Microsoft Exchange Server 2007

Der er kommet en ny version af Microsoft Exchange Server.
Klik her for at læse mere – Microsoft Exchange Server 2010

For de fleste virksomheder i dag, er email det mest missionkritiske værktøj der gør deres medarbejdere i stand til at producere de bedste resultater. Denne større basering på email har øget antallet af beskeder der sendes og modtages, variationen i arbejde der udføres, og selv hastigheden for selve forretningen. I denne ændring har medarbejdernes forventninger også udviklet sig. I dag leder medarbejderne efter rig, effektiv adgang til email, kalender, vedhæftede filer, kontakter, og mere – uanset hvor de er og hvilken enhed de benytter.

For IT-professionelle må levering af et beskedsystem der opfylder disse behov balanceres mod andre krav så som sikkerhed og omkostninger. Virksomheders sikkerhedskrav er blevet mere komplekse i takt med at kravet for og brugen af email er øget. I dag må IT-afdelinger forholde sig til email-sikkerhedstrusler der favner bredt: konstant udviklende spam og vira, ikke-kravoverholdende risici, truslen ved at email kan opfanges og ændres, udover de potentielle skadelige effekter fra naturlige og menneskeskabte trusler.

Samtidigt med at sikkerhed er en klar prioritet, er IT også konstant opmærksom på behovet for at styre omkostninger. Tid-, penge- og ressourcebegrænsninger er fakta, eftersom IT gøres ansvarlig for at gøre mere for mindre. Som et resultat leder IT-professionelle efter et beskedsystem der adresserer både virksomheds- og medarbejderbehov samtidigt med at det er kosteffektivt at deployere og styre.

Microsoft Exchange Server 2007 er designet specifikt til at møde disse udfordringer og adresserer behovene for de forskellige grupper der har en interesse i beskedsystemet. Egenskaberne ved Microsoft Exchange Server 2007 leverer den avancerede beskyttelse din virksomhed kræver, adgang overalt fra som dine medarbejdere ønsker, og den operationelle effektivitet, du i IT har behov for.

Indbygget beskyttelse med Microsoft Exchange Server 2007

Microsoft Exchange Server 2007 giver indbygget beskyttende teknologier for at holde din virksomhed i gang, reducere spam og vira, muliggøre fortrolig kommunikation, og hjælpe din virksomhed til at leve op til forskellige krav.

Holder kommunikationen levende og email flydende med tilgængelighed og stabilitet i enterpriseklasseHjælper med at sikre brugere og organisationens værdifulde data fra de skadelige effekter fra spam og viraGiver pålidelig kommunikation indenfor organisationen automatisk og uden ekstra omkostninger og kompleksitetSimplificerer kravoverholdelse på en måde der understøtter de forskellige behov for medarbejdere, ledelse, og IT-administratorerAdgang overalt fra med Microsoft Exchange Server 2007

Med Microsoft Exchange Server 2007 får medarbejderne adgang overalt fra til deres email, voice mail, kalender og kontakter, fra forskellige klienter og enheder.

Øger produktiviteten af medarbejderne der har behov for at kunne svare hurtigt hjemmefra, på kontoret, eller på fartenGiver medarbejdere en enkelt indbakke til at tilgå alle deres vigtige kommunikationer – inklusiv voice mail, fax og email – samtidigt med at omkostningerne og ressourcerne ved at drive et separat system undgåesLever en hurtig, gnidningsfri og familiær Microsoft Outlook-oplevelse på tværs af forskellige enheder og klienter uden nogen krav til ekstra software eller services udover en internet- eller telefonforbindelseØger samarbejde og produktivitet ved at gøre det lettere at finde og dele data, dokumenter og kalendere overalt fraOperationel effektivitet

Microsoft Exchange Server 2007 muliggør nye niveauer af operationel effektivitet via egenskaber der optimerer hardware og netværksinvesteringer og egenskaber der hjælper til at gøre administratorer mere produktive.

Få mere ud af hardware, software og netværksinvesteringer via kraften fra x64 computing routing-algoritmer til optimering af båndbreddeForbedrer administrator-produktivitet ved at gøre det lettere at finde og fikse problemer og automatisere opgaver mere enkeltDriver deployeringseffektivitet med automatiske klientforbindelser, en ny server rolle-baseret arkitektur og forbedret diagnosticering og overvågningSimplificerer integration af Exchange Server data indenfor forretningsapplikationer og tredjepartsløsninger via nye Exchange Web ServicesOutlook-oplevelsen

Udover fordelene og egenskaberne beskrevet ovenfor, giver Exchange Server 2007 den bedste integration med den bredeste vifte af klienter. Exchange Server 2007 understøtter en komplet Outlook-oplevelse, fra Outlook på desktoppen, til Outlook Web Access, Outlook Mobile, og den nye Outlook Voice Access. Exchange Server 2007 integrerer også med Microsoft Windows SharePoint Services og andre Office-applikationer, såvel som tredjepartssystemer og -enheder.

 

Andre infrastrukturprodukter der måske kan være interessant for dig: Citrix (inklusiv Citrix NetScalerCitrix XenAppCitrix XenDesktop, Citrix XenServerCitrix Branch RepeaterCitrix EdgeSight, Citrix Essentials for XenServer, Citrix VDI-in-a-box, Citrix XenApp Fundamentals, Citrix XenClient), Microsoft Windows Server 2012Microsoft Hyper-VMicrosoft Office 365Microsoft Office 2013Microsoft Exchange 2010Microsoft Exchange OnlineMicrosoft Dynamics C5Tynde klienterMicrosoft Windows 8.

Du kan også læse mere om nogle af de IT-services vi tilbyder, herunder vedr. IT-infrastruktur (Etablering af serverbaserede løsninger og infrastruktur til hjemmearbejdspladser, lokalkontorer og rejsende medarbejdere, etablering af intern infrastruktur og netværksløsninger, time/sag styring gjort nemt og enkelt, IT virtualisering og streaming, grøn IT, økonomisystemer, leverance og service på software, leverance og service på hardware), IT-sikkerhed (antivirus og anti-spyware, email-sikkerhed og antispam, firewall-løsninger og netværkssikkerhed, datasikkerhed og kryptering, sikker login på dine systemer med to-faktor autentificering, backup af dine data (server, arbejdsstationer, bærbare og netværk), definition af IT-sikkerhedspolitikker, central administration af din virksomheds IT-sikkerhed), IT-drift og IT-service (herunder IT-konsulenter og Microsoft-konsulenter), og IT-udvikling (herunder udvikling på og tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Offshore-udvikling via outsourcing).