnyttelse af sårbarheder på slutpunkter med dyb protokolanalyse af netværkstrafik.
 • Effektiv scanning: Produktet holder dine medarbejdere produktive med en scanning der har meget lidt indflydelse på ydelsen.
 • Styring af klient-firewall: ForeFront hjælper administratorer med centralt at styre Windows Firewall-beskyttelser på tværs af organisationen.
Contest A/S er Microsoft Partner, og har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere informationer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Microsoft Partner

 

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende:

 

 

Andre sikkerhedsprodukter der måske kan være interessant for dig: Microsoft Windows IntuneCitrix Access GatewayCitrix Password ManagerESET PROTECT CompleteNordic Backup, BoxcryptorSophos SafeGuard Enterprise, SafeNet SafeWordSMS PasscodeSonicWALLSophos Endpoint Security and Data ProtectionSymantec Backup Exec.

 

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).