Fire af de vigtigste forretningsmæssige fordele ved Microsoft Office 365

Fire af de vigtigste forretningsmæssige fordele ved Microsoft Office 365

Fire af de vigtigste forretningsmæssige fordele ved Microsoft Office 365

I takt med at IT og moderne teknologi udvikler sig hurtigere og hurtigere, er flere og flere virksomheder over hele verden afhængige af computerteknologi og software for at hjælpe med at gøre deres virksomheder så vellykkede som de overhovedet kan være. Når vi taler om værdifulde aktiver, er email et godt eksempel, da det giver virksomheder mulighed for at kommunikere med kunder, potentielle kunder, investorer, potentielle partnere og kontaktpersoner og alle andre for den sags skyld, fra og til hvor som helst i verden. Udover dette kommer udveksling af informationer, nem adgang til applikationer, etc.
Cloud-services for eksempel, er nu en integreret del af virksomheder i dag, hvilket er en af de vigtigste grunde til at Microsoft Office 365 er blevet så populært.
Her vil vi se på fire af de vigtigste forretningsfordele, der er forbundet med Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 er omkostningseffektiv

En af de vigtigste fordele ved Office 365 er det faktum at det har vist sig at være utrolig effektivt af så mange forskellige omkostningsmæssige årsager. At tage det initiale spring til cloud computing kan kræve nogle ressourcer til at starte med, uanset om du migrerer eller endda starter fra ny med en helt ny løsning.
Den rigtigt gode ting ved Office 365 er imidlertid at det er en yderst omkostningseffektiv løsning.
Med Microsoft Office 365 har virksomheder af alle størrelser adgang til de Microsoft løsninger, som primært plejede kun at være tilgængelige for store enterprise-kunder.
Med Office 365 har du adgang til email, kalendere, filer og meget mere uanset hvor du er, eller hvor stor din virksomhed er.
Ved at have din konto med Microsofts cloud-løsning, sparer du penge på vedligeholdelse, styring, og forskellig support i almindelighed. Fremfor at skulle betale for at administrere din Exchange, SharePoint, etc. inhouse, lader du Microsoft håndtere dette for dig.

Mobilvenlig og kompatibel

En anden fordel ved Office 365 er det faktum at den er fuldt mobilkompatibel, hvilket betyder at din kalender, din mail, dine kontakter, dine filer, programmer, og alt andet for den sags skyld, alle vil blive synkroniseret automatisk, til din mobilenhed, så som en tablet eller smartphone. Oven i det, kan du endda installere forskellige andre Microsoft-programmer til enheden der vil give dig mulighed for at redigere filer og dokumenter i Word, Excel, etc. Du kan derefter få adgang til og redigere filer efter behov, alt sammen fra din smartphone, tablet eller andre mobile enheder, samt adgang din email, kalender, etc.

Reducerede risici

Hvis du for eksempel vælger at gemme vitale oplysninger, såsom dokumenter eller vigtige emails lokalt, påtager du dig en række potentielt alvorlige risici. For eksempel, var der en strømafbrydelse, dit netværk besluttede at gå ned, din server gik ned, eller systemet blev hacket, kunne du potentielt miste alt i løbet af få sekunder. Med Office 365 vil du blive forsynet med økonomisk understøttede garantier komplet med 99,9% oppetid inden for deres egne datacentre. Dine følsomme oplysninger vil der blive lavet backup af og opbevares sikkert, hvilket samtidigt også giver dig ro i sindet.

Masser af gode værktøjer

Med Microsoft Office 365 får du en masse gode værktøjer og fordele ved hånden, som kan gavne din virksomhed på mange måder.

Contest A/S har mange års erfaring og uddannelse med Microsoft Office 365 og vil også være i stand til at hjælpe din virksomhed med at komme i gang med Office 365 eller optimere den løsning du har nu.
Kontakt os straks for at høre mere.

 

Hvordan du fortsætter herfra - hvad du bør gøre nu

Læs mere om vores services her…

Du er også altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende: